- 10 Aralık 2015
- 18
- 6
- 1
- 54
- Konu Sahibi evremm7879
Gün aldık pazartesi günü sabah erkenden gidip yatırıcazOlabilir tabi ki
Ne duruyorsunuz hemen kan tahlili yaptirsaniza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün aldık pazartesi günü sabah erkenden gidip yatırıcazOlabilir tabi ki
Ne duruyorsunuz hemen kan tahlili yaptirsaniza
nikay kıyıp sonra söylemek olayını bilmiyorum 2. bi kriz olurmu acaba diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederimNe diyeceğimi bilemedim , her birinize ayrı üzüldüm o bebeğe ayrı üzüldüm ailelerin düşeceği durum daha başka..
Pazartesi kan testini yaptır pozitif çıkarsa ailenle konuş ,aile yapınızı bilmiyoruz doğal olarak aşırı tepki verirler belki ,önce nikah kıyıp söylemeniz daha mı mantıklı acaba ? Hakikaten zor bir durum çözüm bulamadım ben bile allah yardımcınız olsun
kan tahlili için randevuya gerek yokki herhangi bir hastaneye gidip hemen yaptırabilirsiniz. Bu stresle 3 gün daha beklenir miGün aldık pazartesi günü sabah erkenden gidip yatırıcaz
nikay kıyıp sonra söylemek olayını bilmiyorum 2. bi kriz olurmu acaba diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederim
Erkek arkadaşım iş yerinden pazartesi için izin aldı ayrıca bende kist sorunu vardı ona da baktırmak için randevu aldıkkan tahlili için randevuya gerek yokki herhangi bir hastaneye gidip hemen yaptırabilirsiniz. Bu stresle 3 gün daha beklenir mi
konun tasvip edici değil elbet,herkesin günahı kendinedir.Yapacağın şey annene bi erkek arkadaşım var biribirimizi çok seviyoruz işi gücü var bni istemeye gelicekler de,sevgiline söyle 1 hafta içinde istesinler,yeni hamile olduğundan dolayı 4 ay bişey belli olmuyor zaten,3 ayı geçirmeden evlenmen gerekir.Kimseye birşey anlatmanıza da gerek yok çocuk doğunca kimseye hesap vermezsin olur biter ya gider şehir dışında doğumuna yakın yabancı bir şehirde kalırsın gelirsin nolcak yani.Kimseyle çocuk enfeksiyon kapar diye görüşmezsin .İlk iş isteme gerisi ni planlayın beraber.Ağlamak çare değil.Çocuğu aldırmayın gerçekten birbirinizi seviyorsanız yazık melaike o.
ey saf kızım madem yatıyorsun korunsana... evlencen nerde oturcan ? bunun kırası var yeme ıcmesı var...2 cizgiyi gorur gormez aradim. Aldirmayi asla dusunme yanindayim dedi zaten kacmak gibi bir durumu yok 3 senedir bagliyiz birbirimize
Ailene soyle evlenin nolursa olsun askerliğini tecil ettirsin 2 yıl lise mezunu olanlar ettiriyor evlendikten sonra da soranlara erken doğum oldu de geç aynı şey arkadaşımın başına gelmişti ve oda seninle aynı yaşta dediğim gibi yaptılar ailelere söylediler hafta sonunda nisan oldu evde 1 ay sonra düğün ve herkes mutlu suanBayanlar yargilamadan once dusunun sadece fikir istiyorum.
3 senelik bi iliskim var 19 yasindayim iki haftadir migde bulantim ve adet gecikmem vardi ve bugun bir test ile hamile oldugumu ogrendim daha cok yeni testte bir cizgi koyu kirmizi digeri acik pembe. Sevgilim 20 yasinda askerligini daha yapmadi aldirmayi kesinlikle istemiyoruz bir an once evlenmeliyiz anneme soylersem dunyasi basina yikilacaktir ilk cocuguyum ama bir cana da kiymak istemiyorum. En yakin tarihte evlenmemiz gerekiyor sizce nasil olur daha ne sozluyuz ne nisanliyiz nasil hemen evlenebiliriz ailemi uzmeden bunu nasil yapabilirim lutfen biraz fikir verin cok dardayim ne yapicagimi sasirmis durumdayim.
