• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm

Benim uzun uğraşlardan sonra tüp bebekle ikizlerim oldu. evlat hasreti bambaşka,bir bebeğin kalbinin içinde atması olağanüstü birşey.Biz cahillik ettik deyin anlatın çok zaruri olursa.Güçlü ve cesur birisin gibi,inşallah iyi bir aile olursunuz.Allah yardımcın olsun.Erkek arkadaşın arkandaysa elinden geleni yap ve evlenin.Kürtaj yapılan bebekler üzerinde yapılan bir ultrason görüntüsünde sürekli kürtaj yapan doktorla beraber ,bu kürtaj olayını ultrason çekimi ile görüntülemişler rahme giren eli farkeden bebek kaçmaya başlamış,onu yakaladıklarında ağzını öyle bir açmışki çığlık atar gibi ...inanılmazmış,o günden sonra sürekli kürtaj yapan doktor bir daha asla kürtaj yapmamış.Bu deney beni çook etkilemiştir.
Çok duygulandım gerçekten. Ben şuan kendimden çok onu düşünüyorum. Tek Duam ailemin bu olaydan en az şekilde hasar görmesi. 19,20 yaş sorumluluk olmak için erken mi değilmi bilmiyorum. Özellikle anne,baba olmak için. Ama olan olduktan sonra bunun en iyi şekilde üstesinden gelmekten başka birşey aklıma gelmiyor

Olgun bi yapiniz varsa ve anne olmaya hazirsaniz dogurun.O bebekle en cok siz ilgileniceksiniz,erkek arkadasinizdan cok sizin ne düsündügünüz önemli...

Çok duygulandım gerçekten. Ben şuan kendimden çok onu düşünüyorum. Tek Duam ailemin bu olaydan en az şekilde hasar görmesi. 19,20 yaş sorumluluk olmak için erken mi değilmi bilmiyorum. Özellikle anne,baba olmak için. Ama olan olduktan sonra bunun en iyi şekilde üstesinden gelmekten başka birşey aklıma gelmiyor
Sorumluluk sahibi isen yapabilirsin ben ikizlerim eve çıktığında 1 ,600 gr idiler tek başıma el bebek gül bebek baktım isteyince herşey yapılır çoğumuzun annesi 15 yaşında evlenmiştir.Köyde 15 yaşında evlendirirlermiş annem 6 çocuk büyütmüş 16 yaşında ilk bebeğini kucağına almış 6 çocuğada gül gibi bakmış hiçbirimizde yara bere izi bile yok.Neden yaşa takılıyosunki araştırarak herşey öğreniliyor bu zamanda.Bence atlatabilirsin dua et ve işlemlere başlayın

20 yaşındaki erkek sahipleniyor yaa arada nişan vs yokken..29 yaşındaki geri zakalı beyin yaşı 3 olan erkek sahiplenmiyor evlilik konusunu adam var adamcık var yarabbim..Sen koru koru bizleri cücük beyinlilerden

Sorumluluk sahibi isen yapabilirsin ben ikizlerim eve çıktığında 1 ,600 gr idiler tek başıma el bebek gül bebek baktım isteyince herşey yapılır çoğumuzun annesi 15 yaşında evlenmiştir.Köyde 15 yaşında evlendirirlermiş annem 6 çocuk büyütmüş 16 yaşında ilk bebeğini kucağına almış 6 çocuğada gül gibi bakmış hiçbirimizde yara bere izi bile yok.Neden yaşa takılıyosunki araştırarak herşey öğreniliyor bu zamanda.Bence atlatabilirsin dua et ve işlemlere başlayın
Evet haklısınız tabiki. Pazartesi kan testinden sonra herşey kesinleşicek ve artık hazırlıklara başlıycaz Allahın izniyle. Size çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz Allah bebeklerinizle size uzun ömürler versin

korunduğumuz halde oldu. Allahın verdiği birşey bu olucaktı demekki
eerkek arkadaşın geri cekilerek korunuyordu ise bu bir korunma yöntemi değildir.burdaki bir çok kişide bunu bilir. aktif cinsel hayatı olan bireyler olarak bunu sizinde bilmeniz gerekirdi.
neyse asıl konu vakit kaybetmeden ne yapacağınıza karar vermeniz...
kan testi için 2 gün beklemek bile zaman kaybiyken sizin için henüz aileye söyleme nikah işlemi falan bunları hiç saymıyorum.
Bugün birçok özel haftane haftasonlarida dahil çok cüzi miktarlara bu testi yapıp 2 saat içinde sonucu veriyor.

Peki ailesine açıkladılar mı bu durumu şuan hiçbir hazırlık yok askerliği yok aileme soylemeden vermezler asla kafam allak bullak yuzum gülmüyor öğrediğimden beri aldırmayı da düşündüm ama erkek arkadaşım asla buna izin vermiyor
Evet söylediler o yüzden her şey o kadar hızlı oldu zaten. He insanlar konuşmadı mı konuştu. Duymamaya çalıştılar zamanla da unutuldu. Şimdi 6 yaşında okula başladı mini mini güzel bi kızları var :)

sevgili konu sahibi arkadas,

oncelikle bu konu hickimsenin aldir yahut aldirma tavsiyesinde bulunamayacagi kadar hassas bir sey. gerek dini, gerek etik bir cok hassasiyeti var.

erkek arkadasinizin tutumu eger gercekten evlilik uzerindeyse, vakit kaybetmeden evlenin. bu devirde siz-nisan-dugunden cok daha onemli isleri var insanlarin. ben sizin yerinizde de olsam cok da nasilsa evlenecegiz rahatligiyla sirtimi yaslamazdim hayatimdakine.

ote yandan yasal haklarinizi da bilmenizi tavsiye ederim. yasal olarak hamile sevgilyi terk etmenin hapis cezasi var. Tabii ki isin bu noktaya gelmesini arzu etmem sizin icin, ote yandan yasal olarak, kurtaj icin 10 haftaniz var. Ancak sunu unutmayin ki yeni yasalara gore kurtaj oldugunuz taktirde saglik donumunuze bu durum islenmekte. Yani hic kimseden hayat boyu saklama sansiniz olmayacaktir. Ve yine belirtemek isterim ki saklimis olsaniz dahi ilerideki bir hamilelikte bu durumu aylasmak zorunda kalacaginiz haller olacaktir. sizin ve sevgiliniz icin cok zor bir durum, beraber hakkinizda hayirli olan karari yasamanizi temenni ederim.

Daha sen küçüksün be kardeşim ne bebeği ne evliliği. Şimdi evleneceksin o askere gidecek sen onun ailesiyle aynı evde falan. x3 kat sorumluluk. Neyse ne diyelim hayırlısı

Back
X