- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi evremm7879
-
Burayı takip eden çok erkek ziyaretçi vargebelik testinin açık pembesine kadar söyleyince bana gerçekçi geldi
Kk da kum yok çocuğum orda oyna
Y a o değilde sen yinede bizi merakta koyma nasıl bi yol izledin anlatta e aenin gibi yeni teknolojik nesile ön giriş bilgisi olsun :) ben çekirdeğimi aldım takipteyim..
Sadece yardimci olmanizi istedim cekirdek alip citlayipda insanlarla dalga gecmenizi degil. Yaptigimiz gunahin farkindayiz fakat o kucuk bedenin bunun cezasini cekmeye hakki yok. Kendi cinsinizle dalga gececeginize hic yorum yapmamanizi rica ederim
Ben sahte konu sandım ondan kumda oyna dedim yoksa herkese derim derdim alay etmek olsa niye tek sana diyeyimSadece yardimci olmanizi istedim cekirdek alip citlayipda insanlarla dalga gecmenizi degil. Yaptigimiz gunahin farkindayiz fakat o kucuk bedenin bunun cezasini cekmeye hakki yok. Kendi cinsinizle dalga gececeginize hic yorum yapmamanizi rica ederim
Olan olmus.Sevgiliniz de yaninizda dert etmeyin.Hemen evlenin.Zaten 3 senelik birlikteliginiz var o nedenle fazla kizmicam ben size.Bir de iliskinizin ciddi olmasi ve sevgilinizin akli basinda karsilamasi nedeniyle de kizmiyorum.Ailenize kesinlikle ama kesinlikle soylemeyin.yasayan bilir.Ilk konumu acip okuyabilirsiniz.Ben isittigim laflari unutamiyorum.O nedenle annemle cok buyuk mesafe koydum arama.Soyledigime de o kadar pismanim ki anlatamam.
siz ama 33 yasinda isi gucu olan yetiskin bir hanimsiniz, bunlar resmen cocuk denilecek yastalar, isleri varmi o bile belli degil eger olayi anlatmazlarsa aileleri neden aceleyle evlenmek istediklerini anlamayacaktir, hatta karsi bile cikabilirler. Yani olayi anlatmadan cozemezler.
siz ama 33 yasinda isi gucu olan yetiskin bir hanimsiniz, bunlar resmen cocuk denilecek yastalar, isleri varmi o bile belli degil eger olayi anlatmazlarsa aileleri neden aceleyle evlenmek istediklerini anlamayacaktir, hatta karsi bile cikabilirler. Yani olayi anlatmadan cozemezler.
Bende cok uzgunum ne yapacagimi sasirdim artik erkek arkadasim kurtaj konusunda kararli asla diyor. Kredi ile ev aliriz hemen vs dedi henuz hicbir duzenimiz yok evlilige dair planimiz yok evimiz yok. Gercekten ne yapicagimi bilmiyorum
ilk önce şunu sorcam bu bebeğe gerçekten bakabilecekmisiniz ihtiyaçlarını karşılaya bilecekmisiniz cevabın hayırsa doğurma derim çocuga günah ki doğurdugunu varsayalım babası askerde size kim bakacak bu çocugun bezi amamsı ihtiyaçları kuru kuruya çocuk büyümüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?