yardımm

Bu olayin hic bir yanini aileni uzmeden duzeltemezsin.. hadi ewlendiniz işi gucu war mi askerligini yapti mi.. alir seni baba ewine goturur birde kaynana koyar basina o zaman dünyanın kac bucak olduğunu anlarsın. Yaa en erkeninden ewlenip onlarin sunduğu şartları kabul edeceksin yada bebegi aldiracaksin.. ama her turlu yaptigin hatalar duzelmeyecek

Valla çok merak ettim anne ne babana bunu nasıl aciklayacaksin

Aferin kızım demiycegi malum da

biraz kırıcı olacak ama böyle bi konuda töleranslı yorum bekle çünkü yaptığın büyük yanlış.
öncelikle arkandayım demekle bitmiyo o işler.şimdi gayet yaşça büyük ve olgun insanlar bile acaba evimi geçindirebilir miyim çocuğuma bakabilir miyim endişesiyle temkinli yaklaşıyor evliliğe.kaldı ki sizin yaşınız oldukça küçük.geçim evlilik öyle kolay şeyler değil.yani demek istediğim erkek arkadaşının kaçmasına hazırlıklı ol.erkekler(çoğu) zor durumda böyle yapar.KAÇAR.Sana gelince henüz 19 yaşında kucağında bebekle kalacaksın.neresinden tutsak elimde kalıyor.tek doğru fikrin o çocuğu aldırmamak.çünkü sizin günahınızın bedelini ona ödetmeye hakkın yok.ayrıca geç olmadan en azından ailene bunu anlat.zaman geçerse daha zor olur anlatması.adımlarını daha sağlam atman dileğiyle Allah yardımcın olsun ama sende hatandan tövbe ederek adımlarını atmaya başla.kolay gelsin.

Y a o değilde sen yinede bizi merakta koyma nasıl bi yol izledin anlatta e aenin gibi yeni teknolojik nesile ön giriş bilgisi olsun :) ben çekirdeğimi aldım takipteyim..

Kk da kum yok çocuğum orda oyna
Y a o değilde sen yinede bizi merakta koyma nasıl bi yol izledin anlatta e aenin gibi yeni teknolojik nesile ön giriş bilgisi olsun :) ben çekirdeğimi aldım takipteyim..

Sadece yardimci olmanizi istedim cekirdek alip citlayipda insanlarla dalga gecmenizi degil. Yaptigimiz gunahin farkindayiz fakat o kucuk bedenin bunun cezasini cekmeye hakki yok. Kendi cinsinizle dalga gececeginize hic yorum yapmamanizi rica ederim

Sadece yardimci olmanizi istedim cekirdek alip citlayipda insanlarla dalga gecmenizi degil. Yaptigimiz gunahin farkindayiz fakat o kucuk bedenin bunun cezasini cekmeye hakki yok. Kendi cinsinizle dalga gececeginize hic yorum yapmamanizi rica ederim

tamam evleninde is guc ev bark, gecinme nasil olacak ??? Bir planiniz varmi ?
Ailene onalnari aciklamadan evlenmenize izin vermeyecekleri kesin ondan kacis yok yani, eger bizden o konuda yardim istiyorsaniz bosuna beklemeyin.
Hamileliginiz aileler tarafindan bilinmeden bu is cozulmez.

Ben sahte konu sandım ondan kumda oyna dedim yoksa herkese derim derdim alay etmek olsa niye tek sana diyeyim

Olan olmus.Sevgiliniz de yaninizda dert etmeyin.Hemen evlenin.Zaten 3 senelik birlikteliginiz var o nedenle fazla kizmicam ben size.Bir de iliskinizin ciddi olmasi ve sevgilinizin akli basinda karsilamasi nedeniyle de kizmiyorum.Ailenize kesinlikle ama kesinlikle soylemeyin.yasayan bilir.Ilk konumu acip okuyabilirsiniz.Ben isittigim laflari unutamiyorum.O nedenle annemle cok buyuk mesafe koydum arama.Soyledigime de o kadar pismanim ki anlatamam.

siz ama 33 yasinda isi gucu olan yetiskin bir hanimsiniz, bunlar resmen cocuk denilecek yastalar, isleri varmi o bile belli degil eger olayi anlatmazlarsa aileleri neden aceleyle evlenmek istediklerini anlamayacaktir, hatta karsi bile cikabilirler. Yani olayi anlatmadan cozemezler.

Bende cok uzgunum ne yapacagimi sasirdim artik erkek arkadasim kurtaj konusunda kararli asla diyor. Kredi ile ev aliriz hemen vs dedi henuz hicbir duzenimiz yok evlilige dair planimiz yok evimiz yok. Gercekten ne yapicagimi bilmiyorum

is guc konusunda cevap vermemis konuyu acan.Cok onemli is guc meselesi.Katiliyorum size.Erkek arkadasinin reaksiyonu uzerine o kdar vahim durumda olmadiklarini dusundum ama konuyu acan buna cevap verirse iyi olur tabii.

Bende cok uzgunum ne yapacagimi sasirdim artik erkek arkadasim kurtaj konusunda kararli asla diyor. Kredi ile ev aliriz hemen vs dedi henuz hicbir duzenimiz yok evlilige dair planimiz yok evimiz yok. Gercekten ne yapicagimi bilmiyorum

Ev almaya gelene kadar baska dertler var.Issiz misiniz ikinizde?Onun ailesinin durumu nasil?Bu durumu makul karsilayip maddi-manevi destek olabilecekler mi size?

ilk önce şunu sorcam bu bebeğe gerçekten bakabilecekmisiniz ihtiyaçlarını karşılaya bilecekmisiniz cevabın hayırsa doğurma derim çocuga günah ki doğurdugunu varsayalım babası askerde size kim bakacak bu çocugun bezi amamsı ihtiyaçları kuru kuruya çocuk büyümüyor

kredi cekip ev almayi dusundugune gore illaki isi vardir cocugun ama is askerlige geldiginde, muhtemelen uzun donem yapacak, universite okumamis oldugunu varsayiyorum. Bu kizcagizda elinde 3-5 aylik bebeyle ya kv ya kendi ailesinin evinde koca yolu bekleyecek. Kv desen kotu niyetli biriyse ayri ezecek hamile kaldi evlilik disi diye , ailesi anlayisli degilse yine benzer sorunlar olacak.
Sizi her anlamda zorlu bir surec bekliyor , saglam psikolojiniz olmasi lazim bunlara gogus germek icin, umarim aileler yardimci olurlar ve vicdan sahibidirler.

19 yaşında ilişkiye girip hamile kalmayı biliyorsanız bu durumun üstesinden nasıl geleceğinizi de az çok kestirmelisiniz, sevgilinizin işi gücü olmalı, en azından iş bulabilir mi, nerede yaşayıp ne içip ne yiyeceksiniz, kalacak yeriniz yoksa onun ailesinin yanında yaşayabilir misiniz siz evliliğe hazır mısınız, doğal akışına bırakıp da keşke baba evinizden her evliliğe giden süreçleri izleyerek çıksaydınız, şimdi bir anda düğün nasıl olur ki? Öte yandan bir bebek var, cana kıyılmasını hiçbir zaman savunmam, bebeğinize kıymayın da nasıl hallederseniz halledin bu işi, ailelere anlatmak şu an için en doğru siz ikiniz bu işin altından kalkamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…