Yardımm

Profilinizde yaşınız 25 olarak görünüyor, eşiniz de 41 yaşındaymış? Yaş farkınız doğru mu
Ayrıca maddi manevi ihtiyacınız yoksa bu zamana kadar niye şiddete göz yumdunuz?
Aileniz de varmış arkanızda :işsiz:
Evet aramızda yaş farkı var doğru. Ben eşimi çok severek evlendim. Herkes yaş farkının sorun olacağını anlattı durdu kimseyi dinlemedim. Birazda kendimi ispat etmek icin belkide aptallık ettim kısacası

Evlenmeden oncede boylemiydi?? Bazen burda nisanli kizlar şoyle boyle oluyor napsam evlenince duzelirmi diyorlar. Sakin yakma kendi deyince suclu oluyoruz.. iste duzelmiyor. Bir insan neyse hep o.. Anlattiklariniz ufak sebepler gibi gorunsede boyle boyle buyuyecek sorunlar. Bence asla hafife alinmamali

Evet aramızda yaş farkı var doğru. Ben eşimi çok severek evlendim. Herkes yaş farkının sorun olacağını anlattı durdu kimseyi dinlemedim. Birazda kendimi ispat etmek icin belkide aptallık ettim kısacası
Eşiniz var olan özgüvensizliğini aşağılık kompleksini, şiddete başvurarak kapatmaya çalışıyor
Hiçbir şekide o adama ihtiyacınız yokmuş lütfen bir an önce boşanın

Eşinizde önlenemez bir öfke kontrolü var .

Bunun dışa vurumu olarak da şiddet baş göstermiş

Yaptıkları yapacaklarının teminatı . Eğer çalışmıyorsanız işe başlayın . Bir şekilde ekonomik özgürlük kazanıp o evden ayrılmalısınız .

Küçük bir kıvılcımda eline silah alıp yürüyecekmiş izlenimi verdi bana eşiniz .

Evlenmeden oylede boylemiydi?? Bazen burda nisanli kizlar şoyle boyle oluyor napsam evlenince duzelirmi diyorlar. Sakin yakma kendi deyince suclu oluyoruz.. iste duzelmiyor. Bir insan neyse hep o.. Anlattiklariniz ufak sebepler gibi gorunsede boyle boyle buyuyecek sorunlar. Bence asla hafife alinmamali
Bir adam nişanlıyken ne ise evlendikten sonra da aynıdır. Ben bugüne kadar değişenini görmedim duymadım. Ama maalesef bende inandım değişeceğine. Ama de ğiş mez. Ben sütten çıkmış ak kaşıkmıyım? Tabiiki hayır. Ama İnan’ın çok yıprattı beni çok üzdü. Bu yüzden nişanlıylen aklınızda en ufak bir pürüz varsa evlenmeyin. Ve böyle uçurum bir yaş farkında sakın göz ardı etmeyin.

Kk da konulara bakarken içten içe derdim ki insanların kendi aklı kendine yetmiyor mu birde buraya yazıp akıl istiyorlar diye. Ama artık bende kendimi burada buluveriyorum. Öncelikle eşimin agresif yapısından artık yoruldum. Sürekli bana her şeyi yapıp yapıp beni manipüle ederek kendimi suçlu hissetmemi sağlıyor. Bugünkü olayı net şekilde aktarıyorum. Beraber dışarı çıktık yemek yedik her şey çok güzel sonra benim bankada küçük bir işim vardı Bankaya girdik. Her bankaya gidişimizde çocuk gibi gişede gelip yanımda durup her lafa atlamasından artık sıkılmıştım ve bu sefer sıra beklerken özellikle rica ettim hayatım lütfen yanımda bekleme diye. Neyse sıram geldi geçtim gişeye işimi hallediyorum bir baktım yine yanımda bitti. Bende sinir oldum ve dedimki ne oldu hayatım bir şey mi oldu geldin dedim hiç cevap vermeden hala bekliyor yanımda ama dişlerini sıkıyor yanı. Sonra çıktık bankadan başladı sinirli sinirli sesini yükselterek konuşmaya. Sonra yürüyoruz insanların içinde benimde öyle bir konuşuyorki beynimden kaynar sular indi. Sonra verdim arabanın evin anahtarını sen git ben gelmiyorum dedim aldı gitti. Suan tek basıma bir yerde oturdum kahve içiyorum. Belki küçük bir mesele gibi gelebilir kiminize ama bende artık birçok olayın birikimi. Sizce ne yapmalıyım eve gitmelimiyim yoksa beni zaten sokakta bırakıp giden bir adamın peşinden gitmek yerime bir arkadaşıma gidip onda mı kalmalıyım

Zamaninda bizde boyle bir olay yasadik. Sokak ortasinda ufak bir tartisma o gidince bende ciikip gitmistim kafami dinledim biseyler ictim. 3 gun sonra avutta buldum.. bosanma davasi acmaya. Bence uzatmayin cunku ufak meseleler birden buyuyebiliyor.

