• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm

sevişipte korunmayin ca bebek olucani biliyodunuz. şimdi atom parçalar gibi cevap yazmanın lüzumu yok.
ya evlen doğur. yada aldir sevismeye devam et. ama bu sefer korunun yavrucugum... bi hayattan bahsediyoruz.

senelerdir ugrasiyorum bi yanlislikla hamile kalamadim....
siz napiyonuz banada deyin bi hele :KK57::KK57::KK57::KK57:

Allahım boyleleri hemen evlat sahibi oluyor da biz aylardır uğraşıyoruz her ay bekliyorum tık yok. Nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum ki :(
Rabbim en doğrusunu bilir tabi ama istemeyen daha çabuk hamile kalıyor sanırım.

allah analı babalı büyütsün bu çocuğu başka söylencek söz yok galiba bide ailenize Allah sabır versin gercekten vahim bir durum

Günahlara ve olacaklara aldırış etmeden hareket ederseniz sonuç böyle olur..

yazık.. sen 19, erkek arkadaşın 20 yaşında.. Siz daha kendinize bakamazsınız. Bir çocuk ve evlilik sorumluluğunu nasıl kaldıracaksın.. Dışarıdan çok kolay görünüyor ama öyle değil..
Bunu söylemek belki de çok acımasız olacak ama bence bu çocuğu istemeyin.. Biraz mantıklı olun.. Kendi ayaklarınızın üstünde durun.. Ekmeğinizi kazanın, bir ev geçindirecek duruma gelin, o zaman yaparsınız çocuk..

Buraya tü kaka demek için koşanlar sizi gerçekten anlamıyorum. Kız sizden yardım istemiş kalkmış neler söylüyorsunuz.
Konu sahibi, aldırmayı düşünmüyorsanız ya ailenize söyleyeceksiniz size hızlı bir düğün yapacak ya da gizlice evlenip açıklayacaksınız durumu. Benim bir akrabam bu şekilde evlendi. 1 ay içinde tanışma düğün her şey oldu yaklaşık 6 buçuk ay sonra doğdu bebek. Zor bir süreç sizi bekleyen, insanlar burada olduğu gibi konuşup duracak. Katlanmanız gerekecek buna. Umarım aileniz yanınızda olur da daha kolay atlatırsınız bu süreci.

Buraya tü kaka demek için koşanlar sizi gerçekten anlamıyorum. Kız sizden yardım istemiş kalkmış neler söylüyorsunuz.
Konu sahibi, aldırmayı düşünmüyorsanız ya ailenize söyleyeceksiniz size hızlı bir düğün yapacak ya da gizlice evlenip açıklayacaksınız durumu. Benim bir akrabam bu şekilde evlendi. 1 ay içinde tanışma düğün her şey oldu yaklaşık 6 buçuk ay sonra doğdu bebek. Zor bir süreç sizi bekleyen, insanlar burada olduğu gibi konuşup duracak. Katlanmanız gerekecek buna. Umarım aileniz yanınızda olur da daha kolay atlatırsınız bu süreci.

Peki ailesine açıkladılar mı bu durumu şuan hiçbir hazırlık yok askerliği yok aileme soylemeden vermezler asla kafam allak bullak yuzum gülmüyor öğrediğimden beri aldırmayı da düşündüm ama erkek arkadaşım asla buna izin vermiyor

Eğer erkek arkadaşınız yanınızda olacağını belirtmişse ne güzel. Genelde böyle durumlarda kaçmayı tercih ederler. Bence ailelerle konuşun büyük tepkilerle karşılacaksınız ama olmuşla ölmüşe çare yok derler.

Ya erkek arkadasinizin ailesi bu durumu kabul etmezse? Erkek arkadasiniz sizin icin ailesine resti cekebilecekmi??

Ya erkek arkadasinizin ailesi bu durumu kabul etmezse? Erkek arkadasiniz sizin icin ailesine resti cekebilecekmi??

Ailesi zaten asala aldırtmaz duyduklarında elinden geldiğince yardımcı olurlar biliyorum.Erkek arkadaşım canım pahasına bakarım ona diyor biraz da olsa bana güç veren o

yazık ya iş güç yok güç yok aldırmayı asla düşünmüyorum aienin nasıl suratına bakacaksın acaba?
birde şimdi bağlısın 3 gün sonra görürüm ben o bağlılığı

Ailesi zaten asala aldırtmaz duyduklarında elinden geldiğince yardımcı olurlar biliyorum.Erkek arkadaşım canım pahasına bakarım ona diyor biraz da olsa bana güç veren o
çok şanslısınız genellikle böyle durumlarda erkek kaçar..hemen yıldırım nikahıyla evlenin..sonra ailenize açıklarsınız.

bayanlar aklıma takılan bir soru da bazıları bir çizgi silik olduğunda gebelik yeni diyor bazıları da idrar testi biri silik olduğunda kanka negatif çıkıyor idrar testlerine inanmayın vs diyor. Henüz kan testi yaptırmadım böyle birşey olabilir mi acaba?

bayanlar aklıma takılan bir soru da bazıları bir çizgi silik olduğunda gebelik yeni diyor bazıları da idrar testi biri silik olduğunda kanka negatif çıkıyor idrar testlerine inanmayın vs diyor. Henüz kan testi yaptırmadım böyle birşey olabilir mi acaba?

Olabilir tabi ki
Ne duruyorsunuz hemen kan tahlili yaptirsaniza

Back
X