Kızlar şimdiden okuduğuuz için teşekkürler malesef benimde derdim eşim aslında çok seviyoruz birbirimizi ama konu ailesinegelince işler çığırından çıkıoyrdu biz 5 senelik evliyiz artık dahada azaldı bu kavgalar alttan almalarımla ama şuan daha bete aslında saçma bi sorunumuz var kaynım 1 ay sonra askere gidiyor ve kaynanamla kayınpederim tek kalıcaklar bizde evimizi kapatıp oraya gidicekmişiz 15 ay boyunca çokmu uzaklar derseniz okadar uzaklarki 2 sokak altta oturuyorlar ben kesin tavırla hayır dedim aslında daha önce 15 ay olmassada biraz kalabiliriz dedim ama sonra bii tartışmamızda sen ailei sevmiyorsun kuyusunu kazıyorsun evimden çıkmadan nasıl kuyu kazıyosam yaada kimle çkazıyorsam o tartışmanın üzerine ben gitmiyecem dedim annenlere böyle konuştuğun için oda tamam dedi ama sonra ben yine bunu ikna ederim dedi kendince dün yine bu konu açıldı gidicez dimi annemlere dedi hayır dedim benim bi evim var düzenimi bozaman gündüzleri giderim elimden geldiğince ama kalamam dedim sen istersen kalabilirsin dedim şimdide surat yapıyor sanki tek evlatları benimki istanbulda 7 tanede daha çocuğu var her biririnin evinde birazz kalsa zaten askerlik biter ama annesinin düzeni bozulmasınmış onun dışında ben bebek için tedavi görüyorum yani bilenler bilir her ayın 15 günü yatarak geçiyor evimde bile iş yapamıyorum orda nasıl yapayım bide misafirleri cabası offf bilmiyorum neyapacağımı bari sizler bi fikir verin
canım merhaba.. inan okuduklarıma inanamadım.. herkesin ailesi çok kıymetli ama bunlarınkini bukadar kıymetli kılan nedir ben anlamadım.. çokm u yaşlılar elleri ayakları tutmuyomu, o giden kaynın bunların bütün işini gücünümü yapıyodu?? pekala ilk kez bir çocuğu askere gitmiyo kaynananın bellki.... bu nedir ben anlamadım.. bu nasıl bir bencillkitir çözemedim.. kesinlikle geri adım atma.. tedavinin ciddiyetini kavrayamamış eşin belliki... bunun doğabilecek meleğinizden vazgeçmek olduğundan bahsetmelisin bence ona.. en fazla ne yapabilirki sana surat asmak dışında bu adam?? seni dövüp saçından sürüyecek değil ya bu gitmessen... ailenin selameti için gitmemelisin.. kolay değil o şekilde yaşamak yazık etme kendinede evliliğinede.. hele öyle ciddi bir tedavin varsa hadi eşin düşünemiyo ama sen düşünüyosun ve herşeyin farkındasın... eğer ortada yapılması gereken birşey varsa bunu tüm kardeşler eşit şekilde paylaşıp yapmalıdır bence... hem madem okadar yakınsınız zaten ha desen koşarsın bişey olması durumunda... sık sık bakar kontrol edersiniz... ama 15 ay orda kalmak sizi ciddi sorunlara sürükler.... iyi düşün taşın ve sakkın geri adım atma bak herkes bu konuda hemfikiir ve seni destekliyor lütfen bunu unutma.... kendine dikkat et kolaylıklar diliyorum sana yaşamında...