Yardımınıza ihtiyacım var

Melisa Demir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2022
9
1
1
26
Arkadaşlar merhaba üniversite okurken birkaç kez erkek arkadaşımla günlük eve gitmiştik kimlikle kayıt yapıldı ve şuan bir hastane işe başlama gibi bir durumum var güvenlik soruşturmasında bir sorun olur mu olumsuz çıkar mı bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Güvenlik soruşturmasında bu kadın/adam bekar ama biriyle sevişti mi acaba diye araştırma yaptıklarını düşünmüyorum. Bence siz de düsünmeyin.

Güvenlik soruşturmasında bu kadın/adam bekar ama biriyle sevişti mi acaba diye araştırma yaptıklarını düşünmüyorum. Bence siz de düsünmeyin.
Ya şuan ailemin yanında olduğum için ve ailem bu konularda pek rahat olmadıkları için bir sorun çıkmasından korkuyorum inşallah bir sorun olmaz teşekkür ederim cevabınız için

Olmaz arkadaşım

Sanmıyorum.

Az önce yazdığım tek kelime seni tatmin etmeyecek
Şöyle yazayım:
2008-2011 arası sevgilimle ucuz ve pahalı oteller, defalarca günlük evlerde kaldım. 2011 (bu tarihte bekardım)- 2013- 2016 - 2017 yıllarında 4 kere güvenlik soruşturması geçirdim kamuda çalışıyorum. Yani hayır bişey olmuyor

Ya şuan ailemin yanında olduğum için ve ailem bu konularda pek rahat olmadıkları için bir sorun çıkmasından korkuyorum inşallah bir sorun olmaz teşekkür ederim cevabınız için
Ne sorun olabilir yapmayın lütfen. Sizi arayıp ya da kapınıza gelip şurada bir erkekle kalmışsınız mı diyecekler? Öyle bir şey olsa sayaç takarlar herkese kim ne kadar sevişmiş kimin sayacı sıfır ona göre alım yaparlar ya da bekaret kontrolüne sokarlar.
Lütfen mantıklı düşünün biraz. Seviştiniz diye de bu kadar korkmayın, bu korku sizi saçma düşüncelere itiyor.

Elbette sistemde görünüyor ama bir şey olmuyor, Erkekler nasıl memur oluyor o zaman?
Adam fahişe tutup mimli otellere gidiyor da bir şey olmuyor rahat olun kimse özel hayatiniza karışamaz ama milletvekili falan olmayin ortaya dökerler, bu korkuyla birilerinin kuklasi olursunuz

Bi çküm olmaz düşünme bunları bence.

Yok öyle birşey...

Gunluk eve gittiginiz neden arastirilsin yahu oyle bisey olsa herkesin her oteli tatili vs arastirilir kayitlara bakilir vs isin icinden cikamazlar ayrica napsinlar gunluk evde kalip kalmadiginizi.

hayır çıkmaz

Otel, günlük ev vs... bir yerde kaldığınızda o bilgiler, kurumun bağlı olduğu ilçenin emniyetine liste olarak verilir, online bir kayda geçmez, güvenlik önlemidir, bölgede bir olay olursa listelere bakılır, devlet milletin otel kaydını tutmuyor yani, rahat olun. İlaveten bu kayıtlar beş yıl saklanır sonra imha edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…