- 21 Şubat 2016
- 14
- 1
- 16
- Konu Sahibi crazynurseblog
-
teşekkür ederim fakat bu kadar basit gelmiyor bana köklü bir değişim istiyorum yeniden yaratılmak gibi sanırımÇok basit :) oturmana kalkmana dikkat et kimse yokken de sürekli kibar bir şekilde davranırsan zamanla oturur diye düşüNüyorum.
Aslında ikisi de ben bu şekilde olmaktan da mutsuzum çevremdeki bayanlara bakıyorum ve ister istemez beni mutsuz ediyor bu halim. Hatta o kadar çok etkileniyorum ki bu yüzden kendimle barışık değilim. Biraz değiştiğimi görmek bana iyi gelecektir diye düşünüyorumSiz böyle mutsuzmusunuz yoksa bir sevgili olmuyor erkek gibi davrandigim icin diye mi degismek istiyorsunuz?
teşekkür ederim fakat bu kadar basit gelmiyor bana köklü bir değişim istiyorum yeniden yaratılmak gibi sanırım
O kadar zor değil ya makyaj falan yapmıyorsan biraz makyaj yap topuklu ayakkabı giy o zaman iyi oluyo. Bende erkeklerle top oynayan biriydim yani :)teşekkür ederim fakat bu kadar basit gelmiyor bana köklü bir değişim istiyorum yeniden yaratılmak gibi sanırım
O kadar zor değil ya makyaj falan yapmıyorsan biraz makyaj yap topuklu ayakkabı giy o zaman iyi oluyo. Bende erkeklerle top oynayan biriydim yani :)teşekkür ederim fakat bu kadar basit gelmiyor bana köklü bir değişim istiyorum yeniden yaratılmak gibi sanırım
Yemek yerken, Konuşma tarzı (Futbol muhabbetlerinde erkeklerle yarışıyorum ve bence bu hoş değil), el kol hareketlerim, rahatlığım. Kadını kadın yapan özellikleri kendimde görmek istiyorum ve şuan hiçbiri bende yok. Giyim konusunda sporcu olduğum için evet çok spor giyindiğimde oluyor fakat bu göze batmıyormuşDeğişmek istediğiniz seyleri yazsaniz. Erkek gibiyim cok genel.
Giyim? Yuruyus? Yemek yerken? Vs...
Biraz klişe olcak belki ama olduğun gibi davranman en güzeli. Seni seven böyle sever. İstediğin gibi kahkaha at istediğin gibi yürü. Zorlamayla başarabilir misin bilmiyorum sonuçta bu sensin. Ve senin gibi kızlardan hoşlanan erkeklerde var. Doğal olmak en güzeli.Kendini Değişmeye zorlayacağına, kendinle barışmayı dene derim :)
Ben bu güne kadar hem çalışan hem okuyan biriydi. İşim dolayısıyla gece nöbetlere kalıyordum gündüz okula gidiyordum boş kalan vakitlerimde de uyuyordum. Daha bir iki haftadır kendime zaman ayırabiliyorum. Annemle evet yakınız ama her anne kızda olduğu gibi çatışmalarımız oluyor. Ablam dediğim çok sevdiğim bir yengem var fakat onunla da çok sk görüşemiyoruz. Onun dışındaki yakın kız arkadaşlarım bana göre çok çocuksu kalıyor. Kız kardeşim de 9 yaşındaYakin bir kiz arkadasiniz var mi?
Kiz kardes, anne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?