• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var..

Yok cidden normal değil. Her on sayfada bir tamam yapmıcam üstüne düşmicem diyor bir gün bile geçmeden hop gene delirtiyor adamı. Çok bencil ve kaprisli. Tek sorun bu.
10 sayfada bir değil ya, çok daha sık. Bak ben geçenlerde çıkartmıştım bu konudakileri.

ben hep yonlendirmeye calisiyorum, yani sanki unutacak diye surekli hatirlatiyorum, oysaki unutmuyor biraz rahat olsam . yani aslinda unutursada unutsun, unutursa konusurum, dimi ?

beni susturmanin yolunu kufurde bagirmada buldu, bunun dogru olmadigini ispatlamam lazim. daha yeni yine dediki 1 hafta ustuste kavga cikarma, surat yapma, bak gor sana birsey diyomuyum kufur ediyomuyum, ama sen degismeden ben degismeyecegim bunu bil dedi..

Bosa yazmiyorsunuz, sizin goruslerinizi almis oluyorum, kendim nerede hataliyim ne yapmam gerekir nasil yapabilirim ogreniyorum.... ve su zamana kadar degistirdigim seyler oldu, ve daha fazla da yapacagim kendim icin evet.

cinsel iliskimiz fena degil, esimden yana sorun yok. benden yana isteksizlik var genel olarak cook uzun zamandir,evlendigimizden beri nerdeyse. esim gayet ilgili, yani dokunur eder, normalde sohbet ederken film izlerken falanda oyle . ama ben genelde bi rahatsizim o konudan.

Delimisin neden rahatsiz oluyorsun bu kadar ilgi seven bi insanin helede esinden bekledigi bi insanin o konuda rahatsizlik duymasi cok enteresan.
Aranizi dahada iyiye gitmesi icin bi arac olarak bile gorebilirsin bence onu. Tatilde bunu iyi bi arac olarak kullanmani tavsiye ederim.

Ayrica bisey isteyecek yada soyleyeceksen bir kez soyle ve iyi anini yakala. Olmaz yapmazsada her zaman her istedigimiz olmuyorki peace'cigim..
Ben bile erkek arkadasima bir kere cicek aldirmak istedim ki normalde almislihida var kendiliginden ama kendim istedim sirf elimde tutamam yolda utanirim diye almamisti.
Yani hepimizin mutlaka o an istedigi yada yapmak istedigi seyleri yapamadiklari oluyor. Bunuda goz onunde bulundur.

Peacecim, kendine nasıl katlanıyorsun? Bu adama neden katlanıyorsun?
Biraz birbirinizden uzak kalmak gibi bi şansınız yok mu? Mesela uzaklaşıp kendinizi birbirinizin yerine koysanız? Belki tamam devam diye bir karar alırsınız net şekilde.. Bundan 10 yıl sonrada böyle devam edecek çünkü.. Çünkü sen 10 yıl sonra daha agresif ve çökmüş, o daha sinirli ve ağzı bozuk devam edecek.. Siz çok fena yüz göz olmuşsunuz.. Zaten sana saygı duymuyor belli ki ve sen de duymuyorsun.. Burada haftada 2 konu açıyorsun en az. Yani çözümü başkalarında bu kadar sık aramak noktasında olmak çırpınış gibi..

Evet okuyup kendin goz ardi ediyorum , napayim.
Amaciniz ne olur protesto ederek? Size bir zararim mi oldu

İşte protesto edelim yazmayalım sen de yorumlarımızın değerini anla. İnsanlar sayfalarca yazıyor sen beğenmediklerini göz ardı ediyorsun. Ayıp bişey bu.

İşte protesto edelim yazmayalım sen de yorumlarımızın değerini anla. İnsanlar sayfalarca yazıyor sen beğenmediklerini göz ardı ediyorsun. Ayıp bişey bu.

Anlamaz boşuna yorma kendini.
Anlayacak olsa kaç yıldır eşini anlardı, kaç yıldır gelen aynı yorumları anlardı.
Hala akşama yemek yapayım mı diye soruyor. Başka başka kadınlar da gelip hazırla ama onu çağırma diyecek.
Ama yine anlayamacak.
Değmez yani dakikana yazık

Niye beraber vakit geçirmeyi sadece konuşmak olarak algılıyorsun? Beraber yemek yapmak da vakit geçirmek değil mi?
Dün işten gittim eşim evdeydi mutfağa girdik, ben yemeği fırına koydum o cacık yaptı. Bu arada bir yandan sohbet ettik, arada sarıldık öpüştük, gülüştük. Yemeğe dışarda olsaydık bu kadar keyifli vakit geçiremezdik ki. Dışarıda daha resmi olmak durumundasın sonuçta. Yemekten sonra da o bulaşıkları kaldırdı ben ocağı sildim ortalığı topladım, çayı koydum. Sonra çayımızı içip maç izledik. Ve benim için dışarıda geçecek bir akşamdan çok daha güzeldi.
Kaldı ki 2 hafta önce tanışma yıldönümümüzdü yine evdeydik, dışarı çıkmadık. Hatta önceden şarap alalım, güzel de hazırlığımızı yaparız diye konuşmuştuk, ben antibiyotik kullanıyorum diye içmek istemedim, eşim kendisi bişeyler içti. Yine dışarıda geçireceğimiz bir akşamdan çok daha güzel geçti.
Normal zamanlarda da ben dizi falan izleyeceksem o yatıyor dizime telefonla oyun oynuyor ya da kitap okuyor. Onun izleyeceği bişey varsa ben aynı şekilde başka bişeylerle ilgileniyorum ama yanında oluyorum. Niye benimle konuşmuyorsun diye trip atmıyorum. Ki demiştim sana eşim vardiyalı bir işte çalışıyordu, sizden de az görüşüyorduk belki.
He kavga ediyor muyuz tabiki oluyor zaman zaman. Ama bunlar beni bunaltıyorsun, nefes alamıyorum üzerinden olmuyor.
Sana bakış açın yanlış bunu değiştir demek de doğru gelmiyor artık, değiştiremezsin çünkü. Ama bişeylerin değişmesi lazım Peace, ya senin ya eşinin ya da ilişkinizin.

