- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi marsmelow_x
-
Tabii ki anne baba faktörü çok etili ama maalesef 5 parmağın 5 ide bir değil.
Ben 5 para etmeyen insanlardan olan pırlanta gibi çocuklar biliyorum.
Keza tam tersi de olabilir.
işte bu kısımda da benim ifade hatam var fazla genellemişim sanırım...tabiki istisnalar var ana baba pırlanta çocuk maalesef...
ben gördüm ipekçim,bizzat şahit oldum.çocuğunu bir yere kadar yetiştirebilirsin sonra başka şeyler devreye girer.bak iki oğlum aynı yaştalar ama davranış ve karakter olarak çok farklılar ikisini de yetiştiren biziz ama..o yüzden kimsenin ailesi hakkında yorum yapmam.
konu sahibi hakkında zaten yapabileceğim en ağır yorumları yaptım.
Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hataliyim hatamin da farkindayim duzeltmek istiyorum biseyleri. Onu seviyorum evet. Bu yanlislari doğru yapmaya yetmez biliyorum. Şimdi isterseniz bana Allah belani versin diyip cekip gidin ya da bana yardimci olacak beni kurtarabilecek bişeyler soyleyin lütfen.
Hataliyim hatamin da farkindayim duzeltmek istiyorum biseyleri. Onu seviyorum evet. Bu yanlislari doğru yapmaya yetmez biliyorum. Şimdi isterseniz bana Allah belani versin diyip cekip gidin ya da bana yardimci olacak beni kurtarabilecek bişeyler soyleyin lütfen.
ben gördüm ipekçim,bizzat şahit oldum.çocuğunu bir yere kadar yetiştirebilirsin sonra başka şeyler devreye girer.bak iki oğlum aynı yaştalar ama davranış ve karakter olarak çok farklılar ikisini de yetiştiren biziz ama..o yüzden kimsenin ailesi hakkında yorum yapmam.
konu sahibi hakkında zaten yapabileceğim en ağır yorumları yaptım.
Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.
yaptığın şeyin yanlışını anlaman gerek. o adamı hemen bırak.çünkü sen sadece kullanılıyorsun bunu unutma. ve rahmetli anne babbana laf edilnmesi kısmına bende katılıyorum.Oncelikle rahmetli anne babama laf uzatmayin. Ikincisi tamam ben hataliyim. Burda bana hakaret edip yüzüme vurun diye anlatmadim size bunlari. Ben hergun kendime daha kotulerini ediyorum zaten. Belki benden daha deneyimlisinizdir bana yardimci olabilir gözümü acabilirsiniz diye söyledim. Aktardigim seylerin hepsi doğru. Eger cok saf biri olduğumu dusunuyorsaniz evet gerçekten cok safim.
Davranış karakter olarak farklı olmaları çok normal ama özünde doğru değerleri kesişir bence.
Çünkü aynı eğitimi aynı sevgiyle verirsin.
Bir çocuğun okuldan eve evden okula gidip gelmesiyle, abisinin ya da kardeşinin kimyasal bağımlı olması bana özünde tezat geliyor mesela.
kadın evet ama erkek sanmıyorum ..
aldatıyor olabilir mi ?
Ben iyi ailelerden kötü evlatlar yetiştiği örneğini hiç görmedim. Demek iyi değil bir yerde terslik var ki çocuk da yolunu sapıtmış.. yanlış arkadaş desek onun da kontrolü kısmen ailede olur bence. Yani çocuğuna verdiği eğitimle arkadaşının hangi huyu kötü ya da iyi ayırt edebilecek durumda olmalı.
Eğer aile dışardan çok iyi görünüyorsa ya bakan hatalı bakıyordur aileye ya da ailede gerçekten belli edilmeyen bir sorun vardır.
Az önce şu konuyu okudum aklıma direk burası geldi. Paylaşmadan edemicem.
İbret olsun sana al. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735306
Umarım o kadının yaşadıklarını bundan yıllar sonra sen de yaşarsın.
Yazık günah. hem hasta, hem kocası arkasından iş çeviriyo hatta kocasının kuzeni bile sizden haberdar örgütlenmişsiniz resmen!!! Hem de 6 yaşında masum bi evlat yetiştirmeye çalışıyo. Siz ne kadar masum insanların nasıl büyük veballerine girdiğinizi umarım layığınca anlarsınız!
