- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
bunlar yüzsüz yaaa vıztıgımm neler dıyom kovmuyolardaaa merkez benı sevıyo ama ordan pek müdahale edemıyolar güzelim yaaa
cok düşündüm inan yılmayım dedim ama ilkolsa keske cnmm yetmıs artık tak etmiş canımaaa
aslisim bence is bulana kadar SIK disini
o zamana kadarda kendini kovdurtmaya calissan bilmiyorumkismile o zaman tazminat alabilirsin dimi??
ne gibi rahatsizliklar ve hakaretlere ugruyorsun?
arti tek kadin oldugun icin arkadasin onerdigi mahkemeyi acabilirsin
psikolik baski altindayim.. ama once patronuna yazili olarak anlat!
tek tek yaz ve tum bu sartlara ragmen hala burdaysam verdigim emegin karsiliginda hayatimi kazanmak icindir
ya bu terbiyesizlikleri onlersiniz
ya psikolojik tacizden mahkeme acarim
yada hakkimi vererek isten cikartirsiniz
gibi bir sey olamazmi?
Aslıcım ya iş bulana kadar biraz daha sabret diyecem ama yada bi şekilde onların seni işten çıkarmaları lazım ama nasıl olacak :teselli:
şikayetlerini sözlümü yapıyorsun yoksa mail yoluyla mı yapıyorsun? biliyorsun söz uçar,yazı kalır.istersen müdürüne yazılı ver şikayetlerini ama öncedende size sözlü şikayette bulunmuştum diye başla.elden yazarsan fotokopisini çek öyle ver şikayetini yazdığın kağıdı.mail yoluyla yollarsanda mailini sakla.daha sonra işine yarayabilir.
ay aslıcım yaa yazılı bildir durumu ama ne sonuç çıkar bilmem
cnm yaaa ne biliiiim ise gitmesen bi iki gün
gidince hicbi is yapmasan fln o zaman atarlar belki
Bencede,bırak onlar çıkarsınlar seni.Ama dikkatli olmakısın,usulüne uygun yap ne yapacaksan.Örneğin sık sık izin al,tam gün ,arada 2 saatlik,yarım günlük izinler.Sık ssık doktora git,ne bileyim yap bir şeyler,işe geç gitmeye başla,sorunlarım var de :)
aslı iş bulmak zorrrrr:çok üzgünüm: tazminatı alman içinde senin onları yıldırıp kovulman lazım boshayallersmile
seni deli eden pislik belli ki seni işten sepetlemek için yaptı ne yaptıysa:mymeka: sende onu kendi silahıyla vur sende onu bezdirrr
Öf ne sinir bozucu.
Çıksan çıkılmaz, kalsan kalınmaz.
Bence zor da olsa kalın, sizi işten çıkarmasını bekleyin, bu kadar çekmişsiniz madem, tazminatsız olmaz.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?