• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimm

Kabullenip kabullenmemek diye bir seçenek yok, ilişkiyi bitirmek ya da geçmişe sünger çekip devam etmek gibi seçenekler var. Bu da senin elinde. Öncelikle bu ezikliği üstünden at. Kimseye ondan önce yaşadıkların hakkında hesap vermek zorunda değilsin. Anladığım kadarıyla istemediğin bişey yaşamamışsın. Belki sevdiğin için, belki o anlık yoğun duygularla ama ne olursa olsun isteyerek bişeyler yaşamışsın. Yaşadığının arkasında dur. Sevgiline karşı dik dur. Beni yargılamak senin haddin değil de. İlk başta sert adam pozu yapar, sonra seviyorsa seni kuyruğunu kıstırır. Ama sen böyle devam edersen evlenseniz bile seni ezmeye, büyük bir lütufta bulunmuş gibi davranmaya devam edecek.

oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ediyorum.
Sevgilimle beraber oluyoruz ve ilk defa bnmle olmus aslinda buda bi problem cunku surekli iliskiye girdigimiz icin pismangini dile getiriyor sana kiydim deyip duruyor.adetlerine cok duskün birisi.
Kizim sende 20 yadindasin her erkek arkadaşinla iliski yasarsan zaten olmaz yasin küçük biraz daha kendine biraz deger ver bu kadar cinsellige karsiyim
Erkek arkadasina gelirsek bastirilmis sanki zorla yapiyor afedersin bence sorunlari var evlensenizde bu sorunlariniz devam eder

Kabullenip kabullenmemek diye bir seçenek yok, ilişkiyi bitirmek ya da geçmişe sünger çekip devam etmek gibi seçenekler var. Bu da senin elinde. Öncelikle bu ezikliği üstünden at. Kimseye ondan önce yaşadıkların hakkında hesap vermek zorunda değilsin. Anladığım kadarıyla istemediğin bişey yaşamamışsın. Belki sevdiğin için, belki o anlık yoğun duygularla ama ne olursa olsun isteyerek bişeyler yaşamışsın. Yaşadığının arkasında dur. Sevgiline karşı dik dur. Beni yargılamak senin haddin değil de. İlk başta sert adam pozu yapar, sonra seviyorsa seni kuyruğunu kıstırır. Ama sen böyle devam edersen evlenseniz bile seni ezmeye, büyük bir lütufta bulunmuş gibi davranmaya devam edecek.
Ben hep yaptigimin arkasindayim ama bu seferde fikirlerimiz uyusmuyor deyip kavga cikariyor anlayamiyorum onu.ilk baslarda konusu bile acilmazken simdilerde her firsatta sorun cikariyor

Ben hep yaptigimin arkasindayim ama bu seferde fikirlerimiz uyusmuyor deyip kavga cikariyor anlayamiyorum onu.ilk baslarda konusu bile acilmazken simdilerde her firsatta sorun cikariyor

Erkek milleti işte. Biraz dik dur sert ol bu konuda, alttan alma. Bir süre sonra o alttan almaya başlar. Ya da umursama söylediklerini. Bu konuları açtığı zaman başka bişeyle ilgilen, gazete falan oku mesela ya da o an ne yapabiliyorsan. Bi süre sonra sıkılır açmaz konuları.

Ya seni üzmek istemiyorum ama hevesini almış olabilir mi ya da iş ciddiye gidince yan ciziyor olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgilimle beraber oluyoruz ve ilk defa bnmle olmus aslinda buda bi problem cunku surekli iliskiye girdigimiz icin pismangini dile getiriyor sana kiydim deyip duruyor.adetlerine cok duskün birisi

İlerde nolcak biliyomusun sevgilin bunları kabullenemicek ilk ufak ayrılmanızda bunu kendiside yapıcak oda gidip biriyle beraber olcak.içten içe içini rahatlatmış sayıcak bu konu o kadar tanıdık geldiki bana..

Ya seni üzmek istemiyorum ama hevesini almış olabilir mi ya da iş ciddiye gidince yan ciziyor olabilir

Bende boyle hissediyorum ama bi taraftanda kafam almiyor pahali hediyeler her hafta sonu cikip yanima gelmeler ayralalim desemde pesimi birakmamalar ne bileyim kafam karisik

