• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

melikosu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
13
4
6
hanımla merhaba,ben henuz lise ogrencisiyim.kaşlarımı gecen seneden beri aldırıyorum yani alt kısımlarından cıkanları toplattırıyorum sadece.birkaç aydır kaşımı kalınlaştırmak istedigim icin hic dokunmadım.dun kaşlarımın cok uzadıgını fark ettim ve kaşlarımı ucundan kestim.ta ki kavisli kısma gelene kadar.o kısımda yanlışlıkla kaşın tamamını almısım ve kesmisim.fark edince cok agladım.kaşım yeniden cıkar mı? Cıkarsa ne kadar surede? Cabuk cıkması icin ne yapmalıyım lutfen ama lutfen yardım edin

Lutfen beni yargılamadan cevap verin.hatamı yuzume lutfen carpmayın zaten cok cok cok mutsuzum

hanımla merhaba,ben henuz lise ogrencisiyim.kaşlarımı gecen seneden beri aldırıyorum yani alt kısımlarından cıkanları toplattırıyorum sadece.birkaç aydır kaşımı kalınlaştırmak istedigim icin hic dokunmadım.dun kaşlarımın cok uzadıgını fark ettim ve kaşlarımı ucundan kestim.ta ki kavisli kısma gelene kadar.o kısımda yanlışlıkla kaşın tamamını almısım ve kesmisim.fark edince cok agladım.kaşım yeniden cıkar mı? Cıkarsa ne kadar surede? Cabuk cıkması icin ne yapmalıyım lutfen ama lutfen yardım edin
Canım sen kaslarına aktarlardan alabileceğin tatlı badem yağını sür benim annem de kuaforde fazla aldırdı kaşlarını ve sonra çıkması için badem yağı sürdü sen bir dene ve dokunma kaslarına çıkar bir süre sonra

Back
X