yardımm burnum cok kalkık :(

Yaşlanınca değil şimdi düşsün azıcık. :rolleyes:Yaşlanınca ne yapayım düşük burun ucunu. Zaten heryerim düşecek :KK57:Makyaj bile keyif vermez. :süslü:
Valla benimki iki defadır düşüyo biraz fazla mı hareketliyim neyim :emir_bebek:milletinki düşmüyo ben anlamıyom sorun bende demekki sizde biraz hareketlenin canlanın kızlaarrr:KK49::spor:

Valla benimki iki defadır düşüyo biraz fazla mı hareketliyim neyim :emir_bebek:milletinki düşmüyo ben anlamıyom sorun bende demekki sizde biraz hareketlenin canlanın kızlaarrr:KK49::spor:
Benim doktor iyi terziymiş düşüremiyorum amuda kalksam beynim kanla dolana kadar düşer mi acaba :KK58: tiye almaya başladım artık. :KK70:

Benim doktor iyi terziymiş düşüremiyorum amuda kalksam beynim kanla dolana kadar düşer mi acaba :KK58: tiye almaya başladım artık. :KK70:
Ya ben burun içimi temizlerken pıhtılaşmış kanı temizleyeyim diye pamuklu çubukla zorladım meğerse altta dikiş varmış orayı çekiştirmişim bilmeden sonuçsa burun düşmesi oldu aman sakın denemeyin çok tehlikeli:KK20:
Elim rahat mı duruyo sanki nalettt:kızgın:

Ya ben burun içimi temizlerken pıhtılaşmış kanı temizleyeyim diye pamuklu çubukla zorladım meğerse altta dikiş varmış orayı çekiştirmişim bilmeden sonuçsa burun düşmesi oldu aman sakın denemeyin çok tehlikeli:KK20:
Elim rahat mı duruyo sanki nalettt:kızgın:
Oww çok kötü olmuş. Yok ben sakinim o konuda kaşınıyor sık sık yinede kendimi tutup nazikçe davranıyorum burnuma. Temizlerken de.

Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce Bora Karaali isimli şahsa ameliyat oldum. Hafif kemer vardı eski burnumda ve burun ucum gayet orantlı güzeldi. Saddce kemeri alın doğal kalsın dedim. Kaldırmamız gerekiyor bi miktar dedi, kalkık oordumlmasın dedim. Ve ameliyattan sonraki hali; aşırı küçültülmüş ve oyuk kaydırak gibi burun ve domuz buru ucu kalkık havada aşırı yapmacık. Yani sen ne hakla benim istemddiğim burnu yaparsın bana. Kendisi bunu kabul etmedi de üstelik.. sormayan kalmadı yolda estetik ve kalkıklığını. Micheal jackson burnu istiyorsanız ona yaptırın. Doğal istiyorsanız uzak durun , uyarayım dedim.
Merhabalar, bilgi paylaşımınız için çok çok teşekkür ederiz, bende ameliyat olacağım, hatta direkt Bora Beye gitmeyi planlıyordum, taaa ki bu siteye girip sizin uyarınızı görene kadar, çünkü bende anlattığınız tarzda bir burun istemiyorum :( Rica etsem Cemil Beyin revizyon yaptığı burnunuzun resimli halini bizlerle paylaşabilir misiniz? Ben kendisini instagramdan takip ediyorum ama, çalışmaları ile ilgili hiç resim eklememiş kendisi :/ pink_rose35 pink_rose35

Uygun fiyata güzel burun yapan doktor çok ismi daha duyulmamis veya duyulmaya başlanan .. onlarda şimdilik 1500 ile 3500 tl arasi yapıyor 2 sene sonra bak nolucak fiyatları onlarda tabi hastaları çoğalmis olucagi için isimleri duyulucak ve fiyatları yükseliçek .. ucuzmus kesin kötü yapiyordur demicen önemli olan çıkardığı iş pahali doktor en iyisi diye birşey yok o doktorlar da birkaç sene önce ucuza başlamıştı zaman geçtikce her doktor ismini duyuruyor aklı olan uygun fiyata daha keşfedilmemiş veya ismi az duyulan doktorlari araştırır şimdiki pahali doktorlardan daha güzel burunlar yapıyorlar üstelik fiyatları daha yükselmedi
Merhabalar, siz ameliyatınızı oldunuz mu acaba? olduysanız kime oldunuz ? :)

Merhaba. Dediginiz gibi bundan 4 gun oncesine kadar inanılmaz moral bozuklugu ile yaşıyordum o burnumla. Cuma gunu ameliyat oldum cesaretimi toplayıp. Cunku o halde durulmaz yani inanılmaz yapmacıktı. Şuan 4.gunumdeyim nefes problemi , morluk 0 . Ve suan bile cok guzel duruyor dogal hic degilse. Burun ucu düşürmek için revizyon oldum. Bandajlar çıksın fotograf koyucam:)
Merhabalar, fotoğrafınızı bekliyoruz bize ışık olabilmeniz için :)

Merhaba burun ucu düsurme ameliyati mi oldunuz resim atar misiniz nasil oldu

Back
X