YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR ...

bahtsizbedevi28

F♡m/E
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
106
30
Arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim doktorum ayrıntılı ultrason cektirmemi istedi. Özel hastaneşerde fiyatlar cok uçuk. Tıp fakültelerinde cekiliyor sanırım.Bilen varsa hangi hastanede ne kadara yapıldıgını yazabilir mi.. Sanırım 24 haftaya kadar yapılıyor gec kalınmaması gerekiyormuş..

Arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim doktorum ayrıntılı ultrason cektirmemi istedi. Özel hastaneşerde fiyatlar cok uçuk. Tıp fakültelerinde cekiliyor sanırım.Bilen varsa hangi hastanede ne kadara yapıldıgını yazabilir mi.. Sanırım 24 haftaya kadar yapılıyor gec kalınmaması gerekiyormuş..

Neden istedi ki?

Bir sıkıntı görmediğini söyledi ama çekilmesinin ileri dönemde faydalı olacağını söyledi. Organlar ve işlevlerini görme fırsatı var,anomali vs.durumunda dogumdan sonra mudahale için sanıyorum bende.

Para icin yaptiklarini soyluyorlar. Her yerde pahali maalesef ki. Bence gerek yok ama sizin gozunuzden bilemem.
Doktorlara da pek guvenemiyorum artik..

devlet hastanesinde muayene oluyorum doktorum da akrabam. ona güveniyorum ama orada yapamadıgım ıcın bende dıgerlerıne guvenemıyorum. burda soruyorum ıns yaptıran vardır da yardımcı olurlar..

veznede ki kızın yalancısıyım bu arada :) net değil haftaya yaptırcam öderken ögrenirim artık. telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz.

Yenibosna nisa hastanesinde 225 lira ya yaptırdım. 30 dk falan tek tek incelendi siyah beyaz olarak ama netti. Son 5 dk falan renkliydi. Durumunuz kötü değilse bence değer. 3lu testimiz riskliydi baya. Icimiz rahatladi. Ayrıca harika bir duyguydu dakikalarca ayrıntılı izlemek
sevindimm adınıza cok sükürr :) ben iliki üçlü hiçbi testi yaptırmadım yaptırmak istemedim,kendi kendimi yiyip bitirecektim yoksa eminim.ama doktorum bu sefer organlarıyla ilgili bişey varsa görürüz,hani en azından önümüzü görürüz deyince istiyorum..İnşaallah bulabilirim bakalımm.

Merhaba bende gecen hafta yaptirdim sisli etfal yapiyomus yeni baslamis bu uygulamaya ama ben kaan kocatepe de yaptirdim hem ilk cocugumuz hem de ilk defa bu kadar detayli gorucez diye yaklasik 40-45 dk surdu ve kalp kapakciklarini odaciklarini bile inceledi parmaklarini saydi kemik gelisimine bakti yuzunu gosterdi bize butun organlarini inceledi islevlerini yerine getiriyo mu diye birde bunun yaninda bize resimlerini dvd ye cekti verdi butun ultrason renkliydi dvd cekimi de renkli olmus her konuda aydinlatti sagolsun 240 tl bunlarin hepsi eger zorlamazsa sizi kesinlikle oneririm medicalpark acibadem hastanelerinden hep 300-340 arasi fiyat almistik bu kadar detayli bakarlarmi ya da ilgili olurlar mi bilmiyorum emin olun kaan beye degiyo onun disinda devlette Zeynep kamilde de yapiliyo ama 2-3 haftaya randevu veriyolarmis onemli detayli ultrason bence ihmal etmeyin ikili uclu testlerden bile daha garantili cunku hersyini tek tek goruyosunuz bebeginizin :)

Merhaba bende gecen hafta yaptirdim sisli etfal yapiyomus yeni baslamis bu uygulamaya ama ben kaan kocatepe de yaptirdim hem ilk cocugumuz hem de ilk defa bu kadar detayli gorucez diye yaklasik 40-45 dk surdu ve kalp kapakciklarini odaciklarini bile inceledi parmaklarini saydi kemik gelisimine bakti yuzunu gosterdi bize butun organlarini inceledi islevlerini yerine getiriyo mu diye birde bunun yaninda bize resimlerini dvd ye cekti verdi butun ultrason renkliydi dvd cekimi de renkli olmus her konuda aydinlatti sagolsun 240 tl bunlarin hepsi eger zorlamazsa sizi kesinlikle oneririm medicalpark acibadem hastanelerinden hep 300-340 arasi fiyat almistik bu kadar detayli bakarlarmi ya da ilgili olurlar mi bilmiyorum emin olun kaan beye degiyo onun disinda devlette Zeynep kamilde de yapiliyo ama 2-3 haftaya randevu veriyolarmis onemli detayli ultrason bence ihmal etmeyin ikili uclu testlerden bile daha garantili cunku hersyini tek tek goruyosunuz bebeginizin :)
Aa sisli etfali bilmiyordum.. yogunluk nasildir acaba doktorum gec kalmami soyledi 2 haftam var. Kaan kocatepe ozel muaynanemi oluyor acaba.

Evet canim ozel muayenehane ve de anlattigim gibi,sisli etfalin yogunlugunu da bilmiyorum acikcasi orda bi kan testi yaptirirken doktor soylemisti detayli ultrasona girmeniz gerekiyo istiyosaniz ust kata yonlendireyim sekreteri randevu versin dedi bizde sagolun yaptirdik falan demistik yani doktor soylemeden haberimiz yoktu istiyosan bi bak derim hangisi daha uygunsa senin icin

X