• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım vAr :( :(

Keşke kuralcı ve dediğim dedik biri olsaydım en azından 200 kere toparlayalım şu yuvayı diye yalvarmazdım. Derim
peki... ben yanlış degerlendirmişim demek ki... o zaman boşanın.. bu kadar üzüldügünüze degmmez.

Merhaba , nerden başlasam bilemiyorum çok kötü bir durumdayım :KK43: biz 4,5 senenin sonunda 3 ay önce severek evlendik. İlişkimizin başlarından bu ya a sadakat, sevgi ya da maddiyat konularında hiç dorunumuz olmadı. Ama karakterlerimiz ters birbirine, ama bi yandan da çok seviyorduk birbirimizi. Evlenene kadar bir günümüz ayrı geçmedi. Aileler de anlaşıyor. Fakat çok sık mavga ettik ben hata bile yapsam hep alttan aldım özgüvenim yüksektir şimdi yerler altında. Başından beri çocuk istedi o, ben deevlendikten sonra hamile kaldım. Şu an 3 aya yaklaştım hamileyim. Ve ne yaptı biliyor musunuz yine bir tartışmada bağırdı çağırdı bu halimle çocuk düşsün dedi( sonra sinirle söyledim dedi) ben de işk defa kalktım evden annemlerin yanına gittim. Bu haladevam etti bağırdı çağırdı 2 gün boyunca anneme beni şikayet etti çok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz fln diye. Ben de dedim kiyolla o zaman kağıtları boşanalım iki gün sonra aradı bir ay süre verelimkonuşmayalım görüşmeyelim bu bir ayın sonunda ikimizden biri boşanmak isterse yine de boşanırız dedi . Tamam dedim. 1hafta oldu konuşmadık dün aradım hata yaptım biliyorum ama hamileyim ve onaihtiyacım vardı ona boşanalım ya dabarışalım demedim sadece çok kırgınolduğumu ama bi yandan da bu durumda olmamızın kötü olduğunu söyledim. O da saygı göster 1 ay konuşmayalım demiştik kendimi dinlemeye ihtiyacım var dedi. Ben de tamam zaten sadece bunu söylemek istemiştim dedim. Biliyorum yanlış ettim o beni hep avcunın içinde gördü ayrılamayacağımı biliyor ve dün arayınca bi kez daha egosu tavan yapmıştır. Ne yapmalıyım bu 3 hafta hiç konuşmayacağım onunla bu durum yuvamı kurtarır mı :KK43:böyle bir durumla karsılasan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum :KK43:(((
sakın geri adim atma o gelip seni alsin annenin evinden arayip sormayin o aramadan

sakın geri adim atma o gelip seni alsin annenin evinden arayip sormayin o aramadan
Atmıcam bu sefer. Bir kere aradım onda da dön barışalım fln demedim sadece kırgınım dedim ve bu durumda olmak kötü dedim. O da süre vermiştik kafamı toplamam lazım şu an ilişkimiz kötü noktada bu süre kararına ve bu sürede konuşmama kararımıza saygı duyalım dedi. 3 hafta sonra konuşuruz boşanacaksak da toparlayacaksak da dedi. Keşke hiç aramasaydım ama horöonlar duygusallık ihtiyacım vardı. Neyse bir daha hiiiç aramıcam umarım etkili olur :(((((

Atmıcam bu sefer. Bir kere aradım opismanimön barışalım fln demedim sadece kırgınım dedim ve bu durumda olmak kötü dedim. O da süre vermiştik kafamı toplamam lazım şu an ilişkimiz kötü noktada bu süre kararına ve bu sürede konuşmama kararımıza saygı duyalım dedi. 3 hafta sonra konuşuruz boşanacaksak da toparlayacaksak da dedi. Keşke hiç aramasaydım ama horöonlar duygusallık ihtiyacım vardı. Neyse bir daha hiiiç aramıcam umarım etkili olur :KK43:((((
Bende ilk hamileligimde aradim ve geri döndüm 7 yil oldu sorunlarimiz bitti ama bin pismanim geri adim attigima

