- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi ShellShock
Ben @llina ya tamamen katılıyorum.o zaman öyleymiş.köprünün altından çok sular geçmiş.şimdi o şekilde düşünmüyorum de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani öyle tabi de insanlar şimdi affetse yine de içlerinde artık bir acaba olacak ve eski sıcaklık yakınlık kalmayacak aramızda... ve öyle yada böyle eşim ile huzurum bozulacak... iki haftadır stresten ergenlikte çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım ve reglim üç gün gecikti hala tık yokBen @llina ya tamamen katılıyorum.o zaman öyleymiş.köprünün altından çok sular geçmiş.şimdi o şekilde düşünmüyorum de.
Peki ne kadar oldu bu olaylar yaşanalı ve siz o kadınla konuşalı.ay oda ne boşboğazmış başı göğe ermiştir söyleyince.sen ona güvenip dertleşmişsin anlatmasa patlarmış heralde.hayatta kimsenin lafını kimseye söylemem çok korkarım ara açmaktan.yani öyle tabi de insanlar şimdi affetse yine de içlerinde artık bir acaba olacak ve eski sıcaklık yakınlık kalmayacak aramızda... ve öyle yada böyle eşim ile huzurum bozulacak... iki haftadır stresten ergenlikte çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım ve reglim üç gün gecikti hala tık yokdurum böyleyken yaşadığım stres bu kadarsa bütün bunlar ortaya dökülürse daha kötü olacağım
![]()
neredeyse beş altı ay oluyor.. evet bende nefret ederim birinin anlattığı bir konuyu sırrı başkasına söylemekten.. herkeside kendim gibi zannedip dertleşiyorum bugüne kadar onun söylediği tek bir lafı söylemedim kimseye yani bide hafızam zayıftır konuştuklarının çoğunu unutmuşumdur bilePeki ne kadar oldu bu olaylar yaşanalı ve siz o kadınla konuşalı.ay oda ne boşboğazmış başı göğe ermiştir söyleyince.sen ona güvenip dertleşmişsin anlatmasa patlarmış heralde.hayatta kimsenin lafını kimseye söylemem çok korkarım ara açmaktan.
Yaptığınızın arkasında durun. Kötü bir şey yapmışsınız ama bu saatten sonra inkar etmek daha berbat eder her şeyi.trend konulara düşerde görürse vay halimegerçi kötü bir laf söylemeyeceğim.. o zaman bu yorumun altında dursun
eşimin kuzeninin eşi ile biz bir araya geldiğimizde kayınvalidelerimizden yakındık (açık açık dedikodu yaptık yani) ama ben onun konuştuklarını kimseye anlatmadım. ama o benim bazı laflarımı tüm sülaleye yaydı... (konularda haklıydım içerik yazmayacağım) eşimin ailesiyle önce ters düştüm sonra düzelttim arayı şuan çok iyiyiz ve pişmanım onların arkasından konustuğuma... bir gün demişki kendi kayınvalidesine savior angelin söylediklerini anlatsam kocası a.... s..... demiş... benim kayınvalideme gelmiş bu laf. o zaman siz yüzleşin diyor. şimdi yüzleşmede ne olacak ben onun dedikodularını anlatcam o benimkini ben inkar etcem o inkar etcek ikimizde rezil olcaz.... bugün akşam kayınvalidemleri ve görümcemleri çaya çağırıyor bizi çağımıyor.. büyük bir ihtimalle benim konuştuklarımı anlatacak bende kendimi savunamayacam eşimde gitcez iyor madem korkacak birşeyin yok gideceğiz diyor... ben sizce gün içinde arayıp güzelce konuşsammı? (en son kavga ettik wp de o gün bugündür küsüz)
zaten onun kayınvalidesiyle aram çok iyiydi önceden o bozdu aramızı ama hala sever beni hatta gelininin beni kıskandığı çoğu noktayı bana anlatmıştı bende üzülüp sende bana söylediğin şeyleri ona da söyle demiştim. ve arıycam babasını dedikodu yapıp duruyor ortalığı karıştıyor dediğinde sakın arama bu sefer kızın ailesi seni kötü bilir aranız bozulur demişliğim bile var... hatta kadıncağız bana dediki sizin dedikodularınız sizde kalsın bize niye anlatıyosunuz iki kuzenin arası bozuluyor demişti.Sizin yerinizde olsam arar kızın kayınvalidesini "Gelininiz sanırım kendi söylediklerini bastırmak için bana iftira atıp duruyor, kayınvalidemle eşimle huzurumu bozuyor. Ben onun sizin hakkınızda konuştuklarını ortaya dökersem evinden çıkacak yüzü kalmaz ama aile bağlarına zarar vermek istemiyorum. Siz büyüğüsünüz dilerseniz uyarın bu iş çirkinleşmesin, yüzyüze bakacak halimiz olsun." şeklinde bir konuşma yaparım.
