• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm:((((

honey1993

HATAY
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
11
4
3
Erkek arkadaşıma sinirlenip eski erkek arkadaşımı aradım ama kesinlikle aldatmak maksadıyla değil. çocuk askere gidecekti ve aynı mahalledeyiz. hiç bir kötü niyetim yoktu. hemen pişman oldum ama sevgilime anlatsam direk ayrılırdı. bir kaç kere hata yaptım güvenini sarstım. eski erkek arkadaşıma bir daha aramayacağımı söyledim. o da ben de aramam sevgilinle kavga etme dedi. ama aradı hemde sevgilimin yanındayken. sonrası kıyamet:( ağlamalar yalvarmalar özürler bayılmalar ama affetmedi. daha sonra yine konuştum ve onu bırakmayacağımı söyledim. o da bana güveni kalmadığını, onu sevmediğimi sevsem böyle bir şey yapmayacağımı söyledi ben krizlere girdim çünkü çok seviyorum:( zar zor ikna ettim barıştık aşkım sevgilim diyor ama buruk olduğunu anlıyorum. ben yazmadan mesaj atmıyor. ne yaparsa haklı ama bunu atlatmamız için ne gerekiyorsa yapacam bu süreçte ne yapmam lazım fikri olan lütfen yardım etsin :((((

ben olsam yüzüne bakmazdım biri bana bunu yapıcak ihanet sayarım ve silerim hayatımdan bence sevmiyosun sen bu çocuğu sevsem küçük birşeyde eski sevgilini aramazsın aksine nolursa olsun yine onu arar küz kalamazdın

Erkek arkadaşıma sinirlenip eski erkek arkadaşımı aradım ama kesinlikle aldatmak maksadıyla değil. çocuk askere gidecekti ve aynı mahalledeyiz. hiç bir kötü niyetim yoktu. hemen pişman oldum ama sevgilime anlatsam direk ayrılırdı. bir kaç kere hata yaptım güvenini sarstım. eski erkek arkadaşıma bir daha aramayacağımı söyledim. o da ben de aramam sevgilinle kavga etme dedi. ama aradı hemde sevgilimin yanındayken. sonrası kıyamet:KK43: ağlamalar yalvarmalar özürler bayılmalar ama affetmedi. daha sonra yine konuştum ve onu bırakmayacağımı söyledim. o da bana güveni kalmadığını, onu sevmediğimi sevsem böyle bir şey yapmayacağımı söyledi ben krizlere girdim çünkü çok seviyorum:KK43: zar zor ikna ettim barıştık aşkım sevgilim diyor ama buruk olduğunu anlıyorum. ben yazmadan mesaj atmıyor. ne yaparsa haklı ama bunu atlatmamız için ne gerekiyorsa yapacam bu süreçte ne yapmam lazım fikri olan lütfen yardım etsin :KK43:(((
Sevgilin haklı.:KK39:

sen her sinirlendiğinde böyle davranırsın diye korkmuştur haliyle.

sevgilin ne yaptıysa az bile yapmış nokta

bence de sevgılın haklı ve devam edecegini duşunmuyorum ilişkinizin

Back
X