Yardımınıza ihtiyacım var ..

Yirmisekiz28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
7
0
1
35
ben 27 yaşındayım almanyada yaşıyorum ..
ve 3 senelik evliyim .. ve şuan eşimle ayrıyız ..
Eşimi çok seviyorum ama babam bizi ayırdı eşimin yaptığı sorumsuzluklardan yalan konuşup gizli işler yapmasından dolayı babam bizi ayırdı Eşime tabiki güven problemi yaşıyorum ama çok geri dönmek istiyorum .. oda eksik yönlerini tamamlamak için elinden geleni yapıyor .. ama iki arada bir deredeyim dönersem babam hakkımı sana helal etmem diyor ama bir yandanda eşimi okadar çok seviyorumki dönesim var .. ailemi kaybedecem diye korkuyorum siz benim yerimde olsaydınız napardınız yardım edin nolur !

Sorumsuzluğun gizli işlerin boyutuna bağlı olurdu kimi seçeceğim ama ne olursa olsun kendi hayatınızla ilgili kararları babanıza bırakmamanız lazımdı. Siz karar verirsiniz babanız destekler olması gereken budur, ayırmasına müsade etmeyecektiniz

Sorumsuzluk derken .. faturaları ödememesi ve benden gizlemesi sonunda hep daha büyük faturaların başımıza kalması .. ama eşim çok ilgi gösteren birisi sevgisini gösteren birisi !

Seb ayırlmak istiyorum diyerek mi döndün babanin yanına? Öyleyse babanı suçlama seni korumakla kötü mü etmiş?
Ve yine dönmek istiyorsan dön

sizi bilmem ama sorumsuz insanları sevmiyorum sonradan değişme ihtimali yok gibi birşey
yetişkin birisiniz kendi kararlarınızı verebilmeli hatalarınızın arkasında durabilmelisiniz

ailenize anlatmakla hata yapmıssınız kendi aranızda cozebilceginiz seyler olabilirdi bunlar

Büyük meseleler değil aslında sadece babam çok asabi bir insan hayatta hata kabul etmiyor .. eşime yersiz çok hakaretler savurdu ama eşim asla bir saygısızlık yapmadı ..

e siz de çocuk değisliniz ayırdı ayırdı demişsiniz ayrılmasaydınız.

Geçmiş ten kalan borçlarını ödemiş sonradan çıktı ortaya .. ve beni kaybetme korkusundan hiç anlatmamıştı ..

Nasil yani, eskiden kalan yani bekarlikdan kalan borclari varmis, onlar mi birikmis? Sonuc olarak ödemis mi? Biraz daha acarmisin konuyu? Ailenin nerden haberi oldu?

Nasil yani, eskiden kalan yani bekarlikdan kalan borclari varmis, onlar mi birikmis? Sonuc olarak ödemis mi? Biraz daha acarmisin konuyu? Ailenin nerden haberi oldu?
Evet geçmişte çok deli yaşadığı için çok borçlanmıştı birazını biliyordum .. ama hepsini anlatmamış bana .. babam çok sinir bir insan en ufak şeyde ağzından çıkanı kulağı duymuyor ve eşim herşeye rağmen sustu ve hiç saygısızlık yapmadı babama .. allah için dönsem beni birdaha ailem kabullenirmi ?

Baban nasil ögrendi peki bunlari?
O eskiden kalan borclarinin simdi size negativ bi yansimasi var mi, mesela Schufa ya mi girmis esin?
Simdi evlendikden sonra nasildi para konusu?
Calisiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…