ben anlatıpta ortalığı karıştırıp iyice ailedeki bağları çirkinleştirmek istemiyorumSevdiğim bir söz vardır.Söz ağızdan çıkana kadar esirindir.Ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun diye...
O kişi anlatmadan siz anlatın ,O kişiye de ayrıca gözdağı verin,haddini bildirin.
bende biraz düşündüm taşındım bu karara vardım bir de yani sadece bir tane kötü birşey konuştum onuda zaten inkar edeceğim... diğer konularada insanlar bazen sıkıntı yaşıyor paylaşıyor ben bu konuları dedikodu amalı konuşmadım taa kaç ay evvel önceki konular ısıtıp şimdi mi sunuyor size diyeceğim... bir de evine gitmeme kararı aldım çünkü bizi zaten davet etmemiş üstelik görümceme siz gelin onları sonra çağıracağım demiş. bu demek oluyor ki onlar gelmesin. bu laftan sonra gitmem yüzsüzlük olacakİsteyen istediğine inansın ben onun söylediklerini asla ortaya dökmeyecegim. Ama şuda bilinsin ki hakkımı helal etmiyorum. O şahısla benim tüm bagım her türlü bitmiştir. Ne ölüme ne dirime. Ha sizde ona okey verip bana sırt döneceksiniz. Sizde Allah A emanet olun. Der ve köşeme çekilirim ben olsam
bende biraz düşündüm taşındım bu karara vardım bir de yani sadece bir tane kötü birşey konuştum onuda zaten inkar edeceğim... diğer konularada insanlar bazen sıkıntı yaşıyor paylaşıyor ben bu konuları dedikodu amalı konuşmadım taa kaç ay evvel önceki konular ısıtıp şimdi mi sunuyor size diyeceğim... bir de evine gitmeme kararı aldım çünkü bizi zaten davet etmemiş üstelik görümceme siz gelin onları sonra çağıracağım demiş. bu demek oluyor ki onlar gelmesin. bu laftan sonra gitmem yüzsüzlük olacak
Ne görüşürüm ne giderim. Selamını bile almam. Böyle özel şeyler ortaya döken insanlar dan nefret ederim. Terbiyesiz insanlar la aynı seviyeye düşmem bile. Eşim illa gitceksin derse ona da rest çekerim. Benim öyle seviyesiz insanlar la işim olmaz derim.[/QUOT
haklısınız gitmeyeceğim zaten...
haklısınız gitmeyeceğim zaten...Ne görüşürüm ne giderim. Selamını bile almam. Böyle özel şeyler ortaya döken insanlar dan nefret ederim. Terbiyesiz insanlar la aynı seviyeye düşmem bile. Eşim illa gitceksin derse ona da rest çekerim. Benim öyle seviyesiz insanlar la işim olmaz derim.
böyle bir vaktim ne yazık ki kalmadı bu akşam davet etmiş ve ben çalışıyorum... bi ihtimal eşim sorabilir biz gitmeyeceğiz zaten ona anlatırım ama kötü niyetle konuştuğum şeyler değildi diye de eklerim.çünkü gerçekten kötü niyetle konusmadım sadce içime dert olan bazı şeyleri samimiyetine inanıp anlattım.iki ucu hijyenik olmayan değnekmiş, ama bence çağır kayınvalideni eşini onlara yaptığın dedikoduları anlat, nasıl bir ruh haliyle yaptığını anlat ve güzelce özürünü dile, böylece o ne anlatırsa anlatsın etkilenmeyeceklerdir.