yardımm burnum cok kalkık :(

egeceden

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
185
32
18
33
arkadaşlar 3.gün önce ameliyat oldum ama suan kendimi domuz gibi hissediyorum önden bakınca delikler gözüküyor cok kalkık duruyor burnum :( doktorm atel tampon cıkınca oyle olmucak diyor ama insann içine kurt düşüyor canı sıkılıyor işte? bu problemi yaşayan var mıı iner demi?böylee domuz gibi kalmam :(

arkadaşlar 3.gün önce ameliyat oldum ama suan kendimi domuz gibi hissediyorum önden bakınca delikler gözüküyor cok kalkık duruyor burnum :KK43: doktorm atel tampon cıkınca oyle olmucak diyor ama insann içine kurt düşüyor canı sıkılıyor işte? bu problemi yaşayan var mıı iner demi?böylee domuz gibi kalmam :KK43:
Doktorunuz kimdi? Bu arada neden kalkık anlamadım ziz kalkık mı istediniz doktorunuzun tarzımı bu?

İşte resimler,evet hafif kalkık istemiştim ama doğal olsun demiştim öyle cok clgın kalkık olsun falan dememiştim daha 3. Gunum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 4.502
panik yapma hem tampon var hem de 3 gün olmuş iner o burun...izlenimlerime göre iniyor...geçmiş olsun

Tesekkur edeerim, korktum valla baya ben, insalah pzts tampon cıkınca daha normale doner, boyle ınsan ıcıne cıkamıycsm ne yapıcam bilmiyorum:(

İşte resimler,evet hafif kalkık istemiştim ama doğal olsun demiştim öyle cok clgın kalkık olsun falan dememiştim daha 3. Gunum
Ayyy anlıyorum seni evet endişeni anlıyorum ama daha 3 gün olmuş sanırım fazla şişmişsin . Bu ödemler 1 haftada ancak gider burnunun oturması 6 ay 1 yıl arası. Ama sanki çokta kalkık değil iner bu ya şişten öyle duruyor ama maşallah güzel duruyor dert etme .muayenede sor yinede geçmiş olsun doktorunuz kimdi peki?

Cok teşekkür ederimm bende dertleniyodum aslında olmadan öncede bu forumu hep okudum karşılaşabilceğim herşeye hazrıım sanıyodum ama insann başına gelince pekte sakin kalamıyormuş :/ doktorum can kopal izmirden,
Peki birde bu içindeki pıhtılaşma için napabilrim henuz bişi vermedi doktorum ama bazen cok doluyor tıkalı oluyor gibi sinir bozucu oluyr :(

Cok teşekkür ederimm bende dertleniyodum aslında olmadan öncede bu forumu hep okudum karşılaşabilceğim herşeye hazrıım sanıyodum ama insann başına gelince pekte sakin kalamıyormuş :/ doktorum can kopal izmirden,
Peki birde bu içindeki pıhtılaşma için napabilrim henuz bişi vermedi doktorum ama bazen cok doluyor tıkalı oluyor gibi sinir bozucu oluyr :KK43:
Sen bişey yapma doktor temizlesin ama sen kulak çöpüyle azar azar silebilirsin doktorun izin verirse.Biraz sıkıntılı herşey tampon alçı bandaj çıkana kadar artık geçmiş olsun.

arkadaşlar 3.gün önce ameliyat oldum ama suan kendimi domuz gibi hissediyorum önden bakınca delikler gözüküyor cok kalkık duruyor burnum :KK43: doktorm atel tampon cıkınca oyle olmucak diyor ama insann içine kurt düşüyor canı sıkılıyor işte? bu problemi yaşayan var mıı iner demi?böylee domuz gibi kalmam :KK43:

Geçmiş olsun öncelikle bende ameliyat oldum bugğn tam bir hafta, benimde şuan ucu çok kalkık duruyor ancak yeni işlem gördüğü için öyle meraklanma ilk bir ay ve onu takip eden altı ayda burun kendini toparlayacak ödem gidecek ve dolğal hal alacak eğer doktorun doğal bir şekil verdiyse :)) şimdiden geçmiş olsun

Odemlerin ve alcin olduğu için böyle sıkma canını sonradan değişecek:)

Merhaba ameliyat olalı bugün 20 gün oldu ilk ameliyattan çıktığımda aynaya baktım doktoruma söylediğim set burnum çok kalkık olmuş demek oldu dünya başıma yıkıldı adeta ama tampon alçı çıkınca bide ödemler inince merak etme Jersey normale dönücek burnun böyle kalkık olmucak cnm

Benimde böyle kalkikti tampon ve atel cikinca indi normal oldu merak etme.

Pekii saç yıkatmayu nasıl yapıyordunuz arkadaşlar kuaföre gidicem ama ona ble korkuorm yıkarken yüzüme sı sıcrar mı yada yıkama hareketinden dolayı burnum sızlarmı vs diye :/

Canim benim tampon 4.gun çıktı bi hafta doluncada alcim çıktı alçı çıkınca gittim ben kuaföre bant vardı sadece burnumda kaşlarimi bile aldirdim sorun olmadı ama alçı dururken cesaret edemedim çıkmasını bekledim

Ayyy benimde oyle yarın tamponum cıkıcam cumada alçı muhtemelen ama dayanamıyorum saçlarımı yıkatmam lazım :D kaş bıyık olayıda korkutuyor palaya bağlamasam bari :/
Bu tampon cktıktan snra burun içi temzliğide daha rahat olur demı? Hayr suan Kan revam içindeyimde :(

Burnumun içinde hala kabuklar var temizleyemiyorum ama doktorum bana fizyolojik serum verdi onu sıkıyorum yumusatiyo hafif zorlamadan sümkürüyorum :))) merak etme canım gecicek onlar temizlenecek yavaş yavaş

Arkadaslar lutfen bisi diyuin bgn 5.gunumdu doktor acti temizledi tkrar alciladi ama tkrar alcilamadan once resmini cekti ben boyle yapay ve kalkik burun gormedm sizce bu duzelir mii? :kızgın: :( :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 1.473
Back
X