Yardımınıza ihtiyacım var ..

Baban nasil ögrendi peki bunlari?
O eskiden kalan borclarinin simdi size negativ bi yansimasi var mi, mesela Schufa ya mi girmis esin?
Simdi evlendikden sonra nasildi para konusu?
Calisiyor mu?
Hayır eşimin geliri iyiydi .. bana zararı fazla oldu desem yalan olur .. shufası yoktu.. büyük bir kredi alacaktı ev alma hayalimiz vardı ve otomatikmen borçlarınıda kapatmış olacaktık . ama diyorum hata bende aslında herşeyde babamın ve ailemin burun sokmasına bize karışmasına müsaade ettim .. babamada çok kızıyorum bu konuda yuvamı dağıttığı için

O zaman annenle konus.
Acikcasi bu kadarsa meseleniz bosanacak bi durum yok. Bidaha da ailene anlatna esinle aranda olamlari

baban ayırmamış!!!! . eşin sizi bu hale sokmuş. babana da helal olsun cok güzel bir babaymış.
üzerine kıznı dövmeyen dzini döver diyip sana bir iki saglam laf etsin.
seni bu adamdan kurtardıgı için babanı bir kez daha tebrik ediyorum. ellerinden öpüyorum babanın.

Ben ayrılmak istemiyordum ama babamın tehditlerinden ailemin baskısından bitirdim dedim istemiyorum dedim ama şimdi okadar pişmanımki ...
Pişman olacağın hiç birşey yapma git ve yasa ne yaşayacaksan eşinle , ama ailenin rızasını muhakkak almalısın

aferin babana insaallah cocuk yoktur

Keşke benim de en ufak bir şeyde arkamda böyle sağlam duran bir babam olsaydı. O zaman hayatta hiçbir şeyden korkmazdım. Bence babanızın gönlünüzü kırmayın, eşinizle konuşun. İşlerini görünür şekilde yoluna soksun, ne bileyim bir iş kursun, borçlarını kapatsın sonra da oturup ailecek konuşun biz birbirimizi seviyoruz tekrar barışmak istiyoruz gibisinden. Bu arada siz de annenizi ikna etmeye başlayın ki o da orta yolu bulmakta yardımcınız olsun. Umarım babanızı üzmeden eşinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

doğru mu anladım?
eşinin bekarlıktan kalan borçları vardı
aslında geliri iyi, hala çalışıyor ama o borçları ödeyeceğim diye sizin faturaları ödeyememiş
eski borçların da bir kısmını sana söylemiş bir kısmını korkup söyleyememiş, sorun da buradan çıkmış
sana bir zararı olmadı, geliri iyi olduğu için kredi alabilir ve hem borçları kapatıp hem de ev alabilirsiniz
ama sen bunları ailene yansıttın ve baban da ters biri ayrılmanızı istedi, baskı yaptı, sen de dayanamadın ayrıldın

ama eşin seni seviyor, sana değer veriyor ve bu borç meselesi dışında bir saygısızlık, seviyesizlik yapmadı
elinden geleni de yapmaya çalışıyor

böyle mi olay?
eğer olay böyle ise bence önce sen, sonra baban, sonra eşin hatalı

yahu herkes hata yapar
adam da ödeyebilir zannetmiş ödeyememiş
senin yapman gereken ya hiç yansıtmamaktı ya da baba bize destek olur musun demekti
babanın yapması gereken de size 1 seferlik destek olmaktı

böyle bir hatada ikinci bir şans tanınabilirdi bence
önemli olan kronikleşmemesi

Bence sizin bilmediginiz başka durumları babanız biliyo olabilir
Çünkü anlattıgınız şeyler çok basit
Yada siz herseyi yazmadıniz burda.
Herkes borçlu artık bu kadarcık şey için babanızın sizi ayırmak istemesi tuhaf geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…