- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi caresiz4848
-
Kizim sende 20 yadindasin her erkek arkadaşinla iliski yasarsan zaten olmaz yasin küçük biraz daha kendine biraz deger ver bu kadar cinsellige karsiyimoncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ediyorum.
Sevgilimle beraber oluyoruz ve ilk defa bnmle olmus aslinda buda bi problem cunku surekli iliskiye girdigimiz icin pismangini dile getiriyor sana kiydim deyip duruyor.adetlerine cok duskün birisi.
Ben hep yaptigimin arkasindayim ama bu seferde fikirlerimiz uyusmuyor deyip kavga cikariyor anlayamiyorum onu.ilk baslarda konusu bile acilmazken simdilerde her firsatta sorun cikariyorKabullenip kabullenmemek diye bir seçenek yok, ilişkiyi bitirmek ya da geçmişe sünger çekip devam etmek gibi seçenekler var. Bu da senin elinde. Öncelikle bu ezikliği üstünden at. Kimseye ondan önce yaşadıkların hakkında hesap vermek zorunda değilsin. Anladığım kadarıyla istemediğin bişey yaşamamışsın. Belki sevdiğin için, belki o anlık yoğun duygularla ama ne olursa olsun isteyerek bişeyler yaşamışsın. Yaşadığının arkasında dur. Sevgiline karşı dik dur. Beni yargılamak senin haddin değil de. İlk başta sert adam pozu yapar, sonra seviyorsa seni kuyruğunu kıstırır. Ama sen böyle devam edersen evlenseniz bile seni ezmeye, büyük bir lütufta bulunmuş gibi davranmaya devam edecek.
Ben hep yaptigimin arkasindayim ama bu seferde fikirlerimiz uyusmuyor deyip kavga cikariyor anlayamiyorum onu.ilk baslarda konusu bile acilmazken simdilerde her firsatta sorun cikariyor
Ben hep yaptigimin arkasindayim ama bu seferde fikirlerimiz uyusmuyor deyip kavga cikariyor anlayamiyorum onu.ilk baslarda konusu bile acilmazken simdilerde her firsatta sorun cikariyor
Sevgilimle beraber oluyoruz ve ilk defa bnmle olmus aslinda buda bi problem cunku surekli iliskiye girdigimiz icin pismangini dile getiriyor sana kiydim deyip duruyor.adetlerine cok duskün birisi
Oyle bi adam degil..İlerde nolcak biliyomusun sevgilin bunları kabullenemicek ilk ufak ayrılmanızda bunu kendiside yapıcak oda gidip biriyle beraber olcak.içten içe içini rahatlatmış sayıcak bu konu o kadar tanıdık geldiki bana..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende boyle hissediyorum ama bi taraftanda kafam almiyor pahali hediyeler her hafta sonu cikip yanima gelmeler ayralalim desemde pesimi birakmamalar ne bileyim kafam karisikYa seni üzmek istemiyorum ama hevesini almış olabilir mi ya da iş ciddiye gidince yan ciziyor olabilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
20 yasindayim 16 aylik bi iliskim var ve sevgilim cok mukemmel bi erkek beni mutlu etmek icin herseyi yapiyor.ama bi sorunum var bi kac sene once cinsel anlamda bi iliskim oldu ve bekaretimi kaybettim sevgilim baslarda bunu hic problem etmiyordu ama artik hep aorun yapiyor en ufak tartismada o konuyu acip beni ve kendisini uzuyor o kisiyle yaptiklarim her zaman gozunun onune geliyormus bni paylasamiyormus ve icinde hep bi ukte olarak kalacakmis bana yalvariyor ne olursun bna bunu unuttur diye ama elimden hic bir sey gelmiyor :-( .onun gbi bir erkegi kaybedemem ama katlanamiyorum da..kafam cok karisik.bekaretimi kaybettim ve sevdigm adam bni kabullendi bunu yapmasi guzel ama surekli bu konuyu acmasi basima kakmasida canimi sıkıyor.bi akil verin ne olur.ne yapayim ayrilmalimiyim sizce
