• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var..

ayak uydurdum oraya ama tanidik yok tabiki burasi gibi degil. bide esim seyahat ediyo yani ayda 1 hafta 10 gun yok. gelince evde takilalim yorgunum modunda.
bende hakliyim yani dusuncemde, belki onu fazla daralttim. ama karsiligi kufur, hakaretmiydi ya.
bunlari dusununce barismak icin cok ufak bir sebep bile bulamiyorum....
Ayak uydurmak evet yanlis bir söylem oldu arkadassizlik.cok zor.

peaceful16 peaceful16 Bizde esimle cok kotu durumdayiz, merak ettigim icin soruyorum, son durumunuz nedir acaba?
Konuyu hortlatan yeni üye ve 2 haftadır yazmayıp konu hortlayınca hemen konuşmak için mesaj atan koca

Bi bana mi garip geldi

Bana bile garip geldide :) tesaduf iste..

Arka fonda suan
koy koy suyundan da kooooy caliyor gibi..
Enterasan.

Konuyu hortlatan yeni üye ve 2 haftadır yazmayıp konu hortlayınca hemen konuşmak için mesaj atan koca

Bi bana mi garip geldi

Arkadasin Çin de yasadigi sabit oldugu icin
Yazdiklari kayitsiz sartsiz kabul gormek durumunda- ymis.
Benim de İstanbul da yasadigim sabit
Oldugu icin yazdigim herhangi sacma, inandiriciligi dusuk tum durumlarda
Bunun tespitini yapmalarini ve uyelerin cenelerini kapatmalarini talep edicem yonetimden.

Neyse ki peace, konulari ve atilan arkadaslara kesilen ceza emsal niteliginde.

Arka fonda suan
koy koy suyundan da kooooy caliyor gibi..
Enterasan.

Arkadasin Çin de yasadigi sabit oldugu icin
Yazdiklari kayitsiz sartsiz kabul gormek durumunda- ymis.
Benim de İstanbul da yasadigim sabit
Oldugu icin yazdigim herhangi sacma, inandiriciligi dusuk tum durumlarda
Bunun tespitini yapmalarini ve uyelerin cenelerini kapatmalarini talep edicem yonetimden.

Neyse ki peace, konulari ve atilan arkadaslara kesilen ceza emsal niteliginde.

Kimseyi inandirmak gibi bir niyetim yok, konuya arkadaslar yazdi cevap verdim. Esimle bu durum 20 gundur var.. inanmasanizda olur suanda cok farkli seylerle ilgileniyorum..

Tam üstüne bastin
IMG-20170521-WA0002.webp

Baksana sana birini hatirlatmadi mi bu konuyu hortlatan yeni uyenin konusu?
shapee shapee sende bak

Kimseyi inandirmak gibi bir niyetim yok, konuya arkadaslar yazdi cevap verdim. Esimle bu durum 20 gundur var.. inanmasanizda olur suanda cok farkli seylerle ilgileniyorum..
Tesadüfe bak ki konuyu hortlatan kişinin derdi aynı seninki. Bak sen allahın işine mi demeliyiz? Alenen insanların zekalarına hakaret ediyorsun.

Niyetin olsa nolur pardon.
Kus kadar zekanla bunu yapamadigin zaten ortada.
Konuyu hortlattigin hesabin actigi konuya baktim
Aaa ayni sen. Evlilik sureniz bile ayni.
Sende inanamadin degil mi?
Tesaduff deyip gecelim.. Seni mi kircaz ^^

Yeni uyelikle actigin konu istedigin primi yapmadi galiba.
Onun icin mi gelip burayi hortlatma ihtiyaci hissettin. E tabi buradaki populariten tartisilmaz bir gercek bak ne kadan ilgi gosteriyoruz hala :D

Back
X