Yerinde olsam kimseye gitmez bir otele giderdim...
Kimsenin aklına ihtiyacım olmadan,tüm hayatımı gözden geçirip programlar sakinleşince planımı uygulardım.

Sen eşini bizden çok daha iyi bilirsin.
Bu iş sadece '' Bankada yanıma geldi,dişini sıktı ,bana bağırdı olayı değil.
Sen eşinden korkuyorsun..
Evlilik ve eş olmak sevgi bunu barındırmaz,eşinden korkmaya başlarsan evlilik sadece senin ittirmenle gider.
Sana yazık değil mi?
Ayrıl demem bana düşmez önce sağlam kafayla sen karar ver
c014-gif.1318327

Yanıyorum yanıyorum neye yanıyorum biliyor musunuz. Ben bu adam icin okulumu yarıda bıraktım. Ama hiçbir şey icin gec degil. Kaldığım yerden hayata tutunucam. Beni o kadar güzel motive ediyorsunuzki. Allah bin kere razı olsun

Yerinde olsam kimseye gitmez bir otele giderdim...
Kimsenin aklına ihtiyacım olmadan,tüm hayatımı gözden geçirip programlar sakinleşince planımı uygulardım.

Sen eşini bizden çok daha iyi bilirsin.
Bu iş sadece '' Bankada yanıma geldi,dişini sıktı ,bana bağırdı olayı değil.
Sen eşinden korkuyorsun..
Evlilik ve eş olmak sevgi bunu barındırmaz,eşinden korkmaya başlarsan evlilik sadece senin ittirmenle gider.
Sana yazık değil mi?
Ayrıl demem bana düşmez önce sağlam kafayla sen karar ver
c014-gif.1318327
O kadar haklısın ki. Beni resmen sindirdi korkutarak. Hep dedim ona ben sana saygı duyayım saygı duyarsam nerede duracağımı bilirim ama korkuyla beni arsızlaştıeırsın dedim. Ama o hep gurur durdu ondan çekinmemden.

Bir adam nişanlıyken ne ise evlendikten sonra da aynıdır. Ben bugüne kadar değişenini görmedim duymadım. Ama maalesef bende inandım değişeceğine. Ama de ğiş mez. Ben sütten çıkmış ak kaşıkmıyım? Tabiiki hayır. Ama İnan’ın çok yıprattı beni çok üzdü. Bu yüzden nişanlıylen aklınızda en ufak bir pürüz varsa evlenmeyin. Ve böyle uçurum bir yaş farkında sakın göz ardı etmeyin.
Soyledillerinin hepsini sen yapmissin zaten allah bundan sonra kendinden daha emin adimlar atmani nasip etsin.

Yanıyorum yanıyorum neye yanıyorum biliyor musunuz. Ben bu adam icin okulumu yarıda bıraktım. Ama hiçbir şey icin gec degil. Kaldığım yerden hayata tutunucam. Beni o kadar güzel motive ediyorsunuzki. Allah bin kere razı olsun
Aynen öyle, asla geç değil. Henüz 25 yaşındasınız. O adama hiçbir şekilde mecbur değilsiniz. Her şey biz insanlar için, yapmışsınız bir hata; neresinden dönerseniz karsır
Siz şanslı azınlıktansınız ki aileniz yanınızda, maddi olarak bağlı değilsiniz. Lütfen bir an önce kurtulun şu heriften
Eşyalarınızı bile almaya gitmeyin, gidecekseniz fe polis eşliğinde gidin

O kadar haklısın ki. Beni resmen sindirdi korkutarak. Hep dedim ona ben sana saygı duyayım saygı duyarsam nerede duracağımı bilirim ama korkuyla beni arsızlaştıeırsın dedim. Ama o hep gurur durdu ondan çekinmemden.

Korku hiç bir ilişkiyi sağlam tutamaz.
Bir çocuk bile korkttuğu,korkarak büyümek zorunda olduğu babasına ilerde saygısı kalmaz.

Eşin işin b..kunu çıkarmak istemiş.
Sen ondan korkacaksın ama dışarıda başkalarına kedi olacak...
Seni Allah'ın emaneti bilerek sarıp sarmalamadıktan sonra ne yapacaksın öyle kocayı?

