yardımm

evremm7879

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
18
6
1
54
Bayanlar yargilamadan once dusunun sadece fikir istiyorum.

3 senelik bi iliskim var 19 yasindayim iki haftadir migde bulantim ve adet gecikmem vardi ve bugun bir test ile hamile oldugumu ogrendim daha cok yeni testte bir cizgi koyu kirmizi digeri acik pembe. Sevgilim 20 yasinda askerligini daha yapmadi aldirmayi kesinlikle istemiyoruz bir an once evlenmeliyiz anneme soylersem dunyasi basina yikilacaktir ilk cocuguyum ama bir cana da kiymak istemiyorum. En yakin tarihte evlenmemiz gerekiyor sizce nasil olur daha ne sozluyuz ne nisanliyiz nasil hemen evlenebiliriz ailemi uzmeden bunu nasil yapabilirim lutfen biraz fikir verin cok dardayim ne yapicagimi sasirmis durumdayim.

Beni yanlış anlamayın ama erkekler genelde bu tarz bir durum meydana geldikten sonra kaçıyorlar. Umarım erkek arkadaşınız bu şekilde bir eylemde bulunmaz. Size tavsiyem daha fazla zaman kaybetmeden aldırmanız.

Mi(ğ)de bulantın için nane - limon kaynat ( yazdıklarınla ilgili tavsiye verebileceğim tek kısım bu )

Diğer konuya gelince annene git ve ben X ile 16 yaşından beri beraberim , her fırsatta seviştik . Şimdi de hamileyim yani anneanne olacaksın de . Cesur ol yani , tıpkı ilişkini yaşarken ki gibi

Eğer biliyorsa ve o da evlenelim diyorsa işlemlere başlayın direk evlenin, ailenizede öyle söyleyin.
en azından hışımları biraz yumuşar.
19-20 yaşlarında iki gencin bu durumda olması da ayrıca üzdü beni.
Şuan hayalleriniz bambaşka olmalıydı.

2 cizgiyi gorur gormez aradim. Aldirmayi asla dusunme yanindayim dedi zaten kacmak gibi bir durumu yok 3 senedir bagliyiz birbirimize

Cocukla konus evlilik sonra beraber ailelere soylersiniz evlilik islemleri baslar aldirmak istemiyorsun yapilacak baska birsey yok illa hamileyim demene gerek yok.cok israr et onsuz yasayamam falan ya da en sonunda mecburum dersin annen uzulur.ama. kizisin sonucta kabullencektir evlilege baglaninca bu olaylar pek rezillik cikmiyor yeterki sevgilin çark etmesin birde tevbe et mutlaka aranizda nikah yok buyuk gunahtir

2 cizgiyi gorur gormez aradim. Aldirmayi asla dusunme yanindayim dedi zaten kacmak gibi bir durumu yok 3 senedir bagliyiz birbirimize

tamam yanında da
eli ekmek tutuyo mu? işi var mı? senle evlense alıp anasının evine mi götürecek?
ısrarla doğurucam diyosanız ikiniz de ailelerinizle konuşun.
el birliğiyle size bi yuva kursunlar. kendiniz ne yapabilirsiniz ki?

Neyapıyor sunuz şuan okuyormu sun oradan mı sevgilin,yoksa aynı sokaktan mı ?
Hamilesin ne denilir ki çocuğun babası ne diyor bu duruma ,
Annenin üzüleceğinden bahsetmişsin keşke bu işi de yapmadan önce anneciğini düşünseydin,
Artık olan olmuş geçmiş olsun ikinize de hayırlı olsun,

Yapacağın belli anne ben bu kişiyi seviyorum istemesen de bu iş olacak lütfen kırılma ,
Ben ona aşığım diye haykırman ve onu inandırman gerekiyor,
Umarım bu erken evliliğinde erkenden pişman olmazsın,

20 yaşında bir erkek yanında. Peki
çalışıyor mu, eviniz var mı.
Nasıl geçineceksiniz. evliliği ne kadar biliyorsunuz ki birde bebeginiz olacak.
Muhtemelen ailesinin yanına götürecek seni.
hep birlikte yaşayıp gideceksiniz.
Ah be kızım ne yaptın sen. Pişman olacaksın.

Ee arkandayim demiş ama " arkandayim" kelimesiyle iş bitmiyor.
Daha askerliğini yapmamış 20 yasında bi çocuk.
Ne iş yapar,nasıl gecineceksiniz,nerde oturacaksiniz ??
Vs vs.
Yıl olmuş 2015 heryesi biliyosunuz ama yinede yapmissiniz büyük bi cahillik.
Biran önce anenle bu konuyu paylaş.

Hemen hemen aynı yorumu yapmisiz yeni gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…