Yardiminiza ihtiyacim var

Yazdıklarını begenicektim ama eksi puan gönderdim galiba kusura bakma

vallahi hanımefendi eksik etek günümüzün medeni hanımlarını kızdıracak bir tabir sadece çünkü eskinin deyimiyle ham akılsız kıza derler bizim köyde..

Sizin koyde hangi anlamda kullanildigini bilme ihtimalimiz olmadigi icin daha dikkatli olmaniz gerekirdi. Tek rahatsiz olmus olan ben de degilim. Anlami buysa yerinde bir tespit, zaten akilli olmadigi belli. Ama yine de aileler ozeldir. Konu sahibinin anne babasi ölmüş, onlara laf etmeye hakkiniz yok. Bunun hos karşılanacak bir yanı da yok. Daha dikkatli yorum yaparsak kalp kirmamis oluruz. Netice de ne biz muhtesemiz ne de ailelerimiz, ancak hicbirimiz kabullenemeyiz ailemize dil uzatilmasini, hele de olmuslerse. Konu sahibi cok büyük bir yanlis yapiyor diye annesine dil uzatmak çok yanlış...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onemli olan hatadan geri donmek. Ayni yastayiz yazik etmissin kendine ama hala cok gencsin. Neresinden donsen sana kar. Bence kararli ol bu defa.

vallahi hanımefendi eksik etek günümüzün medeni hanımlarını kızdıracak bir tabir sadece çünkü eskinin deyimiyle ham akılsız kıza derler bizim köyde..
Sizin kullandiginiz uzere "salak" da aptal, gerizekali gibi akli yeterli olmayanlar icin soylenir ancak birisi size bu sekilde yaklassa tepkiniz ne olurdu acaba?
Madem oyle forumda herkes zekasini birbirinden asagi-yuksek gormesine gore hakaret etsin...

Insanlar yanlis bir sey yapsalar dahi hakaret etme luksumuz olmamali.
Konu sahibinin yaptigini asla takdir edecek degilim fakat sanayide birbirine kufredip sonra hicbir sey olmamis gibi davranan erkeklere donmesek keske...

Hangi koydensiniz bilmiyorum ama bizim koyde hakaret-kufur insani alnin catindan vuracak kadar gozunu dondurur insanin.
Elestiri modernizmin bir sorunu degil getirisidir...
Yoksa bizimkiler gibi maalesef silaha sarilirlardi insanlar.

Bhnde ilk öyle sanmıştım ama özelden konuştum belli ki pişman devam etiirmek istemiyo şuan destek bekliyo bence. Ayrılması için destek versek ne kaybederiz ki?

O zaman pişman ve ayrılmak istiyorsa kimseye sormasına gerek yokki, ayrılığın desteği olmaz, karar verilir uygulanılır, biliktelik çok farklı bir durum, iyi kötü olumlu olumsuz değerlendirilir, ama ayrılıkta ciddi anlamda sıkıntı varsa, önünü göremiyorsan destek beklenmez, can yansada bitirilir.. Konu sahibi kusuruma bakmasın şekerim düşük sanırsam dikkat dağınıklığı yapıyor bende

İşte herkez aynı karakterde olmuyo kimisi çok güçlü olup bi anda kesip atarken kimisi acısını paylaşıcak birini arar.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte herkez aynı karakterde olmuyo kimisi çok güçlü olup bi anda kesip atarken kimisi acısını paylaşıcak birini arar.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadinlari/kadinligi temsilen kullanilan"etek" uzerinden, yine onlara hakaret amacli zeka, hizmet, cinsellik vb her konuda kullanilabiliyor maalesef.
Bu anlamda cok dogru bir tespit.
Telden girdigim icin begenemiyorum fakat aynen katiliyorum!

Bencede bütün dediklerinize katılıyorum. daha çok genç çünkü benden sadece 1 yaş büyükmüş. Bi hayatın böyle bi şerefsizin peşinden koşmasını hiç istemem

Evet kucuk fakat cinselligi karar vererek kendi rizasiyla yasayacak olgunluga gelmis bireylerin bu tip seyleri de dusunecek yetisi olmasina ragmen gozardi etmemeleri gerektigni dusunuyorum...
Umarim sizin cabaniz ve burada yonlendirici yorumlar ise yarar...

Simdi yapman gereken neden ve nicinleri bir kenara birakip o kisinin hicbir sekilde geri donme cabalarina yanit vermemen.
Bosansa dahi kabul etme.
Baskasinin yuvasini yikip kendin mutlu olamazsin. Aldatmak bir kisilik bozuklugudur bunu boyle gor.
Ve kimse sana hesap sormasa bile o 6yasindaki cocuk birgun buyuyecek ve hakkini aramaya kalkisirsa asil o zaman kork.

Yanlisi illa birilerinin sana soylemesi gerekmiyor. Boyle bir site hic olmayanilirdi mesela.
Sen kendi ailende neyi gormeyi kabul edip edemeyecegini dusun.
Rahmetli olmuslar diyorsun, en azindan onlarin anilarina hurmeten seni buyutup yetistiren annenin hatrina bir baska kadinin uzulmesine ve serserinin tekinin senin hayatini da mahvetmesine goz yumma.

Suan ihtiyacim olan tek sey koca bi odun parcasi ve siz :)

Ne buyuk asik oldugunuzu da ''karisiyla sevismesi icin sıkıştırdim'' diye kanitlamaya calistiginiz icin de seviyenize hayran kaldim. Ne kadar iyi kalpli ve merhametlisiniz. Kadin 'YASAASIAN SEVISTIK' diye sevinc nidalari atarken size de cok dua etmistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…