• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm!!!!!

$2014-05-24 19.38.50.webp
Saçımın rengi bu:( Şimdi açıldı biraz tabii. Offf mecbur kuaföre gidicem sanırımm
Evet benim dediğimde oydu iste. O rengin ustune direkt küllü tutmaz. Önce cok acik kumral ardından kullu renkler olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ekleyebildimmi bilmiyorum ama şunları deneyebilirsin hem dogal hem guzel

Eklentiler

• $mat-kullu-kumral-sac-rengi-1.webp
    $mat-kullu-kumral-sac-rengi-1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $küllü-kumral-saçlar-2014-1.webp
    $küllü-kumral-saçlar-2014-1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 48
Himmm
Sen en iyisi bir kuafore :)) sonra bide elinde kalmasin allah korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy allah korusun canım ama haklısın, annem de iyice rezil edersin dedi. Renk çok fena ya olacak gibi değil

Eki Görüntüle 1139492
Saçımın rengi bu:( Şimdi açıldı biraz tabii. Offf mecbur kuaföre gidicem sanırımm

Ay bunlar da çok hoş yaaa, dediğin gibi çok da doğal görünüyor. Kaşlarım da açık gider aslında. Ama kuaför şart gibi

Cnm sen beceremezsin risk alma ii bi kuaföre git . Yapar sacini. Tutmaz diyene de inanma birinci boyamada tutmasa ikinci de tutar ya
Ama sakin oriella actirma sacini

Bu rengin üzerine imkansız renk tutturamazsın tek çaren kuaför. Ben aylardır kahveye dönemedim bu kızıldan hala var hala var

Ay bunlar da çok hoş yaaa, dediğin gibi çok da doğal görünüyor. Kaşlarım da açık gider aslında. Ama kuaför şart gibi

Kuzucum ben çok rahat döndüm bakırdan kahveye.Tamam 3-4 boyama istiyor çünkü aktıkça altta açıcı yaptığın renk geliyor ama dayanabilirsen boyat bence başka bir renge.

Kuzucum ben çok rahat döndüm bakırdan kahveye.Tamam 3-4 boyama istiyor çünkü aktıkça altta açıcı yaptığın renk geliyor ama dayanabilirsen boyat bence başka bir renge.

Nasıl bir kahveye boyadın canım? Bu paylaştığım resimdeki renk tutar mı sence? Küllü açık kumrala bayıldımmm

Nasıl bir kahveye boyadın canım? Bu paylaştığım resimdeki renk tutar mı sence? Küllü açık kumrala bayıldımmm

Ben önce daha koyu olsun diye bakır kahveye boyadım.(Küllülere çok güvenme çok çabuk akıyor.) Sonra bir kere daha bakır kahveye boyadım sonra çikolata kahve boyadım canım.

Ben önce daha koyu olsun diye bakır kahveye boyadım.(Küllülere çok güvenme çok çabuk akıyor.) Sonra bir kere daha bakır kahveye boyadım sonra çikolata kahve boyadım canım.

Ben kahveleri çok sevemiyorum canım, asıl saç rengime yakın olduğundan olsa gerek...Kızıl mı yapsam diyorum koyu. Ama o da beter bi şey akıp duracak. Küllüleri çok istiyorum şu an için. Kuaföre bi sorayım:(

Ben kahveleri çok sevemiyorum canım, asıl saç rengime yakın olduğundan olsa gerek...Kızıl mı yapsam diyorum koyu. Ama o da beter bi şey akıp duracak. Küllüleri çok istiyorum şu an için. Kuaföre bi sorayım:(

Peki canım nasıl istersen...Ama küllü ve kızıl zor..yine de inşallah istediğin gibi olur :)

Kızlar haydi bana renk önerin:1:

Kızıl kahve :40:

Benimde saçlarım siyahtı 5-6 ay boyunca öyle kullandım sonra orielle kendim açtım kimi kısımları açılmadı ama neyse kızıl kahveye boyadım oda aktı farklı bi renk oldu sonrada elegan yaptım 2-3 ay oluyo yapalı şuan baya baya açıldı.
Son 2 haftadır gören herkes
-Yine mi rengini açtın diyo halbuki açmadım bile :52::52:

Kızıl kahve :40:

Benimde saçlarım siyahtı 5-6 ay boyunca öyle kullandım sonra orielle kendim açtım kimi kısımları açılmadı ama neyse kızıl kahveye boyadım oda aktı farklı bi renk oldu sonrada elegan yaptım 2-3 ay oluyo yapalı şuan baya baya açıldı.
Son 2 haftadır gören herkes
-Yine mi rengini açtın diyo halbuki açmadım bile :52::52:

Ben de mi bi denesem:) Küllü açık kumrala taktım ama onun da tutması falan zor gibi. Kuaför açalım derse ben de başka bir şey deniycem mecbur

Back
X