• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım vAr :( :(

Canım 11 haftalıktı benim için hayırlısı buymuş. Hakkı'mızda hayırlısı neyse Allah onu kararlıyor. Sen içini ferah tut. Bebeğine de bişey olmaz. Bişey olsa onun işime gelecek şeklinde falan da düşünme. Unutma hayat bu. Kime ne Zaman hangi yüzünü göstereceği belli olmaz. Sen güçlü dur her zaman. Güçlü durmak güçlü olmak çok çok çok çok önemli. Bizzat yaşadım biliyorum.
Üzüldüm :( o melek şimdi :( dediğin gibi herseyin hayırlısını versin rabbim. Güçlü olmak zorundayım. Kötü düşünmek istemiyorum ama bu süre öyle bir acıtıyor ki canımı insan herseyi düşünüyor acaba sevgisi mi bitti? Onca sey bi anda nasıl biter, özleyecek miyiz birbirimizi bi şansı daha hakediyoruz gibi gibi :(

merhaba benim tavsiyem onu bir aile terapistine gitmeye ikna etmek ve bu konuda iyi bir aile terapisti bulup yardım almanız. birincisi hamilesin ve bir kadın olarak olaylara daha çok sevgi boyutlu yaklaşman çok normal. evlilik olmadan önceki sevgi sanki herşeyi çözebilirmiş gibi geliyor insana ama yanlış çünkü karakterler farklıysa toz pembe bulutlar dağılıp gemi gerçek limanına dayanınca işin aslı çıkıyor ortaya. karakterleri ve hayata bakış açıları farklı olan insanların anlaşmaları çok zordur. hep alttan almak sizi bir süre sonra tüketecektir. tahminim şu ki siz sadece bu kavga ve tartışmadan sıkıldığınız için konu kapansın diye alttan alıyor ve konuyu kapatıyorsunuz. ancak bu problemleri çözmez. bu eve beslemek için bir fil getirip onu istemediğinizde üstünü örtmek gibidir. konuyu çözün ! mantıklı, aklı selim bir şekilde karşılıklı oturarak çözün. annenizin evine gitmek ve sorunu büyüklere açmak yerine farklı bir alternatif bulabilirdiniz bi arkadaşınızın dostunuzun yanına gitmek biraz kafa dinlemek düşünmek için bi tatil olabilirdi. ama siz yanlış yapmışsınız eşiniz de sizin yanlışınız üzerine bir yanlış yapmış! 1 ay görüşmeyelim bakalım ne olacak ? bu kadar kolay mı hem onun hem sizin için. bu kadar kolay olmamalı hem de siz hamileyken. ya bu mola da kafasının ve hayatının çok daha rahat olduğunu düşünürse? sizi ezen biri ve egolu biri bu iyiliği kendine yapar bence. şimdi eşiniz hep kazanmaya alışmış her halukarda alttan alan haklısın diyip alkış tutan biri var bu yüzden iyiceee düşünmelisin önüne bir kağıt al ve bu ilişkinin eksilerini artılarını bir kağıda yaz gerçekleri gör ondan da bunu yapmasını isteyebilirsin bakalım bu seni nereye götürecek.. umarım senin ve yavrun için iyi bir sonuç olur.. sevgiler..
Söylemiştim terapist olayını türkiyede iyi değildir onlar dedi ne yani yurtdışına mı gidicez yan çizdi :( evet hep kazanmaya alıştırdım onu :( onu çok sevdim ben hala da ço seviyorum. En son noktaya geldik yoksa evden gider miyim bütün esyalarım duruyo ufak bi bavul aldım o kadar. Toplamadım herseyi yani. Hep ayrılalım derdi ben ilk defa evden gidip tamam ayrılalım boşanalım dediğimdeyse Zaman istedi 1 ay diye.. kaldı 3 hafta.. sevgisiz bir adam bıkmış adam boşanalım hem de anlaşmalı boşanalım diyen bir kadına tamam demez miydi?? O süre istedi bu süre sonunda konuşuruz boşanacaksak boşanırız hatalarımızı konuşurız kafamızı dinleyip konuşmayalım bu süre içinde ben de kendimi dinleyeyim özümseyeyim buna ihtiyacım var defi .. ne demek bu ne istiyor ki? Boşanalım dedim sonuçta bu süre neden Eğer boşanmak istiyorsa?

Ben de evime dönmek isterdim böyle olsun ister miyim.. ama iş en sonunda bu noktaya geldi, söylediğiniz herseyi yaptım zamanında. Şimdi ara verelim diyen bi adam varken kapıya mı dayanayım. Ona da bi süre vermem gerekir maalesef.. saygı duyan yine ben olsam da bu böyle. Allah sizin mutluluğunuzu daim etsin maşallah diyelim hiç sorununuz olmasın. Ama herkes aynı olmuyor ne yazık ki. Ben de derdimi anlatmaya geldim. İnanın daha önce ben de yardımcı olmak için burdaydım neoldum değil ne olucam demeliymiş insan ben bunu gördüm. O yüzden ne olacak hiç bilemeyiz allah korusun herkesi
amin canım RABBİM yuvanı korusun İNŞAALLAH bı krızden ikinizde atlatırsınız bebeginizle eşinizle mutlu bir hayat sürersiniz bir yuvayı kurmak cok zor yımak en kolayı eşinde inşAALLAH özler siizi bu düşünceden vazgecer mutlu mesut yaşarsınız her zaman da et canım Hoppa:KK36:

