- 27 Temmuz 2017
- 181
- 42
- 18
- 31
Zaten yaşlılıkta mutlaka burun ucunda bir düşme yaşanıyormuş.O düşme payını yaşlılığa saklayın kızlarrBende inmesini istemiyoruumm kalkik burun cok hosuma giiitttiii ve yuze yakisti. Yanliz degilsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten yaşlılıkta mutlaka burun ucunda bir düşme yaşanıyormuş.O düşme payını yaşlılığa saklayın kızlarrBende inmesini istemiyoruumm kalkik burun cok hosuma giiitttiii ve yuze yakisti. Yanliz degilsin
Yaşlanınca değil şimdi düşsün azıcık.Zaten yaşlılıkta mutlaka burun ucunda bir düşme yaşanıyormuş.O düşme payını yaşlılığa saklayın kızlarr![]()
Valla benimki iki defadır düşüyo biraz fazla mı hareketliyim neyimYaşlanınca değil şimdi düşsün azıcık.Yaşlanınca ne yapayım düşük burun ucunu. Zaten heryerim düşecek
Makyaj bile keyif vermez.
![]()
Benim doktor iyi terziymiş düşüremiyorum amuda kalksam beynim kanla dolana kadar düşer mi acabaValla benimki iki defadır düşüyo biraz fazla mı hareketliyim neyimmilletinki düşmüyo ben anlamıyom sorun bende demekki sizde biraz hareketlenin canlanın kızlaarrr
![]()
Ya ben burun içimi temizlerken pıhtılaşmış kanı temizleyeyim diye pamuklu çubukla zorladım meğerse altta dikiş varmış orayı çekiştirmişim bilmeden sonuçsa burun düşmesi oldu aman sakın denemeyin çok tehlikeliBenim doktor iyi terziymiş düşüremiyorum amuda kalksam beynim kanla dolana kadar düşer mi acabatiye almaya başladım artık.
![]()
Oww çok kötü olmuş. Yok ben sakinim o konuda kaşınıyor sık sık yinede kendimi tutup nazikçe davranıyorum burnuma. Temizlerken de.Ya ben burun içimi temizlerken pıhtılaşmış kanı temizleyeyim diye pamuklu çubukla zorladım meğerse altta dikiş varmış orayı çekiştirmişim bilmeden sonuçsa burun düşmesi oldu aman sakın denemeyin çok tehlikeli
Elim rahat mı duruyo sanki nalettt![]()
İyi yapıyorsun benim elimden gelse koşar zıplarım sürekli uzanmaktan sıkıldımOww çok kötü olmuş. Yok ben sakinim o konuda kaşınıyor sık sık yinede kendimi tutup nazikçe davranıyorum burnuma. Temizlerken de.
Merhabalar, hangi doktor yaptı acaba ameliyatınızı?Bende 31 temmuzda burun ameliyatı oldum. Burnumun ucu havada umarım iner biraz daha önden iyi hoş ama yan profilden hoş gelmiyor gözüme iner mi daha sizce?
Merhabalar, bilgi paylaşımınız için çok çok teşekkür ederiz, bende ameliyat olacağım, hatta direkt Bora Beye gitmeyi planlıyordum, taaa ki bu siteye girip sizin uyarınızı görene kadar, çünkü bende anlattığınız tarzda bir burun istemiyorumMerhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce Bora Karaali isimli şahsa ameliyat oldum. Hafif kemer vardı eski burnumda ve burun ucum gayet orantlı güzeldi. Saddce kemeri alın doğal kalsın dedim. Kaldırmamız gerekiyor bi miktar dedi, kalkık oordumlmasın dedim. Ve ameliyattan sonraki hali; aşırı küçültülmüş ve oyuk kaydırak gibi burun ve domuz buru ucu kalkık havada aşırı yapmacık. Yani sen ne hakla benim istemddiğim burnu yaparsın bana. Kendisi bunu kabul etmedi de üstelik.. sormayan kalmadı yolda estetik ve kalkıklığını. Micheal jackson burnu istiyorsanız ona yaptırın. Doğal istiyorsanız uzak durun , uyarayım dedim.
Merhabalar, siz ameliyatınızı oldunuz mu acaba? olduysanız kime oldunuz ? :)Uygun fiyata güzel burun yapan doktor çok ismi daha duyulmamis veya duyulmaya başlanan .. onlarda şimdilik 1500 ile 3500 tl arasi yapıyor 2 sene sonra bak nolucak fiyatları onlarda tabi hastaları çoğalmis olucagi için isimleri duyulucak ve fiyatları yükseliçek .. ucuzmus kesin kötü yapiyordur demicen önemli olan çıkardığı iş pahali doktor en iyisi diye birşey yok o doktorlar da birkaç sene önce ucuza başlamıştı zaman geçtikce her doktor ismini duyuruyor aklı olan uygun fiyata daha keşfedilmemiş veya ismi az duyulan doktorlari araştırır şimdiki pahali doktorlardan daha güzel burunlar yapıyorlar üstelik fiyatları daha yükselmedi
Merhabalar, fotoğrafınızı bekliyoruz bize ışık olabilmeniz için :)Merhaba. Dediginiz gibi bundan 4 gun oncesine kadar inanılmaz moral bozuklugu ile yaşıyordum o burnumla. Cuma gunu ameliyat oldum cesaretimi toplayıp. Cunku o halde durulmaz yani inanılmaz yapmacıktı. Şuan 4.gunumdeyim nefes problemi , morluk 0 . Ve suan bile cok guzel duruyor dogal hic degilse. Burun ucu düşürmek için revizyon oldum. Bandajlar çıksın fotograf koyucam:)