- 28 Kasım 2010
- 42.413
- 140.863
- 798
Tek taraf alindi. Yilda bir defa ultrasona giriyorum. İlac kullaniyorum surekli olarak.şimfi 7 yil gecmis. masallah. tek tarag mi uoksa butun tiroit bezi alindi mi sagli sollu ? ilac mi kullaniyorsunuz simdi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek taraf alindi. Yilda bir defa ultrasona giriyorum. İlac kullaniyorum surekli olarak.şimfi 7 yil gecmis. masallah. tek tarag mi uoksa butun tiroit bezi alindi mi sagli sollu ? ilac mi kullaniyorsunuz simdi ??
hormon icin ilac kullaniyor muydunuz peki? yoksa hic bisey vermeden mi? bide simfi hala gidiyor musunuz kontrole falan ?
anladım. peki evli misiniz hamileligi falan etkiliyo mu bu ilaclar?Tek taraf alindi. Yilda bir defa ultrasona giriyorum. İlac kullaniyorum surekli olarak.
Hic etkilemiyor. Ben o zamanlar bekardim,evlendim,cocuk sahibi de oldum ilaclarla sorunum olmadi. Sadece hamilelikte ilacin miktari arttirildi hepsi bu. Engel olmaz kesinlikle uzulmeyin.anladım. peki evli misiniz hamileligi falan etkiliyo mu bu ilaclar?
O dönem hamilelik tiroidi çıkmıştı, o yüzden ilaç kullanıyordum ama sonra gerek kalmadı ona da. Şu an yılda bir gidiyorum. Bu sefer de tiroid bezinde büyüme çıktı.hormon icin ilac kullaniyor muydunuz peki? yoksa hic bisey vermeden mi? bide simfi hala gidiyor musunuz kontrole falan ?
çok cok tesekkür ederimmm rahatlattınız beni:) peki ilaç kontrolunu kime yaptiriyorsunuz dahiliye mi yoksa cerrahiniza mı ?Hic etkilemiyor. Ben o zamanlar bekardim,evlendim,cocuk sahibi de oldum ilaclarla sorunum olmadi. Sadece hamilelikte ilacin miktari arttirildi hepsi bu. Engel olmaz kesinlikle uzulmeyin.
Endokrin bolumune gitmeniz gerekiyor. Dahiliyeciler anlamiyor cunku. Genel cerrah zaten bakmaz bile oyle basit seylere. Bulundugunuz sehirde endokrin bolumu yoksa biraz zorlanirsiniz kontroller icin ama illa ki yakinlarda vardir.çok cok tesekkür ederimmm rahatlattınız beni:) peki ilaç kontrolunu kime yaptiriyorsunuz dahiliye mi yoksa cerrahiniza mı ?
evet osmaniyedeyim ve burda endokrin yokEndokrin bolumune gitmeniz gerekiyor. Dahiliyeciler anlamiyor cunku. Genel cerrah zaten bakmaz bile oyle basit seylere. Bulundugunuz sehirde endokrin bolumu yoksa biraz zorlanirsiniz kontroller icin ama illa ki yakinlarda vardir.
evet haklısınız buyüzden çok şükür..ben 8 ay önce omuzdan amelut oldum kist vardı. sonucu temiz cikti şükür..buyüzden tekrar endişelendimnodül birçok insanda vardır oncelikle bunu soyleyım iyi huyluda olabılır kötüde ama bu hayatın sonu deil artık tıp bu konuda gayet ıyı ve tıroid kanserleri cevap vermesi iyi olandır...
Var,dereotu alin her sabah ac karnina bir tutam yiyin ustune su icin. Olaganustu fayda gorursunuz. Kendi kendine kaybolabilir bile o 2 ayda.evet osmaniyedeyim ve burda endokrin yokadanaya endokrinoloji prof.u buldum 2 ay sonrası icin randevu aldım ona gidecem. sizce baska yapacagim bisey var mi şuan
![]()
4_5 ay kullandımVar,dereotu alin her sabah ac karnina bir tutam yiyin ustune su icin. Olaganustu fayda gorursunuz. Kendi kendine kaybolabilir bile o 2 ayda.
buyüzden üzgünüm kötümü ki gecmedi diyorum4_5 ay kullandımkullandigim halde yarım mm büyümüş
![]()
Olsun aynen devam edin. Kullanmasaniz daha fazla buyuyecekmis demek ki4_5 ay kullandımkullandigim halde yarım mm büyümüş
![]()
evet o da olabilir..ibrahim saracoglu günde 3 kez ac karnına diyo sizce günde 3 mü 2 mi 1mi ?buyüzden üzgünüm kötümü ki gecmedi diyorum![]()