- 27 Mart 2022
- 9
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Melisa Demir
-
Güvenlik soruşturmasında bu kadın/adam bekar ama biriyle sevişti mi acaba diye araştırma yaptıklarını düşünmüyorum. Bence siz de düsünmeyin.Arkadaşlar merhaba üniversite okurken birkaç kez erkek arkadaşımla günlük eve gitmiştik kimlikle kayıt yapıldı ve şuan bir hastane işe başlama gibi bir durumum var güvenlik soruşturmasında bir sorun olur mu olumsuz çıkar mı bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Ya şuan ailemin yanında olduğum için ve ailem bu konularda pek rahat olmadıkları için bir sorun çıkmasından korkuyorum inşallah bir sorun olmaz teşekkür ederim cevabınız içinGüvenlik soruşturmasında bu kadın/adam bekar ama biriyle sevişti mi acaba diye araştırma yaptıklarını düşünmüyorum. Bence siz de düsünmeyin.
Olmaz arkadaşımArkadaşlar merhaba üniversite okurken birkaç kez erkek arkadaşımla günlük eve gitmiştik kimlikle kayıt yapıldı ve şuan bir hastane işe başlama gibi bir durumum var güvenlik soruşturmasında bir sorun olur mu olumsuz çıkar mı bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Ne sorun olabilir yapmayın lütfen. Sizi arayıp ya da kapınıza gelip şurada bir erkekle kalmışsınız mı diyecekler? Öyle bir şey olsa sayaç takarlar herkese kim ne kadar sevişmiş kimin sayacı sıfır ona göre alım yaparlar ya da bekaret kontrolüne sokarlar.Ya şuan ailemin yanında olduğum için ve ailem bu konularda pek rahat olmadıkları için bir sorun çıkmasından korkuyorum inşallah bir sorun olmaz teşekkür ederim cevabınız için
Bi çküm olmaz düşünme bunları bence.Arkadaşlar merhaba üniversite okurken birkaç kez erkek arkadaşımla günlük eve gitmiştik kimlikle kayıt yapıldı ve şuan bir hastane işe başlama gibi bir durumum var güvenlik soruşturmasında bir sorun olur mu olumsuz çıkar mı bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Yok öyle birşey...Arkadaşlar merhaba üniversite okurken birkaç kez erkek arkadaşımla günlük eve gitmiştik kimlikle kayıt yapıldı ve şuan bir hastane işe başlama gibi bir durumum var güvenlik soruşturmasında bir sorun olur mu olumsuz çıkar mı bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfen
hayır çıkmazArkadaşlar merhaba üniversite okurken birkaç kez erkek arkadaşımla günlük eve gitmiştik kimlikle kayıt yapıldı ve şuan bir hastane işe başlama gibi bir durumum var güvenlik soruşturmasında bir sorun olur mu olumsuz çıkar mı bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Arkadaşlar merhaba üniversite okurken birkaç kez erkek arkadaşımla günlük eve gitmiştik kimlikle kayıt yapıldı ve şuan bir hastane işe başlama gibi bir durumum var güvenlik soruşturmasında bir sorun olur mu olumsuz çıkar mı bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Evet ben de hatırlıyorum.Böyle bir konuyu sanki daha önce de okumuştuk? İkinci üyelik mi aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?