Bu çok kötü bı fikir bu tehdit için öldürebilir kizcagizi beraber olmuyor diye döven onuda yaparKonuna baktım. Annene anlat, sonra beraber doktora gidin, bakire raporu al, kaynanana ağzını açarsan oğlunun iktidarsız olduğunu söylerim, yapamadı derim diye tehdit et ve boşan.
Neden bu kadar ters bı cvp yazdın k bakma eski konuları okumadım ama daha da kendini zor durumda hissetmesini sebep olmaz mı bu yazdığınız.Sen bence annene anlatımı da eksik yaparsın
Sus ve kendi kendine anlamasını bekle
Neden bu kadar ters bı cvp yazdın k bakma eski konuları okumadım ama daha da kendini zor durumda hissetmesini sebep olmaz mı bu yazdığınız.
Çekinmedi ve ürkek olması yaşından kaynaklanıyor hala çocuk o bence o yüzden sankiTers değil açık konuştum
Kendini ifade etme konusunda baskın olmalı düşüncesi doğru ya da yanlış olsun farketmez.
Belli ki ciddi bir mesele var sanki biraz ürkek ve aceleci yaklaşıyor, konusunu okumadım ama eşi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Yeterince açık olmazsa kime ne anlatabilir ki ..
böyle konular aceleyle üstünden olmaz
İyice düşünüp derlemeden konuşmamalı.
Çekinmedi ve ürkek olması yaşından kaynaklanıyor hala çocuk o bence o yüzden sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?