Yardımınıza ihtiyacım var

Setenayguven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
5
1
1
29
Arkadaşlar 10 aylık evliyim 7 aydan beri çocuk sahibi olmak istiyoruz lakin nasip olmuyor doktora gittim görünürde bişeyin yok dedi. Gereken herşeyi yaptık ve yapıyoruz en son şubatın 23 ünde adet gördüm ve bugünler de alt karın ağrım var yani adet ağrısı gibi ve bugün başım dönmeye başladı inşaallah nasip etmiştir allah. Sizden yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :KK76:

bende ayni seyi söyliycem erken cnm belirtiler icin,, ben mesela 21 subatta oldum belirti felan yok tabi kisiye göre degisiyor ama biraz erken ..

Belirtiler için çok erken.Ama inşallah hamilesindir canım.Daha çok genç yaşın Allahın izniyle olur sen hiç merak etme.Allah gönlüne göre versin inşallah.

Kendini rahat bırak sürekli 'ay ne zaman olacak' sorusu takılı kalmasın aklında düşünme hatta akışına bırakın çünkü psikolojinin çok büyük etkisi var. Stresten uzak dur. En önemlisi de adetin gecikmeden asla test yapma ve belirti arama. İnşallah Allah tez zamanda gönlünüze göre verir..

MERHABA,
Ben ve eşim ikinci evliliğimizi yaptık. ikimizinde ilk eşlerimizden birer tane kızlarımız var ancak ortak bir çocuğumuz olmadı. eşimin sperm testi değerlerini aşağıya yazdım. çocuğumuzun olması için herhangi bir sorun varmı değerlendirir misiniz. bazı doktorlar yeterli dedi bazıları ameliyat dedi bazıları olmaz dedi biz ne yapacağımızı bilemedik. yardımcı olurmusunuz?

ANDROLOJİ
1- Görünüm renk : sarı
2- Hacim :3,5
3- Sayı : 102 milyon
4- Viskozite: NORMAL
5- pH: 8
6- Likefaksiyon (sıvılaşma): VAR
7- Agregasyon (kümeleşme) : YOK
8- Aglütinasyon : YOK
9- MORFOLOJİ (KRUGER STRİCT) : ,
10- Normal form : 4 %
11- Baş anamalısı: ,