Söylemiştim terapist olayını türkiyede iyi değildir onlar dedi ne yani yurtdışına mı gidicez yan çizdi :KK43: evet hep kazanmaya alıştırdım onu :KK43: onu çok sevdim ben hala da ço seviyorum. En son noktaya geldik yoksa evden gider miyim bütün esyalarım duruyo ufak bi bavul aldım o kadar. Toplamadım herseyi yani. Hep ayrılalım derdi ben ilk defa evden gidip tamam ayrılalım boşanalım dediğimdeyse Zaman istedi 1 ay diye.. kaldı 3 hafta.. sevgisiz bir adam bıkmış adam boşanalım hem de anlaşmalı boşanalım diyen bir kadına tamam demez miydi?? O süre istedi bu süre sonunda konuşuruz boşanacaksak boşanırız hatalarımızı konuşurız kafamızı dinleyip konuşmayalım bu süre içinde ben de kendimi dinleyeyim özümseyeyim buna ihtiyacım var defi .. ne demek bu ne istiyor ki? Boşanalım dedim sonuçta bu süre neden Eğer boşanmak istiyorsa?
Whatsapp ta profil resmi ikimizin resmiydi onu değiştirmemiş, facebookta da resmimizi değiştirmemiş durumu da evli.. ne istiyor bu adam niye üzüyor beni:( hayırlı olsun allahım duy sesimi

amin canım RABBİM yuvanı korusun İNŞAALLAH bı krızden ikinizde atlatırsınız bebeginizle eşinizle mutlu bir hayat sürersiniz bir yuvayı kurmak cok zor yımak en kolayı eşinde inşAALLAH özler siizi bu düşünceden vazgecer mutlu mesut yaşarsınız her zaman da et canım Hoppa:KK36:
Allah razı olsun duaya çok ihtiyacım var :( hep dua ediyorum... çok teşekkür ederim

Söylemiştim terapist olayını türkiyede iyi değildir onlar dedi ne yani yurtdışına mı gidicez yan çizdi :KK43: evet hep kazanmaya alıştırdım onu :KK43: onu çok sevdim ben hala da ço seviyorum. En son noktaya geldik yoksa evden gider miyim bütün esyalarım duruyo ufak bi bavul aldım o kadar. Toplamadım herseyi yani. Hep ayrılalım derdi ben ilk defa evden gidip tamam ayrılalım boşanalım dediğimdeyse Zaman istedi 1 ay diye.. kaldı 3 hafta.. sevgisiz bir adam bıkmış adam boşanalım hem de anlaşmalı boşanalım diyen bir kadına tamam demez miydi?? O süre istedi bu süre sonunda konuşuruz boşanacaksak boşanırız hatalarımızı konuşurız kafamızı dinleyip konuşmayalım bu süre içinde ben de kendimi dinleyeyim özümseyeyim buna ihtiyacım var defi .. ne demek bu ne istiyor ki? Boşanalım dedim sonuçta bu süre neden Eğer boşanmak istiyorsa?

Eşiniz boşanalım dememiş, bir süre ayrı kalalım demiş. Siz de bu süreyi kafa dinlemek olarak düşünün. Arayıp sormayın, araştırmayın ve tabii üzülmeyin. 3 hafta sonra konuşuruz demiş, o zaman etraflıca konuşursunuz. Ben olsam oyun mu oynuyoruz, bunca sene sonra boşuna mı evlendik, hepsi şakaysa karnımdaki ne derdim. Belki bu şekilde değil ama daha naif anlatabilirsiniz. Anne baba olma yolunda olduğunuzu, fevri karar vermemeniz gerektiğini, son zamanlarda karşılıklı hatalar yaptığınızı amageçmiş yılların hatırına bunları düzeltebileceğinizi anlatırsınız.
Eşinizle konuşup nasihat verecek bir büyüğünüz yok mu ?

Eşiniz boşanalım dememiş, bir süre ayrı kalalım demiş. Siz de bu süreyi kafa dinlemek olarak düşünün. Arayıp sormayın, araştırmayın ve tabii üzülmeyin. 3 hafta sonra konuşuruz demiş, o zaman etraflıca konuşursunuz. Ben olsam oyun mu oynuyoruz, bunca sene sonra boşuna mı evlendik, hepsi şakaysa karnımdaki ne derdim. Belki bu şekilde değil ama daha naif anlatabilirsiniz. Anne baba olma yolunda olduğunuzu, fevri karar vermemeniz gerektiğini, son zamanlarda karşılıklı hatalar yaptığınızı amageçmiş yılların hatırına bunları düzeltebileceğinizi anlatırsınız.
Eşinizle konuşup nasihat verecek bir büyüğünüz yok mu ?
Yok maalesef yani var tabi ama o kimseyi dinlemez kendi annesini bile dinlemiyor yeri geldiğinde egosu çok yüksek :( bakalım istediği bu sürenin sonunda sonuç ne olacak ımarım boşanmak istemiyordur dediğiniz gibi

Ben bu adama aşırı sinirlendim. Hamile karısına annenlerde kal deyip gönderiyor. Madem ayrı kalmak gibi absürt bir karat verdi kendisi neden ceketini alıp çıkmıyor. Gönder şuna boşanma evraklarını da feleği şaşsın.

