- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Soyle geriden bakinca baba eve bakmali, baba cocuklariyla ilgilenmeli, baba esine yetebilmeli, baba butun istenilen ilgiyi gostermeli. Ya babanin acligi? Baba bir yerden sonra evdeki bu 4 insaninda ona istedigini veremedigini, hep vericinin o oldugunu dusunmeye basladiginda kendini isine daha cok veriyor. Nefes alabilmek icin annesine babasina gitmeye daha cok basliyor.Bunları kaç kez söyledim. Hatta çocuklar çok özlüyo babaları geldiğinde ayaklarına yapışıyolar. Gittiğinde kıyamet kopartıyoşar. Çocuklarıyla vakit geçirmesi gerektiğini onu çok özlediklerini hep dile getiriyorum. Ama o na göre gereken ilgiyi ve zamanı gösterdiğini söylüyor.. yani hep bir bahanesi var gecenin köründe bile çalışıyor
Gece bile calisan bir babanin muhakkak dinlenmesi gerekir, o vakitte gelen hicbir ilgi talebiyle de ilgilenemez. Belki de gercekten fazla sey istiyorsunuzdur. Ben suanda sadece baba acisindan baktim. Babalarin zorluklarini saydim bitti. Annelerinkini saysam bitmez biliyorum. Ama bunlar kimimiz icin bi gorev, kimimiz icin yorucuda olsa bi eglence. Baba icin genelde gorev oluyor.