yardimm esinin sperm dna sinda kirikligi olupta tup bebek de basari elde eden varmi a

hazel canim ozelden cvpladim ins gelmistir
bu arada ben gitmiyor zannetigim mesajlar gitmis galiba gecen gormuyordum simdi goruyorum

hazel canim napiyorsun grusmeyeli arastimalar ne yonde
ben birde ari sutu denemeyi dusunuyorum

canım bız kullanıyoruzda morfolojıye pek etkı etmedı.hemde gercek arısutu aldık bal polen karıstrdık .ama bılemıyorum gercı daha DFI yaptrmadık bır daha belkı dusmustr.denemekte fayda var tabı deneyın yınede.şifa olsun arkadasım ne dıyım Rabbime dua etmekten baska care yok .ama olumsuz dusunme yaaa esının spermı olmayan cok kısı hamıle kaldı.1 tane spermde bulunur arkadasım oyle dusunelım gelsın bebısler

evet canim cok haklisin allahim ol dedikten sonra olur ben buna inaniyorum
dfi ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz bizde bu vitamilerden sonra bakicaz degisme varmi ocak sonunda yaptircaz insallah allahim biraz sevindirsin biraz duzelme olsun ve insallah dr deneyelim der

ari sutu ben iki yil once esime almistim bizde artis olmustu morfolojide
insallah sizdede duzelme olur

aşkolsun asim yaa beni unutmuşsun.........koca sitede 3 degil benle birlikte 4 kişi varız.......
ben artık dert etmiyorum şükür....çocuk olmadanda pekala yaşanılabilir.....inşallah bu fikir hep benimle kalır.....

yok canim benim unutmadim keske olmasaydin da yazmasaydin bende seni saymasaydim canim arada gel de birbirimize destek olalim sen neden umidini kesiyorsun canim burayada yazarmisin yuzde kacti sizin ve yine test yapmayi dusunuyormusun evet seninle birlikte dort kisi olduk
insallah hepimizin bebeklerimize kavusuruz kizlar
arkamahalle
nzmyhn
daglar
hazel​

allahim hayirlisi ile bizleride evlat sahibi et
umudumuzu elimizden alma

belki birileri gorur bilgi alisverisinde bulunurum diye yeniliyorum mesaji ama kimse yokmu cok uzgunum bu sonuca
bence tup bebek deneme imkani olmasi bile harika birsey

Kızlar bu konuda bilgim yok ama ben bişey sormak istiyorum doktor bizden sperm fısh testi istedi bu dfı ve sperm fısh aynı testmi farklımı bilen varmı ?

tam olarak bi fikrim yok benimde fish hakkinda bende bunu merak etmistim bi ara cunku fixh dede bi boya yardimi ile saglikli sperme bakiliyor diye duymustum

kimse yokmuuu oralarda

merhaba canim ben yurtdisinda yasiyorum benim esimde de translokatcie var yani
kromozom bozuklugu kromozomlarin 2 ve 10 numarali kromozomlarin baslari kopup
birbirine yapismis bu yuzden bizim dogal yolla olacak cocuklarimizda sakatlik tehlikesi cok yuksek
ben zate 2 kere normal gebelik yasadim ve ikisinide kaybettim evet geliyim simdi tup bebek denemesine

ilk denememi aralik 25 de basladim ilk baskilayici ignelere basladim
1 hafta sonra hormon ignelerine basladik derken 15 yumurtam olustu
ama cok agri cektigimden 14 u toplandi 21 ocak ta ve ertesi gun aradilar
6 tanesi embriyo oldu dendi ve pazartesi gunu tekrar bildiricez dediler pazartesi
gunu tekrar soylediler 6 tanesi hala duruyor sali gunu dna si yapilacak
sali gunu 4 de gelin sonuc verilecek ve saglikli cikarsa tranferin yapilacak dendi
gittik bekledik ve 6 embriyodan sadece 1 tanesi saglikli cikti geriye kalan 5 tanesi
sagliksiz cikti saglikli cikan tek embriyom yerlestirildi ve suanda idrar testine gore hamileyim
allah isteyince hersey oluyo canim yeterki zamani gelsi yeterki allah istesin
sadece inanin ve duanizi eksik etmeyin herzaman pozitif olun ben henuz bebegimi gormedim
kismet olursa onumuzdeki hafta kontrolum var insallah bebegimi gorurum kalp atislarini duyarim
en cok istedigim sey bu rabbim herkese nasip etsin insssss.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…