Yardımınıza ihtiyacım var

Ben 1 tek adam sevdim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
67
35
18
32
Merhaba kızlar,sosyel medyadan,özellikle facebookdan anlayan lütfen bana yardım etsin.şimdi sorucagım soru şu.facebook messenger da rehberimdeki arkadaşımla olan konuşmam facebook hesabımda da cıkarmı?daha dogrusu şöyle,eşimin telefonunda messenger var,bense sürekli telefondan onu takib edemediyim için facebook hesabından takib ediyorum.orda bişey yok.sadece normal facebook arkadaşlarıyla mesajlaşması var,acaba diyorum messenger da konuşuyor da hesabında gözükmüyor ola bilirmi.ben kendim facebook kullanmaıgım için pek bi malumatım yok.şimdiden herkese teşekkürler ve Azerbaycandan selamlar kardeşlerimize!!!!

Benm bildiğim kadarıyla gorunuyo. Bi ara bende kullanmıştım mesencırı facenin normal mesj bolumunden de gorunuyordu..
hayırdır eşinizden mi şupheleniyorsunuz?

facebook ve messanger tek bir uygulamaya hizmet ediyor zaten. dolayisiyla her ikisindeki mesajlar da ortak oluyor. birine gelen mesaj oburune de geliyor, yahut birinden silinen mesaj oburunden de siliniyor.

yalniz esinizin sosyal medya hesabini bu sekilde takip etmeniz pek de hos bir durum degil. sizi uzun vadede cok yipratir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…