Öncelikle değişimi kendiniz için yapın o bu diyor ya da sevgili gözüyle bakılmıyor diye değil bu davranış ve duruşlar beni yansıtmıyor daha farklıyım diyorsanız kesinlikle değişim faydalı olur lakin öbür türlü mutlu olmaz kukla olursunuz eğer kendinizi fiziksel anlamda daha sıkı fit görmek isterseniz spor yapın 1-2 ay içinde fark ettirir ama sporu hayatınıza kalıcı olarak alın spora alternatif dansı önerebilirim bunun haricinde :) bende evde kendimi koltuğa bildiğin atarım annem çuval gibi atma kendini der :) ama toplu alanda kendime sınırlar koyarım başka insanların sınırlarına tecavüz etmemek adına oturup kalkmam daha düzgündür yürüyüşüm çok hafif kambur bu aralar bunu düzeltiyorum ayrıca çok açık sözlü aşırı komik kızım yani o asil sessiz kokoş kız değilim rahat ama şık giyinirim ve erkeklerle kızlardan daha iyi anlaşırım ama kız arkadaşım daha çok çünkü erkekler öküzleşiyorlar :) 3 kg aldım de oha derler:) bu beni delirtir :) ayrıca ben 1.62 70 kg idim şimdi 1.62 59 kiloyum 1 senede spor diyet değiştim bunu kendim için yaptım ve inan eski benle de çıkan kişiler oldu bunu insanlar beni eleştirmesin beğensin diye değil kendim için yaptım ve başardım son olarak baya kızlaştım :) haftada 1 cilt saç maskesi vb yapar oldum aslında kendime hakkımı vermeye başladım