- 10 Temmuz 2014
- 15
- 1
- 1
- Konu Sahibi marsmelow_x
-
Merhaba arkadaşlar ben yeniim aranızda. Gerçek hayatta dertlesebilecegim konusabilecegim pek dostum yok. Size bisey sormak istiyorum. Evli iki insan birlikte olmadan bir evliliği ne kadar sürdürebilir? Yaşları 34-35 civari 6 yasinda da bir cocuklari var. Lütfen beni yadirgamadan cevap verebilir misiniz?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden erkek eşiyle birlikte olmak istemiyor,başka bir kadın mı var yoksa erkekte bir hastalık mı var durduk yere neden insan karısından uzak duruyor.Baska kisilerden söz ediyorum. Ben değilim. Erkek istemiyor kadini o yüzden hep bahaneler uyduruyor. Birlikte olmak derken cinsellik anlaminda diyorum
Baska kisilerden söz ediyorum. Ben değilim. Erkek istemiyor kadini o yüzden hep bahaneler uyduruyor. Birlikte olmak derken cinsellik anlaminda diyorum
Baska kisilerden söz ediyorum. Ben değilim. Erkek istemiyor kadini o yüzden hep bahaneler uyduruyor. Birlikte olmak derken cinsellik anlaminda diyorum
Merhaba arkadaşlar ben yeniim aranızda. Gerçek hayatta dertlesebilecegim konusabilecegim pek dostum yok. Size bisey sormak istiyorum. Evli iki insan birlikte olmadan bir evliliği ne kadar sürdürebilir? Yaşları 34-35 civari 6 yasinda da bir cocuklari var. Lütfen beni yadirgamadan cevap verebilir misiniz?
Ben anlayamıyorum şu kadın için evet ama erkek için biraz zor laflarını? Şöyle konuşmaları okuyunca kendimden şüphe ediyorum acaba ben erkek miyim diye :44:
Ben anlayamıyorum şu kadın için evet ama erkek için biraz zor laflarını? Şöyle konuşmaları okuyunca kendimden şüphe ediyorum acaba ben erkek miyim diye :44:
Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.
Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.
El birligiyle kadini enayi yerine koyuyorsunuz yani.Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?