Benim esim cok yardim etmez etse belki keyifli olurdu, onun disinda yemek yapmayi cok seviyorum ve her gun yapiyorum bulasik falan hersey bende. Esim arada yemek yapar bana yardim eder. Onun disinda hep ben yaptigim icin bide mutfagimizda iki kisi yanyana anca durabildigimiz icin ozel gunde disarda olalim yemek yap kaldir olmasin diye dusundum. Belki yardim eden bi esim olsa az buyuk mutfak olsa zevkle yapardik. Veya benim aklimda bu vardi illa o sekilde olsun diye diretmiste olabilirim.

Bizim kavgalarimiz hep ayni seylerden..
Degisecegim ben, inaniyorum hala duzelebilecegine..

Birde soyle mesela dizi mi mac mi izliyor veya nette takiliyor benim yaninda oturasim gelmiyor odaya geciorum ya kendimi tutamam ona sararim diye farkinda olmadan ayri odada oturuyorum yada gereksiz geliyo. Aslinda yanyana olsak bisi izlese bile ortak bisey yapmis kadar oluruz yani yanyana oluruz en azindan.

Goz ardi etsin sıkıntı degil, baslikta her degismeliyim yazdigi mesajlarini derlememden hoslanmadi herhalde :D

Yani yorumlarda degisen bir sey yok ki, ben degil x uye yazsa yine ayni seyi yaziyor. Peace yine umursamıyor. Fark etmiyor bir sey. Olaylar ayni, yazilanlar ayni, peace'in cevaplari ayni.

Inan peace tek kelime yazmasa ben onun eski mesajlariyla basligi devam ettirebilirim :D

Goz ardi etmeyip laf dalasina mi gireyim? Goz ardi ettiklerim sert yorumlar . Yok yazmayin arkadaslar aman degismez yaa ay cok komik hala bunu yaziyooo falanlara ne yazayim ?
Bunlari goz ardi etmek bisey yazmaktan daha az ayip geldigi icin oyle yapiyorum yani..
onun disinda kimsenin yorumlarini goz ardi etmiyorum.

Goz ardi etsin sıkıntı degil, baslikta her degismeliyim yazdigi mesajlarini derlememden hoslanmadi herhalde :KK70:

Yani yorumlarda degisen bir sey yok ki, ben degil x uye yazsa yine ayni seyi yaziyor. Peace yine umursamıyor. Fark etmiyor bir sey. Olaylar ayni, yazilanlar ayni, peace'in cevaplari ayni.

Inan peace tek kelime yazmasa ben onun eski mesajlariyla basligi devam ettirebilirim :KK70:

Sen ustune alinmissin galiba , biseyden hoslanmadigim yok baya ugrasip derlemissin bende okudum aslinda enteresan oldu :)
hakikaten ayni seyleri yazmisim hep.

Bide tum yorum yazanlara cevap yaziyorum ondanda tekrarlamis oluyorum.

Bak goz ardi etmemis oldum, tamam mi? :)

Goz ardi etsin sıkıntı degil, baslikta her degismeliyim yazdigi mesajlarini derlememden hoslanmadi herhalde :KK70:

Inan peace tek kelime yazmasa ben onun eski mesajlariyla basligi devam ettirebilirim :KK70:

Sen ustune alinmissin galiba , biseyden hoslanmadigim yok baya ugrasip derlemissin bende okudum aslinda enteresan oldu :)

Goz ardi etmeyip laf dalasina mi gireyim? Goz ardi ettiklerim sert yorumlar . Yok yazmayin arkadaslar aman degismez yaa ay cok komik hala bunu yaziyooo falanlara ne yazayim ?
Bunlari goz ardi etmek bisey yazmaktan daha az ayip geldigi icin oyle yapiyorum yani..
onun disinda kimsenin yorumlarini goz ardi etmiyorum.

Peki onlar sana ne yazsın peace. Senin her yazdığın "evet haklısınız, uzak durmam lazım, kendimi çekmem lazım dırdır etmemem lazım" yorumlarına karşılık ne yazsınlar? Bak shot sadece bu konudakileri derlemiş. Bütün konularında yazdığın aynı şeyleri derlesek tek başına yeni bir konu yaratırız inan. Nereye varıyor sence bu konuların sonu? Bak burda bile insanlar sana tahammül edemiyor artık burada daha sakin bir kişilik sergilemene rağmen. Eşin evdeki pasif agresif peace' e nasıl tahammül etsin? Sen kendine nasıl tahammül ediyorsun?

Back
X