- 26 Şubat 2017
- 7
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Yirmisekiz28
-
sorumsuzluklardan yalan konuşup gizli işler yapması
Eşin çalışıyor mu? Faturaları baban mı ödüyordu?Sorumsuzluk derken .. faturaları ödememesi ve benden gizlemesi sonunda hep daha büyük faturaların başımıza kalması .. ama eşim çok ilgi gösteren birisi sevgisini gösteren birisi !
Büyük meseleler değil aslında sadece babam çok asabi bir insan hayatta hata kabul etmiyor .. eşime yersiz çok hakaretler savurdu ama eşim asla bir saygısızlık yapmadı ..şunu biraz açmanız lazım.
O ne demekSebahat yılmak istiyorum diyerek mi döndün babanin yanına?
Büyük meseleler değil aslında sadece babam çok asabi bir insan hayatta hata kabul etmiyor .. eşime yersiz çok hakaretler savurdu ama eşim asla bir saygısızlık yapmadı ..
Aslında sen ayrılmak istiyorum diyerek mi döndün olacaktı doğrusu telefonun kurbanı oldumO ne demek
Geçmiş ten kalan borçlarını ödemiş sonradan çıktı ortaya .. ve beni kaybetme korkusundan hiç anlatmamıştı ..Faturaları neden ödemiyor ? Parayı içkiye kumara mı harcıyor ? İşsiz mi yoksa tembellikten mi geciktiriyor ?
Ben ayrılmak istemiyordum ama babamın tehditlerinden ailemin baskısından bitirdim dedim istemiyorum dedim ama şimdi okadar pişmanımki ...Aslında sen ayrılmak istiyorum diyerek mi döndün olacaktı doğrusu telefonun kurbanı oldum
Geçmiş ten kalan borçlarını ödemiş sonradan çıktı ortaya .. ve beni kaybetme korkusundan hiç anlatmamıştı ..
Evet geçmişte çok deli yaşadığı için çok borçlanmıştı birazını biliyordum .. ama hepsini anlatmamış bana .. babam çok sinir bir insan en ufak şeyde ağzından çıkanı kulağı duymuyor ve eşim herşeye rağmen sustu ve hiç saygısızlık yapmadı babama .. allah için dönsem beni birdaha ailem kabullenirmi ?Nasil yani, eskiden kalan yani bekarlikdan kalan borclari varmis, onlar mi birikmis? Sonuc olarak ödemis mi? Biraz daha acarmisin konuyu? Ailenin nerden haberi oldu?
Evet geçmişte çok deli yaşadığı için çok borçlanmıştı birazını biliyordum .. ama hepsini anlatmamış bana .. babam çok sinir bir insan en ufak şeyde ağzından çıkanı kulağı duymuyor ve eşim herşeye rağmen sustu ve hiç saygısızlık yapmadı babama .. allah için dönsem beni birdaha ailem kabullenirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?