yardımıniza ihtiyacım var

Yanlış anlamayın ama tercih yapmaya çalıştığınıza göre kalbiniz ilkine ne kadar çarpıyo tartışılır.

C- Hiçbiri

Öfke kontrolü olmayan bir insanla bir ilişki içine girerseniz kalbinizi bol bol çarptırır, emin olun.

şöyle anlatayım 1.kişi klasik türk erkeği işten eve evden işe. Sohbeti çok iyi ama geliştirme açısından değil. Mesela kitap okumus mu hayatında belki 5 6 dır. Ama diğeri şiir seviyor bana gönderiyo. Ama mesela ilkini görunce heyecan oluyor bende. Ama evlilik çok ciddi bişey eğitim kültür bunlar sıkıntı olabilir mi bunlar düşündürüyor beni
İkisi arasında kalıp o piti piti yapılarak eş seçilmez.
Kalbin de mantığın da aynı kişi doğru demeli.
Doğru yolda değilsiniz.

Evlilik boyle bi sey degil. O mu olsun bu mu olsun, sanki pazardan karpuz aliyorsunuz. Ayrica yas henuz kucuk sanirim. Universite biter bitmez kariyer plani gibi evlenmeliyim moduna girmeye gerek yok. Biraz hayati taniyin, sonra boyle ikilemlere girip evleneceginiz kisileri forumlara danismadan kendiniz secebilecek olgunluga erisince evlenirsiniz.

İsterseniz ikisi de olmasın.
Fakat eğitim ve aileler çok fark ediyor ohooo say say bitmez.
En basitinden benim bir erkek arkadaşım yobazdı ki ben inançlı olduğum halde anne baban niye Hacca gitmedi dıye sorguya girmişti. Kendi ailesi de yobazdı, kendisi lise mezunu esnaftı Afyonlu ydu diyeyim az bucuk ne olduğu anlaşılsın. Ben de Aılem de eğitimlıyız ve benden düşük kalitede birini alman karakter olarak da

Aynı anda 2 kişiyle evlilik amaçlı mı konuşuyordunuz? :KK57:

Hanımlar çalıştığım için tek tek cevap veremedim şöyle anlatayım 25 yaşındayim üniversite mezunuyum ve infaz koruma olarak atandım. Yeni sayılır işim. Atanmadan önce çağrı merkezinde çalıştım ilk aday ordan diğeri de üniversiteden. İlk adayla da diğer adayla da dönem dönem sohbet ettik. Ama sevgili boyutu olmadı. Zaten hemen evlilik düşünmüyorum ama hayatıma alıp sevgili olup tanımak istiyorum. Birini ikisiyle ömür boyu aynı anda konuşmayacağım için seçim yapmak zorunda gibi hissettim ve burda başladı sorun. İlki yakışıklı karizmatik biri ve sohbeti oldukça eğlenceli. Ama lise mezunu ve çağrı merkezinde çalışıyor. Konuşmalarda bana karşı olmasa da öfkesini kontrol etmediğini hissettim. Müşteriye bağırma arkadaşlarına çabuk sinirlenme gibi ayrıca kıskanç gibi ama hoşlanıyorum. Diğeri aynı okuldan mezun olduğum ailesi gayet düzgün sessiz sakin biri. Oldukça kibar ve kültürlü. Soru buydu kalbin ısındıgi mi aklın yattığı mi

Öfke problemi olduğunu söylemeseydiniz hiç durmayıp ilk adayı seçin derdim.Eğitimi sizden düşün diye hayat görüşünüz farklı olacak diye birşey yok ama öfke problemi ciddi bir konu ilerde pişman olmayın.

Back
X