Yardımm. Fikir alisverişii

Fatmamuselleme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
29
6
1
35
Herkese iyi aksamlar. Ben fikir almak istiyorum. Memurum calisiyorum ama bi gun calisip iki gun evdeyim bazen uc gun evdeyim. Instagramdan bi sayfa acmak istiyorum satis uzerine. Ama klişe olsun istemiyorum su anda arastiriyorum henuz bulamadim birsey burda da yazmak istedim. Bis zamanlarimda boyle birseyle ilgilenmek istiyorum cocugum yok esim de yardimci olur. Sizce ne satmaliyim hadi beyin firtinasi yapalim yardim edin. Satis yapanlardan da destek bekliyorum

Ayakkabi olabilir ..Replika ürünler.
Ya da 55000 hali örtüsü sayfalarından biri
Bence insta artik eskisi gibi değil
Atı alan Üsküdar i geçmiş;)

Aslında doğal şeyler satıyor şu aralar, iyi de bir internet sitesi kurarsanız daha güvenilir olur. Salçadır reçeldir pestildir turşudur... Saklaması kolay ve uzun süre saklanabilecek besin maddelerini satabilirsiniz. Sonra sanırım çeyiz için lif vs yapanlar da var. Bir de nikah şekeri, nişan tepsisi, konsept şeyler satan sayfalar da var ki malzemeleri yurtdışından bir siteden aşırı ucuza getirtip, ufak tefek parçaları birleştirip 100-200tlye satıyor insanlar 10 liraya mal ettikleri şeyleri.

Kampanya uzerinden makyaj malzemeleri, bir alana bir bir bedava turunden ayakkabilar, cantalar, badiler,tunikler vesayri cok var facede oyle takipte oldugum :)))) nerden alip nasil edeceginizi bilirseniz ogrenirseniz koseyi donersiniz

Aslında doğal şeyler satıyor şu aralar, iyi de bir internet sitesi kurarsanız daha güvenilir olur. Salçadır reçeldir pestildir turşudur... Saklaması kolay ve uzun süre saklanabilecek besin maddelerini satabilirsiniz. Sonra sanırım çeyiz için lif vs yapanlar da var. Bir de nikah şekeri, nişan tepsisi, konsept şeyler satan sayfalar da var ki malzemeleri yurtdışından bir siteden aşırı ucuza getirtip, ufak tefek parçaları birleştirip 100-200tlye satıyor insanlar 10 liraya mal ettikleri şeyleri.
Nikah şekeri vs yapmistim kursa gidip el becerim cok iyi aslinda ama sanki cok ragbet yok gibi ona cunku calistigim kurs yani firma bile cok az is aliyordu her yerdee bayisi olmasina ragmen

Sermaye varsa kesinlikle çocuk eğitici oyuncak işine girin derim. Yurtdışı sitelerinden 15-20 tl ye alıp burada 70-100 arası satıyorlar hemde peynir ekmek gibi. Çocuk üzerine yapılan herşeyde çok iyi para var

Yurtdışı siteleri güvenilir mi acaba bilginiz var mi.
Benim yaptığım üç site var uygun fiyatlı bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Örneğin bir kere ürünüm söylemen tarihe kadar gelmedi bende belirttim gelmediğini para iadesi yaptılar 3 gün sonra ürün geldi elime parayı geri ödeyeceğimi ürünün geldiğini yazdım kesinlikle ücret istemediler aksamadan dolayı özür dileyip ürünü hediye etmek istediler

Back
X