yardımm

Kvye uzuldum ya kadin heves etmis yapmis ne var carlayacak anlamadim
Millet yapilmayinca ariza cikarir siz yapilana ariza cikariyorsunuz
Nisanlinizin erkek kardesi var mi sizden sonra evlenecek?
O gunler gelince eltinize yapilan bohcalar olursa bana o yapilmadi buna yapildi vay ben daha degersizim diye kiyameti koparirsiniz kesin
Biraz saygi duymayi ogrenin bence arayin gonlunu alin insanlarin nisanliniza da bu mesele icin bagirdiginizdan dolayi bir ozur borcunuz var bana sorarsaniz
İs isten gecmis degil zaten usuldur once erkek tarafi bohcasini getirir kiz tarafi daha sonra goturur siz de ufak tefek hazirlayin bisiler goturun.
Bu ne boyle bir bardak suda firtina?bu yolda giderseniz en ufak seyde kavga cikaran itici bir gelin olursunuz benden soylemesi

ay niye bukadar sorun ettin ki. kadının içinden gelmiş ne olmuş yani sende bohça vermek istemediğini belirtmişsin. kadını ağlatmanıza ne gerek var anlamadım ki burda bohça getirmediler diye ahlayan vahlayan insanlar var sende getirdi diyemi üzülüyosun. sevin işte sana değer vermiş getirmiş.

Bu kadar abartacak ne vardı? Heveslenmiş yapmış. Erkek arkadaşınıza annesini ağlatacak ne dediniz çok merak ettim doğrusu. Yaptığınız ayıp yani. Sizin de erkek arkadaşınızın da. Aileniz isterse böyle bir şeyi yapsınlar istemezse yapmasınlar. Çünkü kadın belli ki karşılık bekleyerek değil hevesinden dolayı yapmış.

Biraz merhamet ve anlayış zor değil.
Ki anlayış gösterilecek bir durum da yok.

Kadın daha önceden gelini için hazırlamış olduğu şeyleri vermiş.
Üstüne bir de kadına afralar tafralar.

Keşke görseymiş hak etmediğinizi de hiç size verip ziyan etmeseymiş.

Kadın özenmiş, gelin "Ama yapılmayacak diye anlaşmıştık." diye carlıyor.

Çok büyütmeyin bence, bazı yörelerde nişanda karşılıklı bohça veriliyor ama bizde öyle değil mesela. Bİzde erkek tarafı nişanda getirir düğünden sonra da kız götürür, damada ailesine vs. Siz de öyle yapabilirsiniz. Bunun için gerginlik çıkmasına gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…