- Konu Sahibi hopeless__
-
sana sahtekar diyor ama bunu soylerken bizzat sahtekarlik yapiyor, ya sirf msj at diye provoke etmek için bu sekilde konusuyor, soru soruyor ya da parayi almazsin diye umid ediyor kendi almak için.. cvp vermemekle çok iyi yapmissin kusura bakma ama kudursun hakketmis, parayi alinca da hbr verme
Anladım canım seni ben çok iyi hakediyor sana öyle davranması çok yanlış..Tuhaf tuhaf imalar vs ..O zaman çektir :)
Susmaya devam et, bir an önce de parani almaya bak, yoksa bu konacak paranin üzerine gibime geliyor.
O senden ses cikmadigi icin deliriyor, birak delirsin ama sen yazma, sirf aptalca bir yazisma olacak....
Bosver o merak icinde kalsin, seni hak etmiyor, birak ne hali varsa görsün.
Sakin ol, git parani al bir an önce...
yok canım bu çocuktan sana hayır gelmez kurtulmaya bak ..
kimse yazmayacak sanırım(((((((((
kaç yıldır berabersnz bilmiyorum canım ama böyle iyiliği suistimal eden insanlarda çok var bence ...Zaten cevap vermiyormşsn 3 gundur o zaman kendini tut ve hiç cevap vermemeye devam et derim salla böyle insanlarla kendini harap etme
emlekcıya tenbıhle parayı asla benden baskasına verme dıye..yoksa paran uçabılır...sonra aramasın zaten napacan boyle bı adamı..bela olmadıgına senı bıraktıgına üstelemedıgıne dua et bence..daha da ne akıl deyım vur tekmeyı gıtsın yanii...
haklısın canım ama az önce çok kötü oldum işten çıktığından beri aramadı bugün mesaj da atmadı normalde 3 gündür atardı neyse arkadaşlara bahsetmiştim onun iş gömlekleri vardı bende evim işine yakın diye vermişti birde zahmet olmazsa yıkar mısın diye yıkamıştım bende kaldı işte 3 günden birinde onları istedi ama cevap vermiyorum diye bahane olarak yani neyse az önce o gömlekleri çıkardım ama vermycm geri mesaj atmak istemiyorum çünkü neyse sonra iş hırkası vardı onu yıkamamıştım sonra kokusunu almaya başladım tutamadım kendimi ağladım aslında çok özlemişim ama 3 gündür ondan nefret ettiğimi sanıyordum ta ki kokusunu alana kadar
kıyamam ya böyle iyi niyetli insanları erkek gibi varlıkların bu hale sokmasına sinir oluyorum sen onu gerçekten çok seviyorsun ben bunu çok iyi anladım ve tanımama rağmen senin tertemiz bir kalbin olduğu yazdıklarından anlaşılıyor ama lütfen bu hayatta kendin için bencil ol sadece kendini düşün biraz ve azıcık zamana bırak ama şunu ben hep derim kalbin ne derse onu yap Allah dermansız dert vermez canım eğer onunla devam edip her şeyi düzelmeyi istiyorsun bi mekan belirle gidin orada konuşun uzun uzun ve gözlerine bak eğer seni sevdiğini anlarsan elinden geleni yap derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?