Kendini güzelce dinle,en iyi kararı sen verirsin.
Yanlış aldığın karalarda omzunda ağlayacak bizler değiliz.
Hakkında hayırlısı olsun canım
a020-gif.1318789

Bakın bu dediğimi belki doğru bulmayanlarınız olacaktır ama kadın erkekten alt seviyede olmamalı kesinlikle. Eşimdir fikirlerine saygı duyarım, düşüncelerini önemserim bunlar ayrı -ki olması gereken şeyler aslında-. Ancak erkeğin sizi ezmesine müsade etmemelisiniz. Tartışmanızla ilgili yorum yapmıycam her evlilikte tartışmalar oluyor ama bir erkek için okulu yarıda bırakmayı anlamıyorum ben. Duyunca istemsizce kızıyorum kusura bakmayın. Bu fedakarlık değil bence. İnsanın kendine, hayatına saygısı olmalı ve kimse sizin hayatınızın önüne geçmemeli.

Bakın bu dediğimi belki doğru bulmayanlarınız olacaktır ama kadın erkekten alt seviyede olmamalı kesinlikle. Eşimdir fikirlerine saygı duyarım, düşüncelerini önemserim bunlar ayrı -ki olması gereken şeyler aslında-. Ancak erkeğin sizi ezmesine müsade etmemelisiniz. Tartışmanızla ilgili yorum yapmıycam her evlilikte tartışmalar oluyor ama bir erkek için okulu yarıda bırakmayı anlamıyorum ben. Duyunca istemsizce kızıyorum kusura bakmayın. Bu fedakarlık değil bence. İnsanın kendine, hayatına saygısı olmalı ve kimse sizin hayatınızın önüne geçmemeli.
:super::super: altina imzami atarim ...cok iyi

Bence kendi aklınız size yetermiş.
Bu da yeni moda herhalde kk ya yazıp aynı zamanda buradakileri küçümsemek.

Bence eşinizle de sorununuz onu yönetmeye çalışmanız.

Eşim bana bankada yanımda durma desin hele bi. Ben nerede durup nerede oturacağımı bilmiyor muyum?

Bence kendi aklınız size yetermiş.
Bu da yeni moda herhalde kk ya yazıp aynı zamanda buradakileri küçümsemek.
Niyetim küçümsemek değil kesinlikle. Yazdıklarımdan bunu nasıl çıkardığınızı da anlayamadım açıkcası. Hatta burada kadınları yücelttiğimi düşünüyorum. Herşeyi yapabiliriz evlilik bunlara engel değil ki. Ben fikirlerimi, hayat görüşümü yazdım. Uymayabilir tabi ki size ama bu şekilde algılamanız aslında sizin bizi(hemcinslerinizi) küçümsediğinizi göstermiyor mu?

Kk da konulara bakarken içten içe derdim ki insanların kendi aklı kendine yetmiyor mu birde buraya yazıp akıl istiyorlar diye. Ama artık bende kendimi burada buluveriyorum.
Bunu siz yazmışsınız.
Niyetim küçümsemek değil kesinlikle. Yazdıklarımdan bunu nasıl çıkardığınızı da anlayamadım açıkcası. Hatta burada kadınları yücelttiğimi düşünüyorum. Herşeyi yapabiliriz evlilik bunlara engel değil ki. Ben fikirlerimi, hayat görüşümü yazdım. Uymayabilir tabi ki size ama bu şekilde algılamanız aslında sizin bizi(hemcinslerinizi) küçümsediğinizi göstermiyor mu?
Benim algımı da mı yönetmeye çalışıyorsunuz?
Kendi yazdıklarınızı okumayıp beni hemcins düşmanı ilan etme komedinizi izledik. Aferin iyi laf cambazlığı yapıyorsunuz ama bu huylarınız evliliginizi bitirecek.

şimdi farkettim siz konutu açan üye değilsiniz neden bana trip atıp garip cevap yazıyorsunuz

Benim cevabıma yazdığınızı düşünmüştüm. Açıkcası o şekilde düşünmemenize sevindim şu anda. Konuyu açan kişinin de evliliğiyle ilgili hiç yorumda bulunmadım. Sanırım karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş

Kocanı niye bankada yanına geldi diye fırçalıyorsun?gelsin ne var bunda?siniri belki de sırada Beklemeye sıkılmış olabilir.Bende bankada beklerken sinirlenirim genelde.öncesini bilmiyorum ama bu kadar basit konuda olgun davranın.Evlilik bu çocuk oyuncağı değil.Tartışmalar olabilir.Sanki aranızda güç savaşı var.sen onu o seni yönetmeye çalışıyor gibi duruyor. Olgunlukla sakince konuşup bir de onun tarafından baksanız olaylara belki düzelir?

Back
X