Kendiside heycaninin azaldigini soyluyo ztn ama heycani azalinca bagliligi artmis flnda filanda..hem ayrilmak istemiyor hemde basima kakip duruyor.onceden iliskiye girdigm kiside benden 20 yas büyük en cok bunu sorun yapiyorIlk basta kabul etmesinin sebebini bendr diğer arkadaslar gibi düşündüm ... senle beraber olmak... birde erkekler ilk asik olduklari zaman herseyi görmezden gelebiliyorlar..iliski ilerledikçe ilk heyecanlari azalmaya basliyor. Mantik devreye giriyor...o zamanda yavas yavas yan cizmeler gerceklesebiliyor... senden ayrilabilir ilerde bu sebebi bahane ederek gibi geldi banada ne yazik ki arkadasim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizden istediği şeyin farkındamısınız. benden biri böyle talepte bulunsa haydi yoluna der çeker giderim. arkadaşım geçmiş bu değişmez,değiştirilemez. ve maalesef böylesi birşey biliniyorsa asla unutulamaz.... asla..... bu istanbulun fethini unutmak, cumhuriyetin ilanını unutmak, 80 darbesini unutmak gibi birşey. bunlar unutulamaz imkansızdır. maalesef geçmişte yaşanılan şeyler unutulamaz. ya kabullenecek seninle yeni hayatına misler gibi devam edecek yada keyfi bilecek... tutamayacağınız sözler vermeyin unuttururum diyerek...
20 yasindayim 16 aylik bi iliskim var ve sevgilim cok mukemmel bi erkek beni mutlu etmek icin herseyi yapiyor.ama bi sorunum var bi kac sene once cinsel anlamda bi iliskim oldu ve bekaretimi kaybettim sevgilim baslarda bunu hic problem etmiyordu ama artik hep aorun yapiyor en ufak tartismada o konuyu acip beni ve kendisini uzuyor o kisiyle yaptiklarim her zaman gozunun onune geliyormus bni paylasamiyormus ve icinde hep bi ukte olarak kalacakmis bana yalvariyor ne olursun bna bunu unuttur diye ama elimden hic bir sey gelmiyor :-( .onun gbi bir erkegi kaybedemem ama katlanamiyorum da..kafam cok karisik.bekaretimi kaybettim ve sevdigm adam bni kabullendi bunu yapmasi guzel ama surekli bu konuyu acmasi basima kakmasida canimi sıkıyor.bi akil verin ne olur.ne yapayim ayrilmalimiyim sizce
Ama onu kaybedemem...ve biri bni kabullenmisken ona boyun egmeliyim sonuc olarak bakire degilm
Bende boyle hissediyorum ama bi taraftanda kafam almiyor pahali hediyeler her hafta sonu cikip yanima gelmeler ayralalim desemde pesimi birakmamalar ne bileyim kafam karisik
Tamamen cocukluktu bnmki.o adaminkide sevgi degildi eminim.ama isteyerek olduSormadan edemicem bu ilişki yaşadığınız bekaretinizi kaybettiğiniz sizden 20 yaş büyük kişiyle birbirinizi seviyormuydunuz yani isteyerek mi oldu :26:
Tamamen cocukluktu bnmki.o adaminkide sevgi degildi eminim.ama isteyerek oldu
Sizin icin onemsiz benim icin onemli..hos onemliyse niye yaptin diceksiniz hic bir cevabim yok..halinize üzüldüm. ama bu kesinlikkle bekaretinizi kaybetmenize değil, sizin bunu acınası görmenize ve sırf bu yüzden kendinizi birine kabullendirme ihtiyacınıza.. yazık... ya şu an sahiden cümlelerimi toparlayamadım ama o en başta anlattığınız "muhteşem erkeğin" gerçekten öyle olduguna eminmisiniz. bence o sizin hayalinizdeki birşey.. yani o adam o kadar harika olsa siz gerçekten muhteşem bir ilişki içinde olsanız kendinizi kabullendirmiş hissetmezdiniz..
önemli olan sizi kabullenmesi değil- keza insan aşkı tarafından kabullenilmek değil sevilmek ister- geçmişinizi kabullenmesi... ama lütfen kendinizi birilerine muhtaç hissetmeyin sadece o lanet olası bekaret durumu yüzünden...
Sizin icin onemsiz benim icin onemli..hos onemliyse niye yaptin diceksiniz hic bir cevabim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?