kimse yutmuyor bu erken dogum numaralarını bızım tanıdıkta dedı aynısını dugunde meger hamıleymıs . topac gıbı cocuk dogudu dugunden 6 ay sonra . erken dogmus cocuk ufacık olur ve kuvezde. ynı kımse ınanmadı yalanınaAilene soyle evlenin nolursa olsun askerliğini tecil ettirsin 2 yıl lise mezunu olanlar ettiriyor evlendikten sonra da soranlara erken doğum oldu de geç aynı şey arkadaşımın başına gelmişti ve oda seninle aynı yaşta dediğim gibi yaptılar ailelere söylediler hafta sonunda nisan oldu evde 1 ay sonra düğün ve herkes mutlu suan
Yutani da gördüm inanınk
kimse yutmuyor bu erken dogum numaralarını bızım tanıdıkta dedı aynısını dugunde meger hamıleymıs . topac gıbı cocuk dogudu dugunden 6 ay sonra . erken dogmus cocuk ufacık olur ve kuvezde. ynı kımse ınanmadı yalanına
Benim uzun uğraşlardan sonra tüp bebekle ikizlerim oldu. evlat hasreti bambaşka,bir bebeğin kalbinin içinde atması olağanüstü birşey.Biz cahillik ettik deyin anlatın çok zaruri olursa.Güçlü ve cesur birisin gibi,inşallah iyi bir aile olursunuz.Allah yardımcın olsun.Erkek arkadaşın arkandaysa elinden geleni yap ve evlenin.Kürtaj yapılan bebekler üzerinde yapılan bir ultrason görüntüsünde sürekli kürtaj yapan doktorla beraber ,bu kürtaj olayını ultrason çekimi ile görüntülemişler rahme giren eli farkeden bebek kaçmaya başlamış,onu yakaladıklarında ağzını öyle bir açmışki çığlık atar gibi ...inanılmazmış,o günden sonra sürekli kürtaj yapan doktor bir daha asla kürtaj yapmamış.Bu deney beni çook etkilemiştir.Annem, babam herkes biliyor erkek arkadaşımı. Annemle telefonda konuşmuşlukları ve birkaç kez benim sayemde gördüğü de oldu. Erkek arkadaşımda bunu söyledi askerliği erteletiriz ve annesi Romanya doğumlu olduğu için orada dayıları v.s var 3-4 aylıkken evlensek romanyaya gidebiliriz birkaç aylığına. Bebeğin daha geç doğduğunu da söyleyebiliriz. önemli olan askerliğini yapmamış bi erkeğe beni gönül rızasıyla verebilicekler mi. Çok ısrar edersek belki, eğer illaki vermezlerse anneme açıklamaktan başka bi çare yok gibi. Dediğiniz gibi daha melaike tahminimce 3 haftalık
kimseye hiçbirşey inandırmak zorunda değiller.Evlensinler yeter ki...k
kimse yutmuyor bu erken dogum numaralarını bızım tanıdıkta dedı aynısını dugunde meger hamıleymıs . topac gıbı cocuk dogudu dugunden 6 ay sonra . erken dogmus cocuk ufacık olur ve kuvezde. ynı kımse ınanmadı yalanına
herkesde yemek derdinde kira derdinde bunun vebalini öteki tarafta hergün kürtaj yaptığı bebğinin etini önüne servis ettiklerinde ne olucak bunu da düşündünüz mü?Gitsin kv ile otursun idare etsin madem bu kadar hata yapmış bişeylere de katlanacak elbet.ey saf kızım madem yatıyorsun korunsana... evlencen nerde oturcan ? bunun kırası var yeme ıcmesı var...
çok acımasızca bir yorum.ayıp.Mi(ğ)de bulantın için nane - limon kaynat ( yazdıklarınla ilgili tavsiye verebileceğim tek kısım bu)
Diğer konuya gelince annene git ve ben X ile 16 yaşından beri beraberim , her fırsatta seviştik . Şimdi de hamileyim yani anneanne olacaksın de . Cesur ol yani , tıpkı ilişkini yaşarken ki gibi![]()
bebegın vebalı dogru tabş ama zına yaparken dusuncektı bunu madem o işi yapmasında bılıyor korunsunherkesde yemek derdinde kira derdinde bunun vebalini öteki tarafta hergün kürtaj yaptığı bebğinin etini önüne servis ettiklerinde ne olucak bunu da düşündünüz mü?Gitsin kv ile otursun idare etsin madem bu kadar hata yapmış bişeylere de katlanacak elbet.
Yutani da gördüm inanın
gerçekten mi çok teşekkür ederim paylaştığınız için bana bi umut verdinizAilene soyle evlenin nolursa olsun askerliğini tecil ettirsin 2 yıl lise mezunu olanlar ettiriyor evlendikten sonra da soranlara erken doğum oldu de geç aynı şey arkadaşımın başına gelmişti ve oda seninle aynı yaşta dediğim gibi yaptılar ailelere söylediler hafta sonunda nisan oldu evde 1 ay sonra düğün ve herkes mutlu suan