• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var..

Bırak git güzelim,çocuğunda orda doğsun,inan bu adamın yanında doğum yaparsan lohusalığın berbat geçecek...yol yakın halen kaç git,ben de evliyim benim de çocuğum var,ve inan çocuk olunca daha zor günler yaşayacaksın

Bence kacin. Sabahtan alin ucagi esinizin ruhu duymasin. Havaalanina geliyorsa illa baska bi sehire gidip oradan havaalanina gidin illa kendi oldugunz sehirden binmenize gerek yok. Can bu ya ??

kalpsizzz dövdumü :KK43:(( okudugumda acayip moralim bozuldu ya.. nasil kiyarrrr caniii hemdeeee hamileyken yaziklar olsun..
Allah yardimcin olsun.. ama bir kadini döven helede hamileyken döven normal biri olamaz ! ailen madem gel diyor kurtul lutfen yazik sana ve bu psikojiyle yetistirecegin cocuga..
Kaynanan neler yapmis oda adi kadin.. esin psikopat sana hükmediyo kurtar kendini hemeeeeen

Ebe kardesim bastan kötü baslamis zaten neden hemen cocuk yapiyorsunuz... Vallah caninizi yolda bulmadiniz, bicak falan nedir yahu, hamileyken dayak yemek... Kacin kurtarin kendinizi... Ne diye cekiyorsunuz böyle adamlari... Aileniz biliyormu bu olanlari? Hemen anlatin sizi kurtarsinlar...:ssz:

bencede git sonun olmaz ne hayatın ne özgürlüğün kalmış çocuğun olmadan kaç git yaşamına devem et herşey gelip geçiyor ama hayat geri gelmiyor

7 aylık hamile uçağa binemiyor sanırım ama ne yap ne et kurtul bir an önce. Başlarım böyle sevgiye. Boğaz sıkarak sevgi mi olurmuş. Çok sevmekten öldürecekmiş seni az kalsın.

Evden dışarı çıkamıyorsun güldün diye hamile halinle dayak yiyorsun sana bıçak çekiyor ve bu adam seni seviyor öyle mi? Sadece kendini kandırıyorsun arkadaşım sevgi bu kadar basit değil

Cesaretini topla ve ailenin yanina git boyle hayat cekilmez. Çocuk dogdugu zamn ne olacak sanki iyi babalkmi yapacak . Baksana hunharca bogazini sıkmıs. Allah yardimcin olsun canım

olmaz olsun böyle sevgi.aile yapılarımız farklı diyorsun.bunu evlenene kadar anlamadın mı.ya da sana tamamen ters, farklı kafada yetişmiş bir adamı nasıl sevdin.ben de bunu hiç anlamıyorum.madem aile yapısı farklı o zaman bu adam bambaşka bir zihniyetle yetişmiş.o halde nasıl sevebiliyorsunuz.anlatabildim mi bilmiyorum.umarım anlaşılmıştır.davul bile dengi dengine diye boşa dememişler

Bak kardes sevgiden bahsetmissin. Belliki seviyosun galiba...
Eger seviyosan dogum yApana kadar bekle.. bi bakmissin bebeginiz size mutluluk getirmis..

Arkadaslar evlenene kadar bana bu yüzünü gösterdi mi zannediyorsunuz bilsem manyakmiyim ben evlenirmiyim helede cocuk ilk tanistigimizda inip bana arabanin kapisina kadar acardi beni her gece ayri mekanlara goturur son sistem gezdirir ve giyinimime hayatta karismazdi ne zaman evlendik belli bir sure gecti sanki adamin icine baska biri girdi ben onun bu kadar olacagini tahmin etmiyordum kactm agladi kiyamadim vurdu ozur diledi sarildi birakmadi dayanamadm bilmiyorum arkadaslar inanin size benim saygm kalmadi ona ama bisey beni bu evde tutuyor gidemiyorum tamam diyorum gidicem diyorum kapidan cikamiyorum ailem bile sasiriyor bilmiyorum bana ne oluyor o yüzden fikirlerinizi istedim kimsem yok konusacak bir tek siz varsiniz

Back
X