Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elma sirkesi zarar verir dediker oyuzden koymadim ama deniycemLekeli derken bozulmusmu oluyor?
Su lekesiyse eger parlatici gozune limon elma sirkesi koyuyorum ise yariyor
Servisi ara bence, gelip baksinlar. Durulamiyor, ya da kurutmuyor olabilir. Sonucta ilk iki yikamandan farkli bisey yapmadin degil mi?Kizlar merhaba yeni bulasik makinasi aldim daha 3 uncu yikamada bardaklarim lekeli cikmaya basladi bunun bi caresi varmi acaba
Limon tuzuda koParlatıcı kullanmiyorum, parlatıcı gözüne elma sirkesi..
Hayir yapmadim..zaten kapaginda falan su oluyor damla damla arkadasimdada var kapak falan kupkuru lekesiz oluyo yikama bitinceServisi ara bence, gelip baksinlar. Durulamiyor, ya da kurutmuyor olabilir. Sonucta ilk iki yikamandan farkli bisey yapmadin degil mi?
Hafta sonu gelsinler baksinlar canim ya. Uzme canini, garantisi vardir, ilgilensinler.Limon tuzuda ko
Hayir yapmadim..zaten kapaginda falan su oluyor damla damla arkadasimdada var kapak falan kupkuru lekesiz oluyo yikama bitince
Sozde deterjanin en iyisini aldik markasi altus parlaticisi tuzu herseyi tam cok moralim bozuldu daha bir haft bile olmadiParlatıcı ve Tuzu varmı?
olmadı servisi çağırın..
kaç yıllık markası ne?
sorun buğulama mı?
deterjan da önemli. .
Yeni makine mi?Sozde deterjanin en iyisini aldik markasi altus parlaticisi tuzu herseyi tam cok moralim bozuldu daha bir haft bile olmadi
Canim 58 dk programda yikiyorum gunluk yikamaYıkadığınız programa göre de değişir su damlası kalma işi.
Yarin ilk is ariycam duElir dedim ama olmucak bu boyle saol fikirlerin icinYeni makine mi?
canım servisi çağırın. .
Canim 58 dk programda yikiyorum gunluk yikama
Ben finisi internetten aldim tarihine falanda hic bakmadim tarihimi gectikiFinish tarihi geçmiş buğulama yaptı benim fairy kullanıyorum memnunum. .
Uzun proramda ayni oluyo canim yaİşte uzun yıkama kurutma işini daha iyi yapıyor, bendeki günlük programda (29 dakika) kapak damla damla oluyor hep.
Uzun proramda ayni oluyo canim ya