- Konu Sahibi hopeless__
arkadaşlar daha önce de konu açmıştım sevgilim zordaydı kardeşinin yanında kalıyordu demiştim burada velaf edilmeler yüzünden biran önce ev tutması gerekliydi sevgilime ev tutması için yardım ettiğimi bir tanıdıkla tanıştırdığımı evi gördüğünü ve tuttuğunu sevgilime para dahi verdiğimi yazmıştım hatta evinin temizliğini yaptığımı eşya dahi götürdüğümü ailesi destek olmazken destek olduğumu söylemiştim sevgilim ise ev rutubetli deyip bana öyle bir ev tutturdun deyip ağzına geleni saydı bunu da söylemiştim sizlere ve ayrıldı benden ben onun için o kdr şey yapmışken seviyorken neyse ben ona bir mesaj attım son mesajım oldu o 3 gündür arıyor açmıyorum mesaj atıyor cevaplamıyorum emlakçıdan depozito alınması gerekli yani çıkış parası verecek emlakçı o parayı da bana vercekti ona ev tutarken para verdim diye neyse üç gündür yazıklarını söyleyeyim size 1.gün adamla konuş bir emlakçıyla dedi yazmadım aradı cevaplamadım. 2.gün öldün mü dedi yazmadm arayıp durdu açmadım 3.gün de mesaj attı parayı almışsın ama cevap atmıyrsun yazık çok yazık dedi parayı almadım hala ztn vermedi emlakçı şuan neyse ben bu yazdığına da cevap atmadım tekrar mesaj attı bu yazık yazık çok dedi yine cevaplamadım aradı açmadım tekrar mesaj attı bari sahtekarlığını belli etmeseydin bu kadar diye kendimi zor tuttum cevaplamamak için ne yapayım şimdi ben? kendinden o kadar soğuttu ki içimdeki tüm sevgiyi alıp götürdü o kadar çok şey yaptım ben onun için ne sahtekarlığı yapmışım parayı almadım bile hem depozitoyu bana vermesi gerek borcu var diye ona ev tutsun diye anneannemin ölüm parasını verdik düşünün arkadaşlar bu mu kıymet bilmek? yazacaktım aslında depozitoyu alıp teyzeme teslim edeceğim geriye kalan borcunu da istemiyorum diye yazıklar olsun gerçekten bana bir akıl verir misiniz çıldırmak üzereyim