Yardiminiza ihtiyacim var

marsmelow_x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
15
1
1
Merhaba arkadaşlar ben yeniim aranızda. Gerçek hayatta dertlesebilecegim konusabilecegim pek dostum yok. Size bisey sormak istiyorum. Evli iki insan birlikte olmadan bir evliliği ne kadar sürdürebilir? Yaşları 34-35 civari 6 yasinda da bir cocuklari var. Lütfen beni yadirgamadan cevap verebilir misiniz?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz kadınlar cinsellik olmadan da hayatımızı idam ettirebiliyoruz yeri geldiğinde ama erkek için zor bir durum olur bu zamanla bana kalırsa, özel olmassa neden birlikte olamıyorsunuz vaji felan mı ?:26: :26:

birliktelik anlamı ayrı şehirlermi...cinsellik anlamındamı ayrı olmak:44:

Bilemiyorum kadin icin olabilir de erkek icin biraz zor cbm hayirdir bi sikintin hastaliğin mi var

Baska kisilerden söz ediyorum. Ben değilim. Erkek istemiyor kadini o yüzden hep bahaneler uyduruyor. Birlikte olmak derken cinsellik anlaminda diyorum

Baska kisilerden söz ediyorum. Ben değilim. Erkek istemiyor kadini o yüzden hep bahaneler uyduruyor. Birlikte olmak derken cinsellik anlaminda diyorum

Neden erkek eşiyle birlikte olmak istemiyor,başka bir kadın mı var yoksa erkekte bir hastalık mı var durduk yere neden insan karısından uzak duruyor.

Çok acayip canım ya eğer o şekilde bir isteksizlik varsa belki aldatma durumu falan olabilir diye geliyor aklıma ne kadar zaman oldu ki. İstememeyi bırak içinden gelir mecburen ister adam.

erkeğin cinsellik anlamında sorunlarımı var yoksa başka kadınlarımı istiyor

Bu soru biraz saçma olmuş. Şimdi biz bir sene sürdürebilirler diye hemfikir olsak KK olarak 1 sene sonra boşanacaklar mı? Bu durum kişiden kişiye değişir. Yukarıda da yorumları gördünüz kadın sürdürür erkek sürdüremez diyorlar oysa ki sizin sorunuz tam tersi yönünde. Cinselliğin olmayışının sebebi bir kere önemli, adam kadını neden istemiyor? Cinsel yetersizlik mi, isteksizlik mi, başka bir kadın mı, adamın kafasındaki türlü türlü sıkıntılar yaşadığı stres mi? Bu sorulara vereceğiniz cevaba göre de herkesin cevabı değişir. Dediğim gibi soru biraz anlamsız geldi bana.

Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.

Erkek prno bağımlısıdır ? Yada hayatından biri vardır ? Yada eşinden tat almıyordur ? Yadaaaa gerçekten istemiyordur ?
He ama genel bir şekilde bakarsak ki bu sadece erkek için değil kadın içinde geçerli o yaşlarda her hafta olmalı bence..

Cinsellik onemlidir. Yas ilerledikce azalabilir ama tamamen bitmesi hele ki dedigin yaslarda pek normal degil.

Ben anlayamıyorum şu kadın için evet ama erkek için biraz zor laflarını? Şöyle konuşmaları okuyunca kendimden şüphe ediyorum acaba ben erkek miyim diye :44:

sanırım kadınlar cinselliği aşık oldukları sevdikleri erkekle yaşamak istediklerinden,eşlerine karşı bir soğukluk oluştuğunda eski aşk sevgi bittiğinde yada karşı taraf istemediğinde cinsel birliktelik ihtiyacını bastırabiliyolar ama erkekler için durum böyle olmadığı için.yoksa cinsellik her iki taraf için de ihtiyaç.

Durumunuz çok garip ama şundan kesinlikle eminim ki karşınızdaki kişi yalan söylüyor. 2 yıldır birlikte olmamaları imkansız bence evli iki insanın. Artı eşine yalan söyleyip sizin yanınıza gelen biri size neden doğruyu söylesin ki.

Hahha birazdan şeytan taşlanıcak burda
E tamam seni görmüş beğenmiş belli ki eşide pek cinsellik seven biri değil adamı sıkıştırmamış . Yani sebebi -başka bir kadın- .. Ayrıca adam için eşi , kutsal. Çünkü çocuğunun annesi . Sen ise sevgilisisin. Sıkılmış,eşinden tat almıyor. Heyecan peşinde. Sizin birlikteliğiniz olmuyormu peki ?

evlilikte cinsellik önemlidir. eşleri birbirine bağlar.

yaşları da genç. muhakkak bir sorun var.

El birligiyle kadini enayi yerine koyuyorsunuz yani.
Bi de masum ayaklarina yatmaniz yok mu, Allah islah etsin.
Karisindan ayrilmasini istemiyorsun demek ayy ne kadar iyisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…