Ben bu adama aşırı sinirlendim. Hamile karısına annenlerde kal deyip gönderiyor. Madem ayrı kalmak gibi absürt bir karat verdi kendisi neden ceketini alıp çıkmıyor. Gönder şuna boşanma evraklarını da feleği şaşsın.
Ben çıkıp geldim annemlere o göndermedi

Şu an telefondan alıntı yapamadım, siz yazmışsınız annenlerde kal demiş. Neyse siz sert durup haddini bildirmeyeceksiniz bana öyle geldi. Allah yardımcınız olsun.
Bir ay ayrı kalalım dedi. Ben olayın üstüne evden gidince boşanalım dedim o da 1 ay ayrı kalalım dedi bu sırada düşünmek için. Seviyorum ve dik durmak ya da her ne kurtaracaksa yuvamı onu yap maya hazırım

Bir ay ayrı kalalım dedi. Ben olayın üstüne evden gidince boşanalım dedim o da 1 ay ayrı kalalım dedi bu sırada düşünmek için. Seviyorum ve dik durmak ya da her ne kurtaracaksa yuvamı onu yap maya hazırım
Sevdiğine eminim ama bu yaptığı çok büyük terbiyesizlik. Neredeyse 5 yıldır seni tanıyamamış mı? 3 ayda mı aklı başına gelmiş? Madem anlaşamıyordunuz neden evlenmiş? Hadi evlendi neden hamile bırakmış? Ya şu an hamilesin sen ve eşine her zamankinden daha çok ihtiyacın var. Ama beyefendi düşünecekmiş, kafa dinleyecekmiş. 1 ay sonra sana gel dese sen de kuzu kuzu gideceksin. Yok ya? Sen benim kardeşim olsan kafasını asfalta sürterdim onun. Çok şımarmış. Ailen bir kapıyı göstersin, göndermiyorum kızımı desinler görürüm onun egosunu. Eski nişanlım da böyleydi. O yüzden bu tip adamlara tahammül edemiyorum.

Sevdiğine eminim ama bu yaptığı çok büyük terbiyesizlik. Neredeyse 5 yıldır seni tanıyamamış mı? 3 ayda mı aklı başına gelmiş? Madem anlaşamıyordunuz neden evlenmiş? Hadi evlendi neden hamile bırakmış? Ya şu an hamilesin sen ve eşine her zamankinden daha çok ihtiyacın var. Ama beyefendi düşünecekmiş, kafa dinleyecekmiş. 1 ay sonra sana gel dese sen de kuzu kuzu gideceksin. Yok ya? Sen benim kardeşim olsan kafasını asfalta sürterdim onun. Çok şımarmış. Ailen bir kapıyı göstersin, göndermiyorum kızımı desinler görürüm onun egosunu. Eski nişanlım da böyleydi. O yüzden bu tip adamlara tahammül edemiyorum.
Çok ama çoook haklısın. Ona çok ihtiyacım varken şu yaşadıklarım ölüm gibi :KK43: :KK43:

Asla aramayın,ararsa da açmayın bu kadar net!!
Insanlar tartışır,sorun yaşar,yeri gelir uzlaşamaz.Hamile eşini ayrı kalalim diyip ailesine yollamak nedir??

şunu yapın demeyeceğim

ben ne yapardımı diyeceğim

çocuğu aldırır ve uzak dururdum. bu sürede anlaşamazsak boşanırdım.

inş düşer diyen bi adama çocuk doğurmazdım

içime doğan şu

sizden boşanacak ama çocuğu aldıramayasınız yasal sınır bitsin diye 1 ay oyalıyor.

yoksa senelerdir tanıyan adam için 1 ay çok gereksiz bi süre ya biter ya kavga edilir orta yol bulunur

öyle yani..

Deniyordu bence seni.. boşalım diyerek boşanmak istemiyormuş gibi geldi bu süreçte neyi istediğini iyi düşün elbette onu seviyorsun o da seni seviyor türkiye de iyi terapistler var bence TRT de çıkan bir bey var mesela bugün sabah çıkmıştı adını bilemiyorum. Kendini dinle sevdiğin şeyleri yap rahatla biraz kuzu düzeleceğini inanıyorum.

Yargılamayın bence o hepimize kendini açıyor ve çaresiz savunmasız bir çocuk bekliyor. Kestirip atması kolay elbette.
Halden anladığınız için minnettarım. Hepimizin bir gün bir sorunu olabilir, kınamamak lazım. Ben de buraya yardım etmek için geliyordum, şimdi yardım istiyorum. Hayat bu hiçbirsey belli
Olmuyor.. allah hepinizden razı olsun, ben sizin de yorumlarınızla iyileşiyorum

Back
X