yardimm..

Papatyameryem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
7
2
1
29
Arkadaşlar ben aybasi olmadan yaklasik 10 15 gun onceden bi ruhsal çöküntü yasiyorum ve aybasi olana kadar bundan kurtulamiyorum. Yakinlarimi kirmaya basladim sürekli, kendime engel olamiyorum. Kendimede hayati zehir ediyorum bu gunlerde. Napicam ben boyle?

Offf bende bende. Hatta bazen çok nedensiz yada çok küçük bir nedenden arıza çıkarıyorum. Sonra regl takvimine bakıyorum malum döneme ramak kalmış. Bende artık o regl e 1 hafta kalaya dikkat ediyorum her sorunda. Hayır sert çıkma regl dönemine girmesen Fevri olmazdin diyorum :)

Senin yine bir hafta onceyse iyiymis benim 10 15 gunumu yiyorCok rahattsizim ne yapacagimi bilmiyorum bu kadar erken olmaz ki..

Spor yap kasların açılsın vücut gevşesin bi bol bol yeşil çay papatya falan iç işe yarar bence bi de kendini şartlamdırma adet gününü falan hesaplama kafan rahat olsun bence bilmem anlatabildim mi

Ayy aynı ben 1 hafta önceden başlıyor bende de.
Hem kendime hem etrafımdakilere hayatı zindan ediyorum resmen. Herşeye mi kızar sinirlenir insan ? Çok gergin ve stresli oluyorum . Dünyaya sığamıyorum
Çözümü nedir acaba

Evet artik etrafimdakilerden cok kendime eziyet ettigimi fark ertim hayattan tat almiyorum resmen, bi cozumu olmaliii...

Spor yap kasların açılsın vücut gevşesin bi bol bol yeşil çay papatya falan iç işe yarar bence bi de kendini şartlamdırma adet gününü falan hesaplama kafan rahat olsun bence bilmem anlatabildim mi

Teşekkür ederim deniycemm.. ama bunun kendimi sartlamamla ilgisi yok çünkü ben pozitif olmak icin elimden geleni yapiyorum iyi olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…