Yardiminiza ihtiyacim var...

Arkadaslar siz olsaniz sizde sinirlenmezmisiniz? Esimin gözünü boyuyolar, bizim kötü niyetimiz yok diye, su an cok sinirliyim, ona belli etmemem gerek. Hep Sen sorun yaratiyosun diyo sonra

Sinirlenilir, hem de ne biçim.
Konunuzu gördüm dakikalar önce ama yazmadım, çünkü size, kendi çözümümü sunarsam ve uygularsanız, muhtemelen sizin oralar fena karışır.

4 sene civarı belki daha fazladır evlisiniz sanırım ve bu hep mi böyleydi?

Arkadaslar siz olsaniz sizde sinirlenmezmisiniz? Esimin gözünü boyuyolar, bizim kötü niyetimiz yok diye, su an cok sinirliyim, ona belli etmemem gerek. Hep Sen sorun yaratiyosun diyo sonra

Gir yatak odana, al bebişlerini de yanına. Uyutuyorum de, besliyorum de vs.. Hiç çıkma. Zaten sıkılır giderler. Böylece sen de kimseyle kötü olmamış olursun

3 cocugum var yapapmam malesef
kv kp beraber mi geliyorlar??yakın mı oturuyorsunuz??çocuklara bakıyorlar mı ilgileniyorlar mı peki?
açıkça söyleyin bence..bakın sağolun geliyorsunuz yardım ediyorsunuz ama hergün de olmuyor habersiz şekilde hem de...gelmeden haber verirseniz karşılıklı rahate deriz diyin..
yüzsüzle o şekilde olmak lazım.

Arkadaslar cok sagolun yazdiginiza sevindim. En azindan bu durumun sizler icinde rahatsiz edici oldugunu anladim. Esim cünkü Sen abartiyosun dedikce kendimden süphe duymaya basladim. Insan kendi evinde rahat olmak istiyo. Sagolun

Evet Canim evlerimiz yakin, gelince cocuklari seviyolar. Ama yanlis saatte geldikleri icin beni normal yasantimda engelliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…