Yardımlarınızı bekliyorum sunum için kıyafet fikirleri

GencJeo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
458
3
96
36
Eskişehir
herkese merhaba..
Bitirme projesi ve sunum için çok abartı olmayan sade ama şık olabilecek tırnaktan taaa en uca kadar fikirlerinizi bekliyorum:90:

Kombinleme ve resim eklersiniz de ayrıca müteşekkir olurum

Bu arada 22 yaşında minyon bir tipteyim..Boyum (ölçemedim taa liseden beri cesaret edip) ama tahminimce 1.55-56 gibidir

Fikirlerinizi bekliyorum..

selam, benimde bu dönem seminer sunumum var ben hoş bir etek gömlek üstüne bir ceket düşündüm ama cok klasiklik sevmiyorum diğer bi alternatif hoş bi elbisem var siyah alt kısmı bol diz üstü ortasına ince taba rengi bi kemer üstüne kısa bolero ceket öyle bişe düşünüyorum babetle benim boy biraz uzun bende ondan yana dertliyim bu kombini topukluyla uygulayabilirsin sende ille siyah şartı da yok bence diz üstü şeker bi elbiseyle siyah bolero tarzı ceket giyebilirsin benimm fikirlerim şimdilik böyle aklıam geldikçe yazarım:)

Teşekkür ederim canım sana da şimdiden kolay gelsin..
Resimler ekleyebilirsem netten kombin yapıp koyucam fikirlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim
ama boyum kısa kalem etek bildiğim kadarıyla dizi geçiyor biraz.bana olmaz sanırım

kızlar sizce böyle birşey nasıl olur? üstüne blazer bir ceket

birde detaylı bir bilgi kısa boyluyum koyu kumral ve buğday tenli yeşil gözlüyüm renk konusunda da yardımcı olabilirsiniz

kızlar sizce böyle birşey nasıl olur? üstüne blazer bir ceket

birde detaylı bir bilgi kısa boyluyum koyu kumral ve buğday tenli yeşil gözlüyüm renk konusunda da yardımcı olabilirsiniz

güzel bi kombinasyon belki kahverengi yerine krem rengi falan daha hoş durabilir

yine krem rengi yada siyah bir ceketle hoş durur öbür türlü çok renkli ve göz yorucu olur

3.kombin dışındakileri beğendim tatlım. ama yinede yardım istersen bir set yaptım.
birincisi beline tam oturan beyaz bir gömlek altına dar kot ve babetler , seni hanım hanımcık yapar. ama minyonum demişsin rahat edebiliceksen topuklular daha havalı durur.

gencjeo - Polyvore

bunun dışında beline tam oturan elbiseler diz üstündekiler seni topuklu ayakkabılar ile birlikte daha uzun gösterir tatlım..

ilgine teşekkür ederim canım
dar kot değilde etek düşünüyorum..dediğin elbiselerde hoş olabilir diz üstü ve dar

ilgine teşekkür ederim canım
dar kot değilde etek düşünüyorum..dediğin elbiselerde hoş olabilir diz üstü ve dar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…