- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
- Konu Sahibi Mathilda50
-
Merhaba arkadaşlar, ablalarım...Ben 17 yaşında 75 kilo 158 boyunda bi kızım.hem boyum kısa hem kiloluyum malesef.Hemde kendimi bildim bileli. O kadar sıkıldım ki bu durumdan sürekli ağlamaktan hayal kurmaktan bıktım.yazın 2 ayda diyetisyene giderek 5 kilo verdim.ama okul başlayınca bu 5 kiloyu geri aldımm :'( şimdi sizden yardım istiyorum.sorunum şu ki okula gittiğim için öğlen sebze yemeği yeme gibi bi alternatifim yok maalesef.yaklaşık 1 buçuk ay sonra kuzenimin nişanı olacak hiç yoktan 6 7 kilo vermek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.öğlen yemek için okula sebze meyve götürsem tenefüslerdede ara öğün niyetine 1 porsiyon meyve yesem çok mu ağır olur? Ya da sabah akşam ne yiyebilirim evde? Yardımlarınızı bekliyorum ablalarım teşekkürler şimdiden.
Merhaba kızım. Sen neden bu kadar dert ediyorsun kilolarını ki?o kadar da çokdeğil. 17 yaşındasın,daha çok vereceksin. Sadece akşam yemeklerini kes,gündüz ac kalma. Hele bir de okul zamanı daha da dikkat etmen lazım,ac kalma. Hafta sonları detoks yaparsan,o sana yeter. Tatlı ve çikolatanı kes,bu kadar basit.
Sağlığınla oynama. Sen daha büyüme dönemindesin unutma.
Merhaba arkadaşlar, ablalarım...Ben 17 yaşında 75 kilo 158 boyunda bi kızım.hem boyum kısa hem kiloluyum malesef.Hemde kendimi bildim bileli. O kadar sıkıldım ki bu durumdan sürekli ağlamaktan hayal kurmaktan bıktım.yazın 2 ayda diyetisyene giderek 5 kilo verdim.ama okul başlayınca bu 5 kiloyu geri aldımm :'( şimdi sizden yardım istiyorum.sorunum şu ki okula gittiğim için öğlen sebze yemeği yeme gibi bi alternatifim yok maalesef.yaklaşık 1 buçuk ay sonra kuzenimin nişanı olacak hiç yoktan 6 7 kilo vermek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.öğlen yemek için okula sebze meyve götürsem tenefüslerdede ara öğün niyetine 1 porsiyon meyve yesem çok mu ağır olur? Ya da sabah akşam ne yiyebilirim evde? Yardımlarınızı bekliyorum ablalarım teşekkürler şimdiden.
benim tatli kardesim uzulme seni cok iyi anliyorum. Sana tavsiyem kahvaltini guzel yap bana diyetisyenin onerisini sana yaziyim sabah kalkinca 2 bardak su ic ve okula gitmedn once muhakkak kahvaltini yap haslanmis yumurta ye hem tok tutar hemde protein oldugu icin enerjini dusurmez oglede ise yanina ceviz gunkurusu kayisi al ve kucuk diyet sut arti 1 de elma bunlar seni eve gelene kadar idare eder ve bol su icmen gerekMerhaba arkadaşlar, ablalarım...Ben 17 yaşında 75 kilo 158 boyunda bi kızım.hem boyum kısa hem kiloluyum malesef.Hemde kendimi bildim bileli. O kadar sıkıldım ki bu durumdan sürekli ağlamaktan hayal kurmaktan bıktım.yazın 2 ayda diyetisyene giderek 5 kilo verdim.ama okul başlayınca bu 5 kiloyu geri aldımm :'( şimdi sizden yardım istiyorum.sorunum şu ki okula gittiğim için öğlen sebze yemeği yeme gibi bi alternatifim yok maalesef.yaklaşık 1 buçuk ay sonra kuzenimin nişanı olacak hiç yoktan 6 7 kilo vermek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.öğlen yemek için okula sebze meyve götürsem tenefüslerdede ara öğün niyetine 1 porsiyon meyve yesem çok mu ağır olur? Ya da sabah akşam ne yiyebilirim evde? Yardımlarınızı bekliyorum ablalarım teşekkürler şimdiden.
Cnm bende 17 yaşındayım 168 boyundayım 68 kiloydum şuan 8 kilo verdim öncelikle kilo vermek istiyosan bunu kafanda bitirmen lazım boğazdan kesmeyince ne yapsan olmuyo son zamanlarda adını çok duyduğum bi diyet vardı dukan diyeti onu uyguladım 8 kilo verdim kitabını okuyupta uyguladm bu diyetler bana ağır gelir diyosan diyetisyene git. okulda ara öğünlerde tarçınlı süt içebilirsin yoğurt vs yiyebilirsin bunun yanında yağsız ton balığı yiyebilirsin yalnız bunların yanında ekmek tüketme çünkü karbonhidratla protein tüketildiği zaman kilo aldırır inan ben sabah yumurta süt yiye yiye içimde yumurta ağacı çıkıcaktısabahta yumurta yemen seni tok tutar, bide bol bol pilates yaap unutma fıstık moralinide bozma kilolar çünkü hiç bi zaman kalıcı değildir. Tabi eğer inanıp başarırsaaan
benim tatli kardesim uzulme seni cok iyi anliyorum. Sana tavsiyem kahvaltini guzel yap bana diyetisyenin onerisini sana yaziyim sabah kalkinca 2 bardak su ic ve okula gitmedn once muhakkak kahvaltini yap haslanmis yumurta ye hem tok tutar hemde protein oldugu icin enerjini dusurmez oglede ise yanina ceviz gunkurusu kayisi al ve kucuk diyet sut arti 1 de elma bunlar seni eve gelene kadar idare eder ve bol su icmen gerek
ne yaptin matilda zayiflayabildin mibenim tatli kardesim uzulme seni cok iyi anliyorum. Sana tavsiyem kahvaltini guzel yap bana diyetisyenin onerisini sana yaziyim sabah kalkinca 2 bardak su ic ve okula gitmedn once muhakkak kahvaltini yap haslanmis yumurta ye hem tok tutar hemde protein oldugu icin enerjini dusurmez oglede ise yanina ceviz gunkurusu kayisi al ve kucuk diyet sut arti 1 de elma bunlar seni eve gelene kadar idare eder ve bol su icmen gerek
ne yaptin matilda zayiflayabildin mi
ya sorun şu ki ben tek başıma okulda diyet yapamıyorum çünkü arkadaşlarım gözümün önünde bir sürü şey yerken bende dayanamıyorumama arkadaşlarımla anlaştım senin dediğin şekilde diyet yapıyorum 2 gündür bakalım inşallah vericem şu kilolarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?