- Konu Sahibi caresiz4848
-
20 yasindayim 16 aylik bi iliskim var ve sevgilim cok mukemmel bi erkek beni mutlu etmek icin herseyi yapiyor.ama bi sorunum var bi kac sene once cinsel anlamda bi iliskim oldu ve bekaretimi kaybettim sevgilim baslarda bunu hic problem etmiyordu ama artik hep aorun yapiyor en ufak tartismada o konuyu acip beni ve kendisini uzuyor o kisiyle yaptiklarim her zaman gozunun onune geliyormus bni paylasamiyormus ve icinde hep bi ukte olarak kalacakmis bana yalvariyor ne olursun bna bunu unuttur diye ama elimden hic bir sey gelmiyor :-( .onun gbi bir erkegi kaybedemem ama katlanamiyorum da..kafam cok karisik.bekaretimi kaybettim ve sevdigm adam bni kabullendi bunu yapmasi guzel ama surekli bu konuyu acmasi basima kakmasida canimi sıkıyor.bi akil verin ne olur.ne yapayim ayrilmalimiyim sizce
Nasil unutturubilirim :-(Cok çelişkili onceden bunu bikip kabul etmesi sonralarda ise bunu tartismalara dahil etmesi bunun kabullenmedigi dili ile söylemiş sma bunu içinde yediremiyor belli sana ayril veya ayrilma diyemem ama bu hep boyle devam ederse zaten iliskiniz de yara alir.
Her tartismada bu konuyu aciyor vr bna ne zaman dokunsa ilkini niye benle yasamadin diye duygu sömürüsü yapiyor.brni sevdiginden eminim ama sadece sevgiyle yuva kurulur mu
ilkini niye benle yaşamadın diye duygu sömürüsü yapmasında kitli bence tüm durum ve çok net
Nasil unutturacagini ben bilemem madde sahibine sor yanliz arkadasiniz sizden birsey bekliyor gibi bir iliski yasadiniz mi bilmiyorum ama onu kasdetmesin unutturmaklaNasil unutturubilirim :-(
Net olan nedir sizce ?
Nasil unutturacagini ben bilemem madde sahibine sor yanliz arkadasiniz sizden birsey bekliyor gibi bir iliski yasadiniz mi bilmiyorum ama onu kasdetmesin unutturmakla
Sevgilimle beraber oluyoruz ve ilk defa bnmle olmus aslinda buda bi problem cunku surekli iliskiye girdigimiz icin pismangini dile getiriyor sana kiydim deyip duruyor.adetlerine cok duskün birisiilişkiniz ne boyutta bilmiyorum ama acaba bi beklenti içinde mide onu yapmadığınız için mi size karşı böyle davranıyor?daha açık sormak gerekirse beraber oluyor musunuz yani?hiç olmadıysanız ve her tartışmada bunu öne sürüyorsa sizinle beraber olma niyeti var belli ki ya da ikinci ve çok düşük ihtimal kendisi hiç bir şey yaşamamıştır karşıdaki kişininde öyle olmasını bekliyordur niyeti ciddidir evleninceye kadar bekliyordur,yok kendide yaşadıysa bir şeyler size bu şekilde baskı yapmaya hakkı asla yok görüşündeyim
oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ediyorum.Canım benim eşimin de benden önce bir ilişkisi olmuştu . Ben de önceleri hep sorun yapıyordum. Hep başına kalkıyordum. Kafayı yemiştim resmen . Başta kabullenirim sanmıştım ancak kabullenemedim. Hiç güvenemedim . Ama cok seviyordum da.. Ayrılamadım.. Fakat o konuyu ne zaman acsam kaptıyordu sürekli bana bize acı cektirme gecmişi unut diye telkinde bulunuyordu . Onun gecmişini unuttugunu gerçekten beni cok sevdiğini zamanla farkettim. Gözü benden başka birşey görmüyordu.. Bunu hissettikten sonra kapandı zaten gecmişi kurcalamanın bir mantıgı yok bunu söyle. Hatırlamıyorum de neden bahsediyorsun bilmiyorum de . Pişmanım falan deme ama unuttugunu belirt , gecmişin senin için bittigini gercek dogru insanı buldugunu onu kaybetmek istemediğini ve gecmişle birbirinize zarar vermemeniz gerektiğini konuş. Bir de yaşadıklarını anlatma ona, ayrıntıları sorarsa anlatma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevgilimle beraber oluyoruz ve ilk defa bnmle olmus aslinda buda bi problem cunku surekli iliskiye girdigimiz icin pismangini dile getiriyor sana kiydim deyip duruyor.adetlerine cok duskün birisi
Bak ya kafan nasıl çalışıyor maşallah hayran kaldım cidden.. ben saf gibi anlamadım şaka gibi ya erkek işte:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?