Banlanmak istemiyorum, daha fazla düşüncemi yazmaktansa içimden söylenmeyi tercih ediyorum!
Bu nasıl tesadüf geliyor peki beş para etmez ana babadan iyi çocuk?
Çocuk rol/model kimi alıyor ki?
Aldatiyo esescim aldatiyo hem de kiminle bil bakalım... :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aferim kızıma.. Ne iyi kızsın sen yaa. birde ayrılmasını istemiyorsun sen ne fedakarsın öylee.. Sana şu kadarını diyim, dünya etme bulma dünyasıdır, kimsenin yaptığı inan yanına kalmıyor.. sen başkasıyla evlensen o kişide bu sevgilinin sana yaptığını elbet yapar, etrafımda örneği çok..Kaldıki sen boşa ümitlneyorsun bu adamdanNe karısından vaz geçer nede yatak hayatından vaz geçiyordur, benim yıllar önce bir arkadaş vardı aynı senin durumdaydı, evli adamla beraber ve karısı hastaymış.. Ezik kafalı erkek mantığı işte sapasağlam kadını yani karısını hasta deyip kızla ilişkisi vardı ve bizim saftrik arkadaşta işine öyle geliyor gibime gelmşti...Kendini 3 yıl kandırdı.. Kısacası adam senin üzerinden kendini tatmin eder sen aşk dersin, adama göre ötekisisin
Aldatiyo esescim aldatiyo hem de kiminle bil bakalım... :what:
çok genelleme yorum yapmışsınız o bahsettiğiniz mükkemel aileler maalesef yok , hiçbir anne baba mükemmel olamaz ayrıca bahsettiğiniz iyi yetiştirilmiş ailelerinde çocuklarıyla mutlaka sorunları vardır, herkes evli adamlarla birlikte olacak diye bir şey yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Duzeltme:
Ben de esiniz sizinle birlikte olmuyor diye anlayip ona gore yazmistim.
Meger "sorunun kendisi" sizmissiniz...
Emin olun sizi cinsellik haricinde isteseydi coktan bosanmis olurdu.
Ayrica onlarin arasinda bir sey olmadigna mi inaniyorsunuz, guldurmeyin bizi.
En az 6yillik evli bir kadin cinsel yonden saglikli bir esi nasil elinde tutacagini gayet iyi bilir. Hatta size bu konuda ders bile verebilir.
Siz maalesef o adamin adrenalininden ote bir deger gormezsiniz, cunku heyecan ariyor karaktersiz pislik.
Yol yakinken vazgecin...
Ahh canım ahh yaşar hem de en layıkıyla ama bu sefer de kocasını skistirir got onunla birlikte ol diye...
Bunlar kadinligi anneligi ne saniyolar bilmiyorum bi cocuk nasıl dünyaya geliyo ne emekler veriliyo o kadinin eşine hizmeti bunlardan bi haber maalesef...kadinin kutsalligini da kirletiyolar...
Kızlar belli ki ayrılmak istiyo ama cesaret edemiyo yada nasıl yapıcagnı bilmiyo belli ki pişman olmuş. Bence artık üstüne gitmeyip bu ilişki nasıl başlamış onu ögrenelim nasıl tepki verip nasıl kendini koruması gerek ögretelim. Malesef her evli erkek böyle mutsuzum diyerek kandırıyolar eğer ki karşılarında buna inanan bi kız varsa oh ne alaaa, anladıgım kadarıyla konu sahiinin anne ve babası ölmüş artık ne şartlarda inandı o şerefsize bilmiyorum ama arkadaşımız kötü bişey yapmış ve pişman olmuş yargılamayı bi kenara bırakıp yol gösterelim aramızda eminim büyüklerimiz vardır yol göstersin tavsiye versinler. Belkide bu arkadaşımıza doğru yolu gösterip bi kişinin hayatını kurtarmış olucaz. Bende çok kızdım konu sahibine aama kızarak hiç bişeye çözüm olamayız dimi?okudum cnm okuudmm..
Büsracım ne insanlar var diyorumm ..
Baskada birsey demiyorumm ..
Allah ıslah etsinnn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?