Umarım mutlu olursunuz siz de. Kolay seyler yasanmamış belli ki
Evet cok zor seyler yasadim sagolsun kaynana omrumu yedi esim aldatti gorumce eziyet etti sonuc hastalıklar tukenip giden yillar simdiki aklim olsa babamin karsinda dimdik durur okulumu bitirir bir meslek sahibi olurdum kimseye eyvallahim olmazzdi

Evet cok zor seyler yasadim sagolsun kaynana omrumu yedi esim aldatti gorumce eziyet etti sonuc hastalıklar tukenip giden yillar simdiki aklim olsa babamin karsinda dimdik durur okulumu bitirir bir meslek sahibi olurdum kimseye eyvallahim olmazzdi
Offff offf neler yasamıssınız böyle Hiç kolay değil ne güçlü kadınmışsınız . Kabul edilir seyler değil allah kimsenin başına vermesin herkese sizin gibi güç versin. Çok üzüldüm okuyunca:( şimdi iyi mi hersey desem bile yıllar geçmiş neye yarar diyeceksiniz:(( Umarım hayatınız daha sakin ve huzurla devam eder hiç birsey için geç değildir sizin için de dua edeceğim bu gece

Offff offf neler yasamıssınız böyle Hiç ksy değil ne güçlü kadınmışsınız . Kabul edilir seyler değil allah kimsenin başına vermesin herkese sizin gibi güç versin. Çok üzüldüm okuyunca:KK43: şimdi iyi mi hersey desem bile yıllar geçmiş neye yarar diyeceksiniz:KK43:( Umarım hayatınız daha sakin ve huzurla devam eder hiç birsey için geç değildir sizin için de dua edeceğim bu gece
Allah razi olsun esim biz 9 degil 1 senelik evliyiz ilk 8 yili unutalim dedi düzeldi çoğu şey ama hastaliklar yapıştı yakama bir kere

Allah razi olsun esim biz 9 degil 1 senelik evliyiz ilk 8 yili unutalim dedi düzeldi çoğu şey ama hastaliklar yapıştı yakama bir kere
Çözümsüz mü ? Derdi veren dermanı da verir güçlü durun ne olur. Yıllar geri gelmez evet ama sağlığınızı kaybetmeyin siz güçlüsünüz unutmayın. Omuılları isteyerek yasamadınız ama geri kalan yılları siz isteyerek seçip yasayın

Çözümsüz mü ? Derdi veren dermanı da verir güçelbettwn ne olur. Yıllar geri gelmez evet ama sağlığınızı kaybetmeyin siz güçlüsünüz unutmayın. Omuılları isteyerek yasamadınız ama geri kalan yılları siz isteyerek seçip yasayın
Bir omur ilac kullanmam lazim
Şimdide secemiyorum malesef hayatimi
Sen daha yolun basindasin elbettw yuvani yikma ama yuva diye de kendini ezdirme taviz verme birak esin seni arasin o ozlesin

Bir omur ilac kullanmam lazim
Şimdide secemiyorum malesef hayatimi
Sen daha yolun basindasin elbettw yuvani yikma ama yuva diye de kendini ezdirme taviz verme birak esin seni arasin o ozlesin

Geçmiş olsun. Allah daha kötüsünü yaşatmasın size. İnanın çok üzüldüm:( Ben taviz vermeyeceğim söz verdim kendime. Tek dileğim anlaması ve uzlasmamız mutlu günlere dönmemiz. Aramadan umutla bekliyorum sadece

Geçmiş olsun. Allah daha kötüsünü yaşatmasın size. İnanın çok üzüldüm:KK43: Ben taviz vermeyeceğim söz verdim kendime. Tek dileğim anlaması ve uzlasmamız mutlu günlere dönmemiz. Aramadan umutla bekliyorum sadece
Sagolun insallah dedigim gibi dusunmemeye çalışın bebeğinizin sağlığı için sizin stresiniz bebeginizin kisiligini etkiliyor çünkü

Back
X