yardımlarınıza ihtiyacım var:(

şimfi 7 yil gecmis. masallah. tek tarag mi uoksa butun tiroit bezi alindi mi sagli sollu ? ilac mi kullaniyorsunuz simdi ??
Tek taraf alindi. Yilda bir defa ultrasona giriyorum. İlac kullaniyorum surekli olarak.

anladım. peki evli misiniz hamileligi falan etkiliyo mu bu ilaclar?
Hic etkilemiyor. Ben o zamanlar bekardim,evlendim,cocuk sahibi de oldum ilaclarla sorunum olmadi. Sadece hamilelikte ilacin miktari arttirildi hepsi bu. Engel olmaz kesinlikle uzulmeyin.

hormon icin ilac kullaniyor muydunuz peki? yoksa hic bisey vermeden mi? bide simfi hala gidiyor musunuz kontrole falan ?
O dönem hamilelik tiroidi çıkmıştı, o yüzden ilaç kullanıyordum ama sonra gerek kalmadı ona da. Şu an yılda bir gidiyorum. Bu sefer de tiroid bezinde büyüme çıktı.

Hic etkilemiyor. Ben o zamanlar bekardim,evlendim,cocuk sahibi de oldum ilaclarla sorunum olmadi. Sadece hamilelikte ilacin miktari arttirildi hepsi bu. Engel olmaz kesinlikle uzulmeyin.
çok cok tesekkür ederimmm rahatlattınız beni:) peki ilaç kontrolunu kime yaptiriyorsunuz dahiliye mi yoksa cerrahiniza mı ?

çok cok tesekkür ederimmm rahatlattınız beni:) peki ilaç kontrolunu kime yaptiriyorsunuz dahiliye mi yoksa cerrahiniza mı ?
Endokrin bolumune gitmeniz gerekiyor. Dahiliyeciler anlamiyor cunku. Genel cerrah zaten bakmaz bile oyle basit seylere. Bulundugunuz sehirde endokrin bolumu yoksa biraz zorlanirsiniz kontroller icin ama illa ki yakinlarda vardir.

nodül birçok insanda vardır oncelikle bunu soyleyım iyi huyluda olabılır kötüde ama bu hayatın sonu deil artık tıp bu konuda gayet ıyı ve tıroid kanserleri cevap vermesi iyi olandır...

Endokrin bolumune gitmeniz gerekiyor. Dahiliyeciler anlamiyor cunku. Genel cerrah zaten bakmaz bile oyle basit seylere. Bulundugunuz sehirde endokrin bolumu yoksa biraz zorlanirsiniz kontroller icin ama illa ki yakinlarda vardir.
evet osmaniyedeyim ve burda endokrin yok :( adanaya endokrinoloji prof.u buldum 2 ay sonrası icin randevu aldım ona gidecem. sizce baska yapacagim bisey var mi şuan:(

nodül birçok insanda vardır oncelikle bunu soyleyım iyi huyluda olabılır kötüde ama bu hayatın sonu deil artık tıp bu konuda gayet ıyı ve tıroid kanserleri cevap vermesi iyi olandır...
evet haklısınız buyüzden çok şükür..ben 8 ay önce omuzdan amelut oldum kist vardı. sonucu temiz cikti şükür..buyüzden tekrar endişelendim:(

evet osmaniyedeyim ve burda endokrin yok :KK43: adanaya endokrinoloji prof.u buldum 2 ay sonrası icin randevu aldım ona gidecem. sizce baska yapacagim bisey var mi şuan:KK43:
Var,dereotu alin her sabah ac karnina bir tutam yiyin ustune su icin. Olaganustu fayda gorursunuz. Kendi kendine kaybolabilir bile o 2 ayda.

Back
X