Ilk basta kabul etmesinin sebebini bendr diğer arkadaslar gibi düşündüm ... senle beraber olmak... birde erkekler ilk asik olduklari zaman herseyi görmezden gelebiliyorlar..iliski ilerledikçe ilk heyecanlari azalmaya basliyor. Mantik devreye giriyor...o zamanda yavas yavas yan cizmeler gerceklesebiliyor... senden ayrilabilir ilerde bu sebebi bahane ederek gibi geldi banada ne yazik ki arkadasim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 yasindayim 16 aylik bi iliskim var ve sevgilim cok mukemmel bi erkek beni mutlu etmek icin herseyi yapiyor.ama bi sorunum var bi kac sene once cinsel anlamda bi iliskim oldu ve bekaretimi kaybettim sevgilim baslarda bunu hic problem etmiyordu ama artik hep aorun yapiyor en ufak tartismada o konuyu acip beni ve kendisini uzuyor o kisiyle yaptiklarim her zaman gozunun onune geliyormus bni paylasamiyormus ve icinde hep bi ukte olarak kalacakmis bana yalvariyor ne olursun bna bunu unuttur diye ama elimden hic bir sey gelmiyor :-( .onun gbi bir erkegi kaybedemem ama katlanamiyorum da..kafam cok karisik.bekaretimi kaybettim ve sevdigm adam bni kabullendi bunu yapmasi guzel ama surekli bu konuyu acmasi basima kakmasida canimi sıkıyor.bi akil verin ne olur.ne yapayim ayrilmalimiyim sizce

sizden istediği şeyin farkındamısınız. benden biri böyle talepte bulunsa haydi yoluna der çeker giderim. arkadaşım geçmiş bu değişmez,değiştirilemez. ve maalesef böylesi birşey biliniyorsa asla unutulamaz.... asla..... bu istanbulun fethini unutmak, cumhuriyetin ilanını unutmak, 80 darbesini unutmak gibi birşey. bunlar unutulamaz imkansızdır. maalesef geçmişte yaşanılan şeyler unutulamaz. ya kabullenecek seninle yeni hayatına misler gibi devam edecek yada keyfi bilecek... tutamayacağınız sözler vermeyin unuttururum diyerek...

Ilk basta kabul etmesinin sebebini bendr diğer arkadaslar gibi düşündüm ... senle beraber olmak... birde erkekler ilk asik olduklari zaman herseyi görmezden gelebiliyorlar..iliski ilerledikçe ilk heyecanlari azalmaya basliyor. Mantik devreye giriyor...o zamanda yavas yavas yan cizmeler gerceklesebiliyor... senden ayrilabilir ilerde bu sebebi bahane ederek gibi geldi banada ne yazik ki arkadasim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendiside heycaninin azaldigini soyluyo ztn ama heycani azalinca bagliligi artmis flnda filanda..hem ayrilmak istemiyor hemde basima kakip duruyor.onceden iliskiye girdigm kiside benden 20 yas büyük en cok bunu sorun yapiyor

sizden istediği şeyin farkındamısınız. benden biri böyle talepte bulunsa haydi yoluna der çeker giderim. arkadaşım geçmiş bu değişmez,değiştirilemez. ve maalesef böylesi birşey biliniyorsa asla unutulamaz.... asla..... bu istanbulun fethini unutmak, cumhuriyetin ilanını unutmak, 80 darbesini unutmak gibi birşey. bunlar unutulamaz imkansızdır. maalesef geçmişte yaşanılan şeyler unutulamaz. ya kabullenecek seninle yeni hayatına misler gibi devam edecek yada keyfi bilecek... tutamayacağınız sözler vermeyin unuttururum diyerek...

Ama onu kaybedemem...ve biri bni kabullenmisken ona boyun egmeliyim sonuc olarak bakire degilm

20 yasindayim 16 aylik bi iliskim var ve sevgilim cok mukemmel bi erkek beni mutlu etmek icin herseyi yapiyor.ama bi sorunum var bi kac sene once cinsel anlamda bi iliskim oldu ve bekaretimi kaybettim sevgilim baslarda bunu hic problem etmiyordu ama artik hep aorun yapiyor en ufak tartismada o konuyu acip beni ve kendisini uzuyor o kisiyle yaptiklarim her zaman gozunun onune geliyormus bni paylasamiyormus ve icinde hep bi ukte olarak kalacakmis bana yalvariyor ne olursun bna bunu unuttur diye ama elimden hic bir sey gelmiyor :-( .onun gbi bir erkegi kaybedemem ama katlanamiyorum da..kafam cok karisik.bekaretimi kaybettim ve sevdigm adam bni kabullendi bunu yapmasi guzel ama surekli bu konuyu acmasi basima kakmasida canimi sıkıyor.bi akil verin ne olur.ne yapayim ayrilmalimiyim sizce

Bu konunun artık sizi çok yıprattığını ve yeteri kadar pişman olduğunuzu belirtin.Eğer bir daha bunu başınıza kakacaksa devam edemeyeceğinizi belirtin.Bunu şimdiden yapmazsanız ileride çok büyük problem yaşarsınız bence.Evlenseniz bile bu devam eder bitmez.Siz onu değil o sizi kaybetme korkusu yaşasın.Eğer biterse de zaten bahane arıyor demektir

Sormadan edemicem bu ilişki yaşadığınız bekaretinizi kaybettiğiniz sizden 20 yaş büyük kişiyle birbirinizi seviyormuydunuz yani isteyerek mi oldu :26:

Ama onu kaybedemem...ve biri bni kabullenmisken ona boyun egmeliyim sonuc olarak bakire degilm

halinize üzüldüm. ama bu kesinlikkle bekaretinizi kaybetmenize değil, sizin bunu acınası görmenize ve sırf bu yüzden kendinizi birine kabullendirme ihtiyacınıza.. yazık... ya şu an sahiden cümlelerimi toparlayamadım ama o en başta anlattığınız "muhteşem erkeğin" gerçekten öyle olduguna eminmisiniz. bence o sizin hayalinizdeki birşey.. yani o adam o kadar harika olsa siz gerçekten muhteşem bir ilişki içinde olsanız kendinizi kabullendirmiş hissetmezdiniz..
önemli olan sizi kabullenmesi değil- keza insan aşkı tarafından kabullenilmek değil sevilmek ister- geçmişinizi kabullenmesi... ama lütfen kendinizi birilerine muhtaç hissetmeyin sadece o lanet olası bekaret durumu yüzünden...

Bende boyle hissediyorum ama bi taraftanda kafam almiyor pahali hediyeler her hafta sonu cikip yanima gelmeler ayralalim desemde pesimi birakmamalar ne bileyim kafam karisik

Hem ümit vermiyor hem de vazgecemiyor.. Ayrılırsa bazı zevklerden mahrum kalabilir . Ya ben böyle yorum yapıyorum ama tanımıyorum sonucta en iyi sen tanırsın. Ama ne olursa da gecmişden bahsetmesine soru sormasına izin verme gecmişi

Tamamen cocukluktu bnmki.o adaminkide sevgi degildi eminim.ama isteyerek oldu

Anladım canım.. Şimdi olan duruma bakalım hayatındaki kişiyi karşına alıp ben sana bu durumumu dürüstçe anlattım sende olgunluk göstererek kabul ettin her tartışmamızda bunu dile getirmen bence hoş değil rahatsız oluyorum diye tatlı bir dille belirt tepkisi ne yönde ölçmüş olursun belki bu yaptığının farkında değildir.. Yada öyle umuyorum..

Son düzenleme:
halinize üzüldüm. ama bu kesinlikkle bekaretinizi kaybetmenize değil, sizin bunu acınası görmenize ve sırf bu yüzden kendinizi birine kabullendirme ihtiyacınıza.. yazık... ya şu an sahiden cümlelerimi toparlayamadım ama o en başta anlattığınız "muhteşem erkeğin" gerçekten öyle olduguna eminmisiniz. bence o sizin hayalinizdeki birşey.. yani o adam o kadar harika olsa siz gerçekten muhteşem bir ilişki içinde olsanız kendinizi kabullendirmiş hissetmezdiniz..
önemli olan sizi kabullenmesi değil- keza insan aşkı tarafından kabullenilmek değil sevilmek ister- geçmişinizi kabullenmesi... ama lütfen kendinizi birilerine muhtaç hissetmeyin sadece o lanet olası bekaret durumu yüzünden...
Sizin icin onemsiz benim icin onemli..hos onemliyse niye yaptin diceksiniz hic bir cevabim yok..

Sizin icin onemsiz benim icin onemli..hos onemliyse niye yaptin diceksiniz hic bir cevabim yok..

Canım yaşın çok küçük. Kendimce söyleyim keşke kimseyle ilişkiye girmeseydin. Ben karışmam normalde cinsellik mevzularına herkes bildiğini yapsın derim ama küçüksün ve ben yaptığımın arkasındayım sözü biraz zorlama gibi geliyor bana. Bir de biz kadınlar ne kadar desek de zar mı namus diye çoğu erkek bunu önemsiyor. 26 yaşındayım ve Benim erkek arkadaşım ondan önce çocukça bir ilişkim olmasını bile takıyor zaman zaman. Sevgilimin de ilişkileri olmuş ilk ben olacağım hayallerim yok hatta zaman zaman sinir oluyorum. Bana ilk başladığımızda eğer benimle karşılaşacağını bilsen o insanla çıkar mıydın dedi asla dedim, aynen ben de seni tanıyacağımı bilseydim hiç biri olsun istemezdim. Ben kimseyi geçmişiyle değerlendirmem, hiç bir zaman cinsel ilişkisini sorgulamadım ne kadar ileri gittiğini çok detaylı olmasa da o söyler bazen fark ederim pişman olduğunu. Ona sorsan bir ben varım. Diyeceğim önce o unutmak istemesi lazım, sonra sen ona ondan başka biriyle olmanın pişmanlığını hissettireceksin, ne sorarsa sorsun detay anlatma, hatta hiç anlatma. Onu sevdiğini, pişmanlığını hissettir. Düzelir belki. Ama ablan olarak söyleyim ayrılırsan eğer diğer ilişkilerine cinsellik katma. Hem öylesi daha güzel, hem de bedeninden ziyade ruhunu üzme.

Back
X