yardımm kızlarr??

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
nerden baslasam bilmiyorum ,konu hakkında bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa cok mutlu olurum kızlar.sımdı sorunum işyerımle 1,5 yıldır calsıyorum burada ite kaka bu sekılde buraya kadar geldık hep bi sorun müdürüyle satıs temsılcisiyle ,en satıs temsılcısı bana hakaret etti gerekli yerlere sikayet ettım fakat maalesefki işten cıkarmıyolar cok saygısız ahlaksız biri ne yapsam olmadı artık kendım ayrılacagım kızlar ama tabı istifa edecegim için her hakkım ölecek tazmınat haklarım falan ,aslında sebeplerim var ama işte elımde delilim yok maalesefmafoldumbenvarmı bi fikri olan bi şekilde tazmınat alıp cıkmam için yapabılecegım birsey öneresi olan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırımm :gitme:

canım bakıyorum ama maasım yüksek tazmınat alırsam 3-4 bin civarı alırım az degıl hemde cok canımı yaktılarr

Maaşın iyiyse bundan daha iyi iş bulamayabilirsin.
Görme duyma canım.
Sen işinden olursun karsılık versen de..
Bu insanları hiç anlayamıyorum.
Daha hoşgörülü olsa insanlar.
Hiç kimse keyiften çalışmıyor..

canım ben sinirlendıgımde ellerım baslıyo titremeye sesım öle cok gerılyıorum karsılık verıyorum ama karsımdaki adam yüzsüz bişey daha söluyo tek bayanım bide hepsi erkek maas felan umrumda degıl lulucum allah büyük napalım

"mobbing" denir bu yaşadığınıza. işyerinde psikolojik tacizdir.. ma bu sebeple ayrılıp tazminat almanız için mahkemeye falan vermeniz lazım işvereninizi. e sıkıntılı işler tabi.. sizbir yandan burada çalışıp bir yandan da kendinize yeni bir iş arayın bence..

Bir de erkek ha..
Bu kadar karaktersiz insanlar demek ki.
Bir bayana nasıl böyle davranabiliyorlar klava:
Şikayetlerini de etmişsin.
En iyisi biraz sabret cevap verme hiç onlar sanki yokmus gibi davran.
Bu süre içinde aynı sartlarda baska bir iş arastır ne olur ne olmaz elinin altında olsun canım

arıyorum canım bunca zaman duymazdan geldım ama yok güzelim yaa birde duydumki bu kız işten cıkamaz falan filan dıyolarmıs :mymeka:ne demekse ahlaksızlarrr :mymeka:

öleler güzelim yaaa karakter olmayınca yapıcak bişi yokk :gitme:

İş yerleri pek bu durumda haklarını ödemek istemez ama
durumunu anlatıp, illa ayrılacaksan, tazminatla ayrılmak istediğini söylesen.

mobbingle ayrılabilirsin ama bunu mahkeme yoluyla yapabilirsin ancak. ve mobbing kavramı mahkeme açısından biraz sayut bi kavram olduğu için yani belgelerle ispatlamak zor kesinlikle kazanırsın diye birşey diyemem. uzunda sürebilir zaten bu durumda...

maaşın yüksek ama bakalım sskda maaşın gerçek mi gösterilmiş. çünkü alacağın tazminat sskda gösterilen tutar üzerinden olacaktır ve seneye bir maaş dolayısıyla asg.ücretten yatıyorsa maaşın alacağın tazminatta en fazla bin tl olur

aslisim bence is bulana kadar SIK disini
o zamana kadarda kendini kovdurtmaya calissan bilmiyorumkismile o zaman tazminat alabilirsin dimi??

sen işten ayrılarak onların istediğini elelrine verip güldürecekmisin kendine yapma bunu. ben memurum ama neler neler yaptılar anlatsam roman olur vallahi. sözlü tacizler yoldan çıkartmaya çalışmalar kullanmak istemeler of allahım sabır diyordum hep. o kadar sabırlı ve sakin bir yapım vardıki ama sinirden ağlama krizlerine giriyordum resmen. iftiralar hakaretler. en son duyduğum kelime istifanı ver çek git yoksa ben attırmasını bilirim olmuştu. bende yumruğumu masaya vurup attırabiliyorsan attır ama bende bildiklerimi cümle aleme anlatırım ne makamın kalır ne bu şehirde saygın demiştim çektim kapıyı çıktım. senelerdir hlada uğraşıyor adam benimle ama bişey duyduğum anda bende konuşmaya bir başlıyorum susturmak için uğraşıyor şimdide :)))))
sen güçlü birisisin bir pislik için işini bırakmaya değermi. o kişiyi görme, duyma işini yap

aslisim bence is bulana kadar SIK disini
o zamana kadarda kendini kovdurtmaya calissan bilmiyorumkismile o zaman tazminat alabilirsin dimi??

bunlar yüzsüz yaaa vıztıgımm neler dıyom kovmuyolardaaa merkez benı sevıyo ama ordan pek müdahale edemıyolar güzelim yaaa

cok düşündüm inan yılmayım dedim ama ilkolsa keske cnmm yetmıs artık tak etmiş canımaaa

şikayetlerini sözlümü yapıyorsun yoksa mail yoluyla mı yapıyorsun? biliyorsun söz uçar,yazı kalır.istersen müdürüne yazılı ver şikayetlerini ama öncedende size sözlü şikayette bulunmuştum diye başla.elden yazarsan fotokopisini çek öyle ver şikayetini yazdığın kağıdı.mail yoluyla yollarsanda mailini sakla.daha sonra işine yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…