• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım vAr :( :(

GERGINE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
148
75
48
35
İzmir
Merhaba , nerden başlasam bilemiyorum çok kötü bir durumdayım :KK43: biz 4,5 senenin sonunda 3 ay önce severek evlendik. İlişkimizin başlarından bu ya a sadakat, sevgi ya da maddiyat konularında hiç dorunumuz olmadı. Ama karakterlerimiz ters birbirine, ama bi yandan da çok seviyorduk birbirimizi. Evlenene kadar bir günümüz ayrı geçmedi. Aileler de anlaşıyor. Fakat çok sık mavga ettik ben hata bile yapsam hep alttan aldım özgüvenim yüksektir şimdi yerler altında. Başından beri çocuk istedi o, ben deevlendikten sonra hamile kaldım. Şu an 3 aya yaklaştım hamileyim. Ve ne yaptı biliyor musunuz yine bir tartışmada bağırdı çağırdı bu halimle çocuk düşsün dedi( sonra sinirle söyledim dedi) ben de işk defa kalktım evden annemlerin yanına gittim. Bu haladevam etti bağırdı çağırdı 2 gün boyunca anneme beni şikayet etti çok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz fln diye. Ben de dedim kiyolla o zaman kağıtları boşanalım iki gün sonra aradı bir ay süre verelimkonuşmayalım görüşmeyelim bu bir ayın sonunda ikimizden biri boşanmak isterse yine de boşanırız dedi . Tamam dedim. 1hafta oldu konuşmadık dün aradım hata yaptım biliyorum ama hamileyim ve onaihtiyacım vardı ona boşanalım ya dabarışalım demedim sadece çok kırgınolduğumu ama bi yandan da bu durumda olmamızın kötü olduğunu söyledim. O da saygı göster 1 ay konuşmayalım demiştik kendimi dinlemeye ihtiyacım var dedi. Ben de tamam zaten sadece bunu söylemek istemiştim dedim. Biliyorum yanlış ettim o beni hep avcunın içinde gördü ayrılamayacağımı biliyor ve dün arayınca bi kez daha egosu tavan yapmıştır. Ne yapmalıyım bu 3 hafta hiç konuşmayacağım onunla bu durum yuvamı kurtarır mı :KK43:böyle bir durumla karsılasan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum :KK43:(((

konudan bağımsız olacak ama yazınızı düzenlerseniz iyi olur bazı kelimeleri anlamak için beyin jimnastiği yaptım resmen.

konunuza gelirsek, sanırım çift olarak henüz olgulaşmamızsınız 3 ay da ne ara bebek yaptınız evliliği bitirme aşamasına geldiniz? bir de flörtleşir gibi 1 ay konuşmayarak ara vermenize anlam veremedim. yaşlarınız kaç?

Son düzenleme:
Nasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyorsunuz birbirinizden aklım almıyor... Evlilik çocuk oyuncağı mı... Keşke hemen çocuk yapmasaydınız :110:
Bence konuşmayın sessiz kalıp bekleyin aklının başına gelmesini. Gelmiyorsa zaten o insandan hayır gelmez.

Evlilik anca bir yılda oturur ve cidden zıt kutuplar olursa kavga dövüş bitmez. Hadi onca kavga vardı da neyin çocuğu be arkadaşım... ? Bir de bu kadar kolay mı ya çocuk oyuncağı mı evlilik ? Yaşlar kaç ?

Evlilik oturmadan hamile kalınmaz demedi mi kimse sana bugüne kadar?

konu bu mu şimdi arkadas? yapmayın bunu lutfen ya. azar yemek ıcın kımse konu acmıyor burda. soyledıler ya da soylemedıler. kız 4 senelık sevgılısınden hamıle kalmıs,dün tanıdıgı bırınden degıl. konu nee siz nereye takılıyorsunuz.

Bebek düşsün ne demek ya ,onca yıl bebek için didinenler ne yapsın biraz şükretsin aratmamış rabbim,o eşin de kendini halen sevgili mi sanıyor daha yeni evlendiniz ara vermek nedir ?
Biraz evlilik oturana kadar keşke bekleseydiniz bebek işi aceleye getirilmiş ,daha evliliğin verdiği alışma süreci geçmemişken neyse sağlık olsun.
Daha şimdiden böyle giderse ne zaman üç kişilik bir aileye alışacaksınız .Evinden soğumazsan belki yeniden denersiniz.
Yaşlar kaç ?

bence evinize geri dönün siz de eşiniz de uzlaşmacı bir tavır içine girin
annenlerin de başını ağrıtmayın sizin gel gitlerinizle
ne demek tam anlamıyla boşanmadan hoop anne ben döndüm bak hem de hamile halimle kavga dövüşüz, bi de tüm bunların üzerine 1 ay konuşmayacaz?
lütfen biraz olgun olun anne olacaksınız siz de..

konu bu mu şimdi arkadas? yapmayın bunu lutfen ya. azar yemek ıcın kımse konu acmıyor burda. soyledıler ya da soylemedıler. kız 4 senelık sevgılısınden hamıle kalmıs,dün tanıdıgı bırınden degıl. konu nee siz nereye takılıyorsunuz.
Size çok tesekkür ederim, insan heyecandan bazen kelimelerde hata yapabiliyor. Yine insan, bazen kör de olabiliyor... Ben 4,5 sene beraber de yaşadım ilişkinin son 1 senesinde. Güzel bir aşkla başladı ilişkimiz 3 ay önce de evlendik. Çocuk isteyen oydu üstelik 4 seneden beri. Ben de evlenince tamam yapalım dedim. Herkeste binbir sorun yaşanırken arkadaşlara ne garip geldi anlayamadım. Gercekten hemcinslerimden bunları duymak üzücğ.. Hamile bir kadın olarak sizin bana yazdıklarınız çok iyi geldi. Allah sizden razı olsun

bence evinize geri dönün siz de eşiniz de uzlaşmacı bir tavır içine girin
annenlerin de başını ağrıtmayın sizin gel gitlerinizle
ne demek tam anlamıyla boşanmadan hoop anne ben döndüm bak hem de hamile halimle kavga dövüşüz, bi de tüm bunların üzerine 1 ay konuşmayacaz?
lütfen biraz olgun olun anne olacaksınız siz de..
Evet anne olacağım. Ne güzel ki bana sahip çıkan bir ailem var.. eşimin bekar evinde yasamaya devam ettik. Durumu gayet iyi olmasına rapmen tasınalım diye tutturmadım. Adam görüşmeyelim diyor. Eve neden döneyim

benım de esım cok ıstıyordu. o beni ikna etti desem yeridir. 3 aylık hamıleyım.
kendımı zorla hamıle bırakmısım gıbı davrandıgı zamanlar cok.
dun de bı konudan gerıldık bebekle ılgılı.
bugun gun boyunca karnım agrıdı hala hafıf agrı var.
olan sıze ve bebege oluyor ...
su akar yolunu bulur.. uzmeyın bebegınızı..

Bebek düşsün ne demek ya ,onca yıl bebek için didinenler ne yapsın biraz şükretsin aratmamış rabbim,o eşin de kendini halen sevgili mi sanıyor daha yeni evlendiniz ara vermek nedir ?
Biraz evlilik oturana kadar keşke bekleseydiniz bebek işi aceleye getirilmiş ,daha evliliğin verdiği alışma süreci geçmemişken neyse sağlık olsun.
Daha şimdiden böyle giderse ne zaman üç kişilik bir aileye alışacaksınız .Evinden soğumazsan belki yeniden denersiniz.
Yaşlar kaç ?
İkimiz de 32 yasındayız. Öok kavga oldu üstüste benim bir de hamilelik sinirim duygusallığım eklendi o da tasırdı bardağı.. Haklı haksız değil yuvamı kurtarmak istiyorum. Bazen aralar işe de yarar diye kabulleniyorum

Evet anne olacağım. Ne güzel ki bana sahip çıkan bir ailem var.. eşimin bekar evinde yasamaya devam ettik. Durumu gayet iyi olmasına rapmen tasınalım diye tutturmadım. Adam görüşmeyelim diyor. Eve neden döneyim
görüşelim demesini mi bekleyeceksiniz yani? size de yazık.. allah kolaylık versin

benım de esım cok ıstıyordu. o beni ikna etti desem yeridir. 3 aylık hamıleyım.
kendımı zorla hamıle bırakmısım gıbı davrandıgı zamanlar cok.
dun de bı konudan gerıldık bebekle ılgılı.
bugun gun boyunca karnım agrıdı hala hafıf agrı var.
olan sıze ve bebege oluyor ...
su akar yolunu bulur.. uzmeyın bebegınızı..
Çok üzüldüm sizin adınıza da :( umarım ikimiz için de hersey yoluna girer. Erkekler nedense istiyor ve sonra anlayamıyorlar bizi. Tek basımıza mı yaptık bu çocuğu sanki :( üzme kendini bebeğini düşün ben öyle yapmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı :(

Nasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyorsunuz birbirinizden aklım almıyor... Evlilik çocuk oyuncağı mı... Keşke hemen çocuk yapmasaydınız :110:
Bence konuşmayın sessiz kalıp bekleyin aklının başına gelmesini. Gelmiyorsa zaten o insandan hayır gelmez.
Haklısınız. Ben de öyle yapacağım mecbur:( çok tesekkürler

Zaten kendime konduramadığım bu. Ne ara bu kadar gurursuz oldum bilmiyorum seven bir kadınım ve hamileyim duygularıma engel olamıyorum bu yüzden:KK43:
çok kaptırmışsınız kendinizi sanırım, aranızdaki saygı sınırı aşılmış belki de, evli insanların ne demek bir ay görüşmemesi?
bence bugün yarın, sakince konuşun eşinizle ve eve döneceğinizi ve bir ay hiç konuşmamaktansa gerekmedikçe konuşmamanızın ikiniz açısından daha iyi olacağını söyleyebilirsiniz. böylece siz de eşinizle beraber aynı ortamda kavgasız gürültüsüz yaşarsınız.
ben çok anlamsız buldum bu bir aylık süreyi..

Hamilelik hormonlarinin arkasina saklanma. Ozguvenini yeniden kazan anne olacaksin sen. Dik dur kendine saygi duy once. Bebeginin babasi sevdigin adamin bile onunde egilip bukulme. Bir cocuk yetistireceksen işe bunlardan basla. Bosanmayip evliligini kurtarmak vede bu evlilikte sözü geven bir kadin olmak icin once o esini arama. Ararsada soguk konus. 3 hafta sonunda onun sana gelisine gore karar ver. Egosunu tavan yaptiran sen o egoyu yerle bir edebilirsin.

Kararli kendinden emin onsuz bir hayatta bebeginle var olabilecegine inandini hissettir

Hamilelik hormonlarinin arkasina saklanma. Ozguvenini yeniden kazan anne olacaksin sen. Dik dur kendine saygi duy once. Bebeginin babasi sevdigin adamin bile onunde egilip bukulme. Bir cocuk yetistireceksen işe bunlardan basla. Bosanmayip evliligini kurtarmak vede bu evlilikte sözü geven bir kadin olmak icin once o esini arama. Ararsada soguk konus. 3 hafta sonunda onun sana gelisine gore karar ver. Egosunu tavan yaptiran sen o egoyu yerle bir edebilirsin.

Kararli kendinden emin onsuz bir hayatta bebeginle var olabilecegine inandini hissettir
Bir kez yaptım o hatayı yani aramayı ama bir daha aramayacağım ve bebeğim için güçlü olacağım. Sen çok haklısın. Derdim o egoyu yere